ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012Στις 2.52 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη που χρειάζεται αυξημένη προσοχή καθώς οδηγεί σε συγκρούσεις και εντάσεις. Ωστόσο 2 λεπτά αργότερα το εξάγωνο Σελήνης – Δία βοηθά να αποφευχθούν τα χειρότερα, φτιάχνει τη διάθεσή μας και μας κάνει αισιόδοξους. Στις 14.13 σχηματίζεται το τρίγωνο Σελήνης – Ερμή που ευνοεί όλα τα είδη επικοινωνίας, τις επαφές και τις συζητήσεις. Ευνοεί επίσης το εμπόριο αλλά και τα ταξίδια.
*Σήμερα ξεκινάει το χειμερινό ηλιοστάσιο με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω που πραγματοποιείται στις 13.12. Έτσι η σημερινή μέρα έχει την μεγαλύτερη νύχτα και την μικρότερη μέρα για μας που ζούμε στο βόρειο ημισφαίριο, ενώ αντίθετα για όσους ζουν στο νότιο ημισφαίριο είναι η μεγαλύτερη μέρα και μικρότερη νύχτα και αναγγέλλει το θερινό ηλιοστάσιο. Διαβάστε πώς θα μας επηρεάσει ο Ήλιος από τον Αιγόκερω στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 21/12/2013).
Παρά το γεγονός ότι η φετινή χρονιά σας επιφυλάσσει αρκετές δυσκολίες, - κυρίως στον επαγγελματικό τομέα - θα καταφέρετε να δημιουργήσετε κάποιες συμμαχίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξή σας. Φροντίστε ωστόσο να διατηρήσετε μια καλή σχέση με τους συναδέλφους σας και να μην δημιουργήσετε αντιπαραθέσεις που μπορεί να στραφούν εναντίον σας στην πορεία. Αν μελετάτε την αγορά ενός ακινήτου και έχετε κάνει τις απαραίτητες ενέργειες το προηγούμενο διάστημα, φέτος θα έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε αυτές τις διαδικασίες.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα έχουν υψηλούς στόχους και ιδανικά για τα οποία θα αγωνιστούν με πείσμα μέχρι να τα εκπληρώσουν. Παράλληλα με τις δικές τους προσπάθειες, η τύχη θα παίζει τον ρόλο της την πιο κατάλληλη στιγμή. Εύνοια θα υπάρξει και στην προσωπική τους ζωή, όπου θα κάνουν έναν αρμονικό γάμο.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Βασίλισσα Αμαλία,  Μιρέλα Μανιάνι, Άρης Βωβός, Χρυσάνθη Ντάφλα, Γιάννης Φετφατζίδης, Άρης Σερβετάλης, Frank Zappa, Jane Fonda.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK