ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑ
Κριός
Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω από σήμερα, εγκαινιάζει και επίσημα την περίοδο των Χριστουγέννων, παράλληλα όμως στρέφει το ενδιαφέρον σας στις προσωπικές φιλοδοξίες σας και στην καριέρα σας. Γεμάτοι θετικοί ενέργεια, μπορείτε τώρα να πάρετε πρωτοβουλίες και να παλέψετε για ό,τι θεωρείτε σημαντικό.

Ταύρος
Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω από σήμερα, ενεργοποιεί τον ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, που σχετίζεται με ανώτερη μόρφωση, ηθικές αξίες και μακρινά ταξίδια. Έτσι μέχρις και τις 19 Ιανουαρίου, αυτά τα θέματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο ενώ δεν αποκλείεται να προγραμματίσετε και ένα ταξίδι.

Δίδυμοι
Με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω από σήμερα μέχρι και τις 19 Ιανουαρίου η οικονομική ασφάλεια αποκτά μεγαλύτερη σημασία και πλέον είναι πιθανό να την επιδιώξετε και να την εξασφαλίσετε κάνοντας κάποιες ανώδυνες περικοπές. Φιλικές συναντήσεις με τον σύντροφό σας είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας.

Καρκίνος
Με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω από σήμερα, οι σχέσεις σας αποκτούν ιδιαίτερη έμφαση και μέχρι και τις 19 Ιανουαρίου θα έχετε πολλές ευκαιρίες να βελτιώσετε το κλίμα ανάμεσα σε σας και τους αγαπημένους σας. Πολλοί από σας θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μια μακροχρόνια σχέση, ή να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία.

Λέων
Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω από σήμερα, πρόκειται να επηρεάσει την καθημερινότητά σας, την εργασία και την υγεία σας μέχρι και τις 19 Ιανουαρίου. Το διάστημα αυτό η ικανότητά σας να συνδυάζετε με ευχέρεια τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις με τις προσωπικές σας ανάγκες θα είναι μεγαλύτερη, γεγονός που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

Παρθένος
Από σήμερα μέχρι και τις 19 Ιανουαρίου ο ζωοδότης Ήλιος θα βρίσκεται στον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, από όπου θα σας δώσει την ευκαιρία να διασκεδάσετε περισσότερο, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας ή με τον σύντροφό σας. Αν μάλιστα είστε ελεύθεροι, μια νέα γνωριμία αυτό το διάστημα, θα είναι ακριβώς τις προδιαγραφές που ζητάτε.

Ζυγός
Είστε το ζώδιο της συντροφικότητας και αυτή την συγκεκριμένη περίοδο του χρόνου πάντα θέλετε να απολαμβάνετε την ζεστασιά της οικογένειας. Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω από σήμερα μέχρι και τις 19 Ιανουαρίου, θα ικανοποιήσετε στο έπακρο αυτή την ανάγκη σας.

Σκορπιός
Ο τομέας της επικοινωνίας σας τονίζεται περισσότερο από σήμερα μέχρι και τις 19 Ιανουαρίου. Αυτό το διάστημα είναι κατάλληλο για να έρθετε σε επαφή με άτομα που είναι σημαντικά στη ζωή σας, και να εκμεταλλευτείτε τις ημέρες της άδειάς σας για να συσφίξετε τις σχέσεις σας. Οι νέες γνωριμίες έχουν να σας προσφέρουν πολλά.

Τοξότης
Με την είσοδο του Ήλιου στον τομέα των οικονομικών σας από σήμερα μέχρι και τις 19 Ιανουαρίου η αναζήτηση μιας σταθερής οικονομικής βάσης θα σας απασχολήσει περισσότερο, με αποτέλεσμα να εντείνετε τις προσπάθειές σας προκειμένου να εξασφαλίσετε μια μεγαλύτερη άνεση. Σήμερα όμως είναι μια καλή μέρα και για την προσωπική σας ζωή καθώς θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σας.

Αιγόκερως
Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας, μπορείτε επιτέλους να βγείτε από το καβούκι σας και να αρχίσετε να υλοποιείτε τα σχέδια που κάνετε όλο το  περασμένο διάστημα. Σίγουροι πια για τα επόμενα βήματά σας μπορείτε να περάσετε στη δράση χωρίς τον φόβο της αποτυχίας.

Υδροχόος
Η είσοδος του Ήλιου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από σήμερα μέχρι και τις 19 Ιανουαρίου, σας κάνει να αντιμετωπίζετε περισσότερο υποκειμενικά πολλά θέματα της ζωής. Αυτό το διάστημα είναι καλύτερα να μείνετε ακροατές και να κινηθείτε παρασκηνιακά προκειμένου να πετύχετε αυτό που θέλετε.

Ιχθείς
Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω από σήμερα μέχρι και τις 19 Ιανουαρίου, ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου που σχετίζεται με τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας αλλά και με τον φιλικό σας κύκλο. Έτσι, αυτό το διάστημα θα είστε περισσότερο κοινωνικοί και καλό θα είναι να χρησιμοποιήσετε κάποιες «υψηλές» γνωριμίες για να πετύχετε τους στόχους σας.
2 comments

2 σχόλια:

 1. Καλημέρα!!! Πολύ όμορφα τα λέει σήμερα το ζώδιόμου!!! :) Φιλάκια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα!! Εύχομαι να σου πηγαίνουν όλα καλά ότι κι αν λέει το ζώδιό σου!!
   Φιλάκια :))

   Διαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK