Προβλέψεις για την εβδομάδα από 22 – 28 Δεκεμβρίου 2012(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!


Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ. Η εβδομάδα των Χριστουγέννων, αποτελεί πάντα μια από τις καλύτερες εβδομάδες του χρόνου, αφού μας δίνει την ευκαιρία να συσφίξουμε τις οικογενειακές σχέσεις, να συγκεντρωθούμε με φίλους και γνωστούς και να απολαύσουμε την ζεστή θαλπωρή του σπιτιού. Οι αστρολογικές συνθήκες φέτος είναι αρκετά καλές με εξαίρεση την αντίθεση Αφροδίτης-Δία στις 23/12 που μπορεί να μας ωθήσει σε υπερβολές (στη διατροφή, στο ποτό, στα έξοδα) που όμως στοχεύουν στην καλοπέρασή μας. Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο από τις 26 μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες σε φιλικές σχέσεις γι’ αυτό καλό θα είναι να  προσέχουμε τα λόγια μας. Το εξάγωνο Κρόνου-Πλούτωνα που διαμορφώνεται για άλλη μια φορά στις 27, ευνοεί τον οικονομικό τομέα ενώ η Πανσέληνος στις 28 Δεκεμβρίου θα βελτιώσει τη ζωή των Καρκίνων και των Αιγόκερων ακόμα κι αν χρειαστεί να αποκοπούν από σημαντικές σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Ξεχάστε τις σκοτούρες και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, χαλαρώστε και απολαύστε το γιορτινό κλίμα των ημερών. Με τον δικό σας Άρη στον Υδροχόο, μη στεναχωρείτε τους φίλους σας! Το αρμονικό εξάγωνο του Κρόνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 27 Δεκεμβρίου είναι ένας πολύ καλός οιωνός για την πορεία των επαγγελματικών σας, αφού μπορεί να φέρει μια πολύ σημαντική πρόταση για μια νέα, πολλά υποσχόμενη συνεργασία. Η Πανσέληνος στις 28 Δεκεμβρίου σας καλεί να αποφύγετε την επίλυση οικογενειακών ζητημάτων μέσα στα Χριστούγεννα. Πολλοί από εσάς θα γίνετε αποδέκτες ενός ακριβού δώρου! 

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Τίποτα δεν φαίνεται να χαλάει την ηρεμία και τη γαλήνη σας τις ημέρες των Χριστουγέννων. Ακόμη και η κάπως «δύσκολη» Πανσέληνος στις 28 Δεκεμβρίου, είναι θετικά εναρμονισμένη με το ζώδιό σας. Η δική σας Αφροδίτη στον τομέα της ασφάλειας, σας φέρνει πιο κοντά στο ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του αστερισμού, πολύ σύντομα θα «αποχαιρετήσετε» την ελευθερία σας χάρη σε ένα μεγάλο έρωτα που παραμονεύει με τα βέλη του! Η ψυχή σας γαληνεύει κάτω από το φως του εξάγωνου Κρόνου-Πλούτωνα που πραγματοποιείται στις 27 Δεκεμβρίου, ακόμα και όταν κάποιοι συνάδελφοι σας προκαλούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η libido σας κτυπάει «κόκκινο» με την πλανητική αρμονία Κρόνου-Πλούτωνα! Σίγουρα θα περάσετε καλά αυτά τα Χριστούγεννα. Με τον Άρη να «μετακομίζει» στον αρμονικό Υδροχόο από τις 26/12 έχουμε μια θαυμάσια συγκυρία που φέρνει τα καλύτερα στον έρωτα, στην εργασία, στην προσωπική ζωή σας. Εκεί που θα πρέπει να προσέξετε είναι στα οικονομικά, τον τομέα δηλαδή όπου επιδρά η Πανσέληνος στις 28 του μήνα. Τα δώρα, οι αγορές, οι έξοδοι και τα ταξίδια μπορεί να «φουσκώσουν» τις πιστωτικές κάρτες σας και να ρίξουν έξω τον προϋπολογισμό σας!

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Προετοιμαστείτε να πρωταγωνιστήσετε στο «θαύμα των Χριστουγέννων»! Όλα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σας, ακόμα και εκείνο της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στις 28/12 στο δικό σας αστερισμό. Αυτά τα Χριστούγεννα θα ζήσετε δυναμικές, έντονες, πολυποίκιλες καταστάσεις. Με το γεμάτο φεγγάρι στο ζώδιό σας μόνο η ανία δεν θα σας λείψει! Αν και δεν  φημίζεστε για την εξωστρέφειά σας, τώρα θα «βγάλετε» προς τα έξω τον πραγματικό εαυτό σας, μέσα από μια «εκ βαθέων» εξομολόγηση των συναισθημάτων σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Το σύμπαν φέρνει θεαματικές, θετικές, θαυμάσιες εξελίξεις! 

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Σας περιμένουν τα πιο γλυκά, όμορφα Χριστούγεννα, που θα σας γεμίσουν με τρυφερές αναμνήσεις και θα φέρουν υπέροχες στιγμές που θα τις θυμάστε και αυτές για πολλά χρόνια.! Δικός σας κυβερνήτης ο Ήλιος «κάνει παιχνίδι» με τη Σελήνη σε μια Πανσέληνο στις 28 του μήνα που θα «μιλήσει» στην ψυχή σας. Θα ξαναβρείτε τον «αυτοκρατορικό» χαρακτήρα σας, θα διασκεδάσετε, θα ταξιδέψετε, θα ερωτευθείτε. Γοητευτικοί και ερωτικοί θα ξεπεράσετε τα όριά σας και ίσως το παρακάνετε στη γενναιοδωρία! Ο Άρης στον τομέα των σχέσεών σας «καθαρίζει» το χιόνι από την καρδιά σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Αυτά τα Χριστούγεννα θα σας μείνουν αξέχαστα: Μια νέα υπέροχη μέρα ξημερώνει και εσείς έχετε ραντεβού με την επιτυχία, τη χαρά, την ευτυχία. Η Πανσέληνος και το εξάγωνο Κρόνου-Πλούτωνα εγγυώνται τα πιο αγαπησιάρικα, ερωτικά Χριστούγεννα! Ο Πλούτωνας στον ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας, «κτυπάει» τις χαρμόσυνες καμπάνες για τους περισσότερους. Μια καινούργια αγάπη και ένας νέος δεσμός για τους αδέσμευτους είναι στο πρόγραμμα των γιορτών ενώ ένα μωράκι έρχεται για τους παντρεμένους! Αυτό ακούγεται θαυμάσιο, αφού συμπίπτει με τη γιορτή της αγάπης. Και κάτι πιο πεζό: Τα οικονομικά σας «γιορτάζουν» μαζί σας!   

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Είστε έτοιμοι να απολαύσετε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σας αλλά και να εκμεταλλευτείτε προτάσεις που θα σας προσφέρουν ένα έξτρα εισόδημα, με λίγες ώρες απασχόλησης. Από τις 26 του μήνα ο Άρης περνάει στον Υδροχόο και μέχρι την 1η Φεβρουαρίου που θα μείνει εκεί, από τη μία θα αναζητάτε το πάθος στη σχέση σας, από την άλλη όμως δεν θα ανεχτείτε πιέσεις που στερούν την ελευθερία σας. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 28/12 θα αυξήσει τις υποχρεώσεις σας την πιο ακατάλληλη στιγμή, γεγονός που θα σας κάνει επιθετικούς σε άτομα που δεν σας φταίνε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η είσοδος του Άρη από 26 του μήνα στον Υδροχόο, στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένεια και σας ωθεί να φροντίσετε προσωπικά για τη βελτίωση του χώρου σας. Η πιο σημαντική όψη ωστόσο, είναι το εξάγωνο που διαμορφώνει ο Κρόνος από το ζώδιό σας με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα στις 27, που θα σας «στείλει» στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή, ώστε να αποκομίσετε ένα τεράστιο όφελος. Η Πανσέληνος στις 28 Δεκεμβρίου σας διευκολύνει να αναθεωρήσετε τη στάση σας απέναντι σε ζητήματα που παρουσιάζουν στασιμότητα, ώστε να έχουν μια καλύτερη τύχη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η αντίθεση που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη σας Δία στις 23 του μήνα, συνιστά να αποφύγετε πάσης φύσεως υπερβολές αυτές τις γιορτινές μέρες. Από τις 26 ο Άρης περνά στον Υδροχόο και μέχρι την 1η Φεβρουαρίου που θα μείνει εκεί, θα είστε πιο δραστήριοι αλλά και πιο αυθόρμητοι. Καλό είναι να προσέχετε τα λόγια σας ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Ακόμα όμως και σ’ αυτή την περίπτωση, με την Πανσέληνο στις 28 θα συνειδητοποιήσετε το λάθος σας και θα διορθώσετε τη συμπεριφορά σας επιλέγοντας τον πιο εγκάρδιο τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Πάντα αφιερώνετε αυτές τις ημέρες στην οικογένειά σας και δεν θα «σπάσετε» φέτος αυτή την παράδοση. Μετά τις 26/12 ωστόσο, η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο στρέφει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας και μια διφορούμενη αίσθηση σας ωθεί είτε να ξοδέψετε υπερβολικά ποσά για την καλοπέρασή σας, είτε να «τσιγκουνευτείτε» ακόμα και στα πιο απαραίτητα πράγματα, εξαιτίας μιας έντονης ανασφάλειας. Η Πανσέληνος στις 28 Δεκεμβρίου στο πολικό ζώδιο του Καρκίνου, σας παροτρύνει να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας, αποφασίζοντας τι περιμένετε από τους άλλους και τι προτίθεστε εσείς να προσφέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σας από τις 26 του μήνα και μέχρι την 1η Φεβρουαρίου σας κάνει αρκετά παρορμητικούς και σας χορηγεί με την ενέργεια που χρειάζεστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, οι οποίες θα πρέπει να συμβαδίζουν με το πνεύμα της εποχής που ζούμε. Εξάλλου, με την πρωτοπορία και την καινοτομία που σας χαρακτηρίζει, θα βρεθείτε για άλλη μια φορά ένα βήμα μπροστά από όλους τους άλλους. Επιπλέον, η Πανσέληνος στις 28 Δεκεμβρίου θα βάλει τέλος σε διλήμματα και ανασφάλειες που προκαλούν δυσλειτουργία στην καθημερινότητά σας.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Η εβδομάδα ξεκινά με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα να σχηματίζει εξάγωνο με τον ζωοδότη Ήλιο, γεγονός που ανεβάζει τη διάθεσή σας στα ύψη. Φροντίστε να απολαύσετε την ημέρα των Χριστουγέννων, γιατί από τις 26  του μήνα ο Άρης περνά στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, γεγονός που σας ωθεί να αναζητήσετε τη μοναξιά ή να ασχοληθείτε με πιο ήρεμες δραστηριότητες. Η Πανσέληνος στις 28 Δεκεμβρίου σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να ταξιδέψετε αλλά και να κάνετε σπατάλες προκειμένου να εξασφαλίσετε όμορφες στιγμές με την οικογένειά σας.


1 comment

1 σχόλιο:

 1. "Καλό είναι να προσέχετε τα λόγια σας ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις."
  Πάντα το έχω αυτό! Ποτέ δεν σκέφτομαι πως θα φανεί στον άλλο αυτό που του λέω, και πιο συχνά το διατυπώνω με λάθος τρόπο, που άλλα θέλω να πω κι άλλα λέω, ένα πράγμα! χαχαχα!
  Είναι χαρακτηριστικό του ζωδίου ή μόνο δικό μου;; χιχι!
  Καλές γιορτές Ρένα, με υγεία, αγάπη και ευτυχία!
  Φιλιά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK