ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012Η σημερινή ημέρα προσφέρεται περισσότερο για ξεκούραση, αφού η πρώτη όψη που σχηματίζεται στις 14.13 είναι η αντίθεση Σελήνης – Κρόνου που μας ρίχνει την διάθεση και μας δημιουργεί συναισθηματικά προβλήματα ή και ψυχολογικές μεταπτώσεις. Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα στις 14.35 το τρίγωνο Σελήνης – Πλούτωνα μας βοηθά να ξαναβρούμε την αισιοδοξία μας και να οργανώσουμε το πρόγραμμα των επόμενων ημερών με τον καλύτερο τρόπο. Οι σχέσεις ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα.
*Στις 5.50 πραγματοποιείται η αντίθεση Αφροδίτης – Δία που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.
**Διαβάστε ακόμα πώς θα επηρεάσει αυτή η όψη το ζώδιό σας, εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 23/12/2013).
Η χρονιά που ξεκινά στα γενέθλιά σας, σας βρίσκει με την διάθεση να βγείτε έξω, να κάνετε γνωριμίες και να επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά με τους γύρω σας. Αν η δουλειά σας σχετίζεται με δημόσιες σχέσεις, αυτή είναι μια καλή ένδειξη. Σε αντίθεση περίπτωση αυτή η συμπεριφορά σας μπορεί να ενοχλήσει τον σύντροφό σας και να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σας. Αν πάλι, είστε ελεύθεροι, μέσα από τις καινούργιες γνωριμίες σας, θα ερωτευτείτε ένα άτομο με το οποίο θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε ουσιαστικά.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι πολύ δυναμικά και θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να εξασφαλίσουν μια καλή οικονομική κατάσταση από νωρίς στη ζωή τους. Θα πρέπει ωστόσο να προσέχουν να μην δημιουργούν αντιπάθειες στον επαγγελματικό τους χώρο, καθώς θα είναι ευάλωτοι σε κουτσομπολιά. Εύνοια αναμένεται στην αισθηματική τους ζωή.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Γωγώ Ατζολετάκη, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Θάνος Καληώρας, Carla Bruni.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK