ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΚριός
Μια ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή, κατά την διάρκεια της οποίας θα συνειδητοποιήσετε με χαρά ότι όλες οι υποθέσεις σας εξελίσσονται σύμφωνα με τις προσδοκίες σας και θα νιώσετε την ανάγκη να ευγνωμονήσετε το σύμπαν. Το βράδυ θα ζήσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας.

Ταύρος
Η μέρα είναι ιδανική για να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας ή και τον σύντροφό σας και να εκφράσετε τις επιθυμίες σας ή και τα παράπονά σας, αφού είναι σχεδόν σίγουρο ότι σας κατανοούν περισσότερο σήμερα. Μια νέα γνωριμία – φιλική ή ερωτική – θα έχει θετική επιρροή στη ζωή σας.

Δίδυμοι
Το εξάγωνο Ήλιου  - Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα είναι ιδανικό για να κάνετε περισσότερες προσπάθειες στον επαγγελματικό τομέα, και να αποκτήσετε ξανά στόχους και οράματα που μπορούν να επιτευχθούν το επόμενο διάστημα. Η αναγνώριση από τους ανωτέρους σας θα επηρεάσει θετικά την ψυχολογία σας.

Καρκίνος
Το εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα είναι κατάλληλο για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας κυρίως αν αφορούν ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Ενόψει των γιορτινών ημερών, ίσως καταφέρετε να ξεφύγετε λίγες μέρες και να αποκομίσετε νέες εμπειρίες. Μια ευχάριστη είδηση είναι πολύ πιθανή.

Λέων
Ο κυβερνήτης σας Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και η συγκεκριμένη όψη μπορεί να δώσει λύσεις σε τυχόν οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε, ή να σας βοηθήσει να απεμπλακείτε από δυσάρεστες καταστάσεις. Μια ερωτική γνωριμία είναι πολύ πιθανή.

Παρθένος
Το εξάγωνο που σχηματίζει σήμερα ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα θα δώσει άλλη διάσταση στην αισθηματική σας ζωή και ακόμα και αν είστε δεσμευμένοι εδώ και καιρό, θα σας κάνει να δείτε τον σύντροφό σας με άλλα μάτια. Έτσι, θα λύσετε παλιές διαφωνίες και θα βάλετε νέα θεμέλια στη σχέση σας.

Ζυγός
Το εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται σήμερα θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο παραγωγικοί και να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Ευχάριστα γεγονότα θα συμβούν και στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Σκορπιός
Ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σήμερα και ευνοεί ιδιαίτερα την αισθηματική σας ζωή, ενώ παράλληλα αυξάνει και τη δημιουργικότητά σας. Πολλοί θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μια σχέση ή θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας αλλάξει τη ζωή.

Τοξότης
Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα σήμερα, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε κακοτοπιές, χρησιμοποιώντας την αυξημένη σας διαίσθηση. Επιπλέον μπορείτε τώρα να αποφασίσετε αν πρέπει να επισημοποιήσετε ή όχι μια σοβαρή σχέση σας.

Αιγόκερως
Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από το ζώδιό σας με τον Ποσειδώνα είναι ιδιαίτερα θετικό για σας. Έτσι, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το επικοινωνιακό σας χάρισμα και να προωθήσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας που θα γίνουν εύκολα αποδεκτές. Πολλοί από σας θα σχεδιάσετε μια μικρή απόδραση με τον σύντροφό σας.

Υδροχόος
Τα οικονομικά σας ευνοούνται ιδιαίτερα από το εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα. Οι προσπάθειες που έχετε κάνει θα αρχίσουν να αποδίδουν και θα φέρουν την δικαίωση που περιμένετε. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην ανακοινώσετε τίποτα ακόμα σε κανέναν καθώς είναι πιθανό να εκδηλωθεί ζήλια.

Ιχθείς
Ο Ποσειδώνας από το ζώδιό σας σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο σήμερα και σας δίνει την ευκαιρία να αφιερώσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο στις σχέσεις σας. Έτσι μπορείτε να έρθετε σε επαφή με όσους θέλετε να επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά ή να ζητήσετε μια χάρη.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK