ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012Στις 14.57 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη. Η συγκεκριμένη όψη μας κάνει περισσότερο δυναμικούς και δραστήριους κι έτσι μπορούμε να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την επίτευξη θεμάτων και εργασιών που μας ενδιαφέρουν. Καλό θα είναι ωστόσο να συγκρατήσουμε την επιθετικότητά μας. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι και τις 20.25 το βράδυ που περνάει στο ζώδιο του Ταύρου. Εκεί θα παραμείνει τις επόμενες δυόμισι μέρες και το διάστημα αυτό θα είμαστε περισσότερο ήρεμοι, θα ασχοληθούμε περισσότερο με την ομορφιά αλλά και με οικονομικά θέματα. Στις 22.07 το εξάγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα μας φέρνει έμπνευση και διαίσθηση και μας κάνει περισσότερο ρομαντικούς. Η όψη αυτή είναι ιδανική για να παρακολουθήσουμε μια καλή ταινία, να ακούσουμε μουσική ή να ασχοληθούμε με μια καλλιτεχνική δραστηριότητα. Στις 23.19 το τρίγωνο Σελήνης – Ήλιου είναι επίσης εξαιρετικά θετικό για κάθε είδους συναναστροφές και επικοινωνία ενώ ευνοεί και τις σχέσεις ανάμεσα στα δυο φύλα.
*Το εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται σήμερα, αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 22/12/2013).
Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα την ημέρα των γενεθλίων σας, εγγυάται μια αρκετά καλή χρονιά, κατά την διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε πολλά όνειρά σας, χάρη στη διαίσθησή σας που θα σας υπαγορεύει πότε να δράσετε και πώς να κινηθείτε. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική σας ζωή όπου πολλοί από σας θα δημιουργήσετε μια σχέση με σοβαρές προοπτικές, ενώ όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι, θα μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας και δεν αποκλείεται να αποκτήσετε το πρώτο σας παιδί.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι χαρισματικά και θα συνδυάζουν την ευαισθησία με τον δυναμισμό, γεγονός που θα τα κάνει να πετύχουν σε οτιδήποτε καταπιαστούν. Θα δημιουργήσουν πολύ καλές σχέσεις τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην προσωπική τους ζωή και αναμένεται να κατακτήσουν υψηλές θέσεις.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Κατερίνα Κούκα, Lauralee Bell, Giacomo Puccini.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK