ΠΕΜΠΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 201244 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη μας δίνει ενέργεια και θάρρος για δραστηριότητες που απαιτούν δυναμισμό και θέληση. Στις 7.19 το τετράγωνο Ήλιου – Σελήνης ρίχνει κάπως τη διάθεσή σας και μπορεί να μας δημιουργήσει κάποιες ανασφάλειες. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας και στις 9.43 περνάει στο ζώδιο του Κριού. Τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα βρίσκεται εκεί θα είμαστε περισσότερο δραστήριοι και ενθουσιώδεις για να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες ή να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την εκπλήρωση των στόχων μας. Στις 18.34 η σύνοδος Σελήνης – Ουρανού δεν είναι ιδιαίτερα αρνητική λόγω του ότι στη συνέχεια – και συγκεκριμένα στις 20.40 – η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με την Αφροδίτη ενεργοποιώντας το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που σχηματίστηκε χτες. Έτσι το βράδυ αναμένεται ευχάριστο και γεμάτο θετικές εκπλήξεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 20/12/2013).
Η ερχόμενη χρονιά αναμένεται πολύ θετική για σας κυρίως για τον αισθηματικό τομέα. Όσοι διατηρείτε ήδη μια σχέση, θα αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε ξαφνικά ίσως και εξαιτίας μιας εγκυμοσύνης, ενώ όσοι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια αναπάντεχη γνωριμία που πολύ γρήγορα θα εξελιχθεί σοβαρά. Νέο ξεκίνημα μπορείτε να κάνετε και στον επαγγελματικό τομέα κυρίως αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια ανεξάρτητη εργασία. Σ’ αυτή την περίπτωση οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και ίσως αποκτήσετε μεγάλα κέρδη με την πάροδο του χρόνου.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα και μέχρι τις 9.42 θα έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τα παιδιά που γεννήθηκαν χτες. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 9.43 με την Σελήνη στον Κριό θα είναι πιο δυναμικά, και θα κυνηγούν τους στόχους τους μέχρι να πετύχουν, όσες δυσκολίες και αν συναντήσουν. Εύνοια αναμένεται και στην προσωπική τους ζωή.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Άννα Βίσση, Uri Geller.

1 comment

1 σχόλιο:

  1. Nice blog you have...wanna follow each other?
    please follow with GFC, just leave me a comment and I'll follow u back!
    http://namelessfashionblog.blogspot.it/
    http://www.facebook.com/NamelessFashionBlog

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK