ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑ


 
Κριός
Τα τελευταία ψώνια πριν από τα Χριστούγεννα θα δώσουν μια διαφορετική νότα στην καθημερινότητά σας, και μάλιστα αν καταφέρετε να αποφύγετε περιττές σπατάλες, θα διαπιστώσετε πόσο κερδισμένοι βγήκατε.

Ταύρος
Φροντίστε να αποφύγετε εντάσεις με τον σύντροφό σας και κοιτάξτε να μην χαλάσετε την τελευταία στιγμή τα σχέδιά σας για τις γιορτές. Σίγουρα με μια μικρή υποχώρηση θα βγείτε περισσότερο κερδισμένοι.

Δίδυμοι
Ίσως δυσανασχετείτε με το γεγονός ότι είστε υποχρεωμένοι να εργαστείτε σήμερα, όταν όμως δείτε την αμοιβή σας θα τα ξεχάσετε όλα. Καλό θα είναι να μην προβάλλετε υπερβολικές απαιτήσεις στον σύντροφό σας αν δεν θέλετε να δημιουργηθεί χάσμα μεταξύ σας.

Καρκίνος
Σήμερα μπορείτε να βρείτε τρόπους να σπάσετε τη μονοτονία στις σχέσεις σας προγραμματίζοντας μια δραστηριότητα που μπορεί να σας φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό σας.

Λέων
Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις ίσως σας αποσπάσουν για λίγο από τον σύντροφό σας, θα έχετε όμως την ευκαιρία να αναπληρώσετε τις χαμένες στιγμές ή ακόμα και να οργανώσετε μια μικρή απόδραση ώστε να του αφοσιωθείτε όπως θέλετε.

Παρθένος
Όσοι έχετε ήδη ξεκινήσει τις διακοπές σας μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σας ή – αν είστε ελεύθεροι – να γνωρίσετε καλύτερα ένα άτομο που σας περιτριγυρίζει. Οι υπόλοιποι, μην χάνετε χρόνο σχεδιάστε έστω και ένα σύντομο ταξίδι που θα σας ανανεώσει απίστευτα.

Ζυγός
Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να βάλετε κάτω τα οικονομικά σας, να δείτε τι πρέπει να δώσετε και τι σας περισσεύει για να κανονίσετε -έστω και την τελευταία στιγμή- πώς μπορείτε να περάσετε καλύτερα αυτές τις γιορτινές μέρες. Μια φιλική γνώμη είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Σκορπιός
Ίσως πιστεύετε ότι ο σύντροφός σας πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο στα σχέδιά σας, όμως δεν πρέπει να παραβλέψετε το γεγονός ότι θα πρέπει κι εσείς να ανταποκριθείτε σε κάποιες υποχρεώσεις σας. Φροντίστε λοιπόν να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας έτσι που να ικανοποιεί και τους δυο σας.

Τοξότης
Το γεγονός ότι ξεκινούν οι διακοπές πραγματικά σας προκαλεί μεγάλη χαρά, φροντίστε όμως να μην ξοδέψετε όλες σας τις δυνάμεις μονομιάς. Βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε, ώστε να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σε όλες τις υποχρεώσεις σας.

Αιγόκερως
Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για την αισθηματική σας ζωή, αφού σας δίνει την ευκαιρία να πλησιάσετε περισσότερο τον σύντροφό σας και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας. Αν είστε ελεύθεροι αναμένεται μια σημαντική γνωριμία.

Υδροχόος
Κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια και να προγραμματίσετε τις τελευταίες λεπτομέρειες για την μεθαυριανή γιορτή. Αφήστε τον σύντροφό σας να συμμετάσχει στις προετοιμασίες ώστε να νιώσει πιο οικεία.

Ιχθείς
Κατάλληλη μέρα για φιλικές συναντήσεις αλλά και ψώνια της τελευταίας στιγμής. Όσοι έχετε γραφειοκρατικές εκκρεμότητες φροντίστε να τις ολοκληρώσετε σήμερα, ώστε να είστε ελεύθεροι τις επόμενες ημέρες.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK