ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΚριός
Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και σίγουρα τρέχετε όπως όλοι για τα τελευταία ψώνια των ημερών. Προσέξτε μην παρασυρθείτε σε σπατάλες και προσπαθήστε να συνδυάσετε την καλύτερη ποιότητα με την καλύτερη τιμή.

Ταύρος
Με την Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας θα πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά σας στο σύντροφό σας, καθώς κάποιες αδύναμες αλλά δυσμενείς όψεις με τον Ουρανό, τον Πλούτωνα και τον Ήλιο, μπορεί να δημιουργήσουν ένα άσχημο κλίμα.

Δίδυμοι
Αν και παραμονή Χριστουγέννων μπορείτε να ασχοληθείτε με οικονομικές υποθέσεις και να τακτοποιήσετε κάποια χρέη. Καλό θα είναι να μην σπαταλήσετε όλη σας την ενέργεια, ώστε να κρατήσετε δυνάμεις που θα σας χρειαστούν. Αποδεχτείτε φιλικές προτάσεις που θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Καρκίνος
Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δεν σταματούν ούτε σήμερα και καλό θα είναι να αποφύγετε διαφωνίες με συναδέλφους ή φιλικά σας πρόσωπα που μπορεί να εξελιχθούν δυσάρεστα. Η αισθηματική σας ζωή αντίθετα, εξελίσσεται πολύ καλά.

Λέων
Η σωστή οργάνωση του χρόνου σας είναι απαραίτητη ώστε να συμπαρασταθείτε στην οικογένεια αλλά να καλύψετε και τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Ίσως προλάβετε μάλιστα να οργανώσετε και μια ξαφνική απόδραση.

Παρθένος
Η παραμονή των Χριστουγέννων αναμένεται πολύ ευχάριστη για σας ιδιαίτερα για την αισθηματική σας ζωή. Μαζί με τον σύντροφό σας, μπορείτε να ξεκινήσετε τις διακοπές σας ή να σχεδιάσετε τον γάμο σας στο άμεσο μέλλον.

Ζυγός
Ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι για σας η παραμονή των Χριστουγέννων, παρόλο που θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας. Ίσως παρουσιαστεί μια ευκαιρία για την πώληση ενός περιουσιακού στοιχείου που όσο κι αν σας «προβληματίζει» μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια. 

Σκορπιός
Σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, η Σελήνη βρίσκεται τον τομέα των σχέσεών σας και σας παροτρύνει να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας και το κοινό σας μέλλον. Αν είστε ελεύθεροι, μη χάσετε την ευκαιρία να γιορτάσετε το ρεβεγιόν σε φιλικό κύκλο που σας επιφυλάσσει μια νέα γνωριμία.

Τοξότης
Η δουλειά σας έχει προτεραιότητα τουλάχιστον το πρωί, καθώς οι έξτρα ώρες εργασίας, θα σας αποφέρουν και ένα έξτρα εισόδημα. Το απόγευμα φροντίστε τον εαυτό σας ώστε να γιορτάσετε το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων με τον αγαπημένο σας και άλλα φιλικά πρόσωπα.

Αιγόκερως
Η Σελήνη από το συμβατό ζώδιο του Ταύρου, σας δίνει την ευκαιρία σήμερα παραμονή Χριστουγέννων, να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σας, και να απολαύσετε μαζί το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.  Μια ενδιαφέρουσα πρόταση είναι πολύ πιθανή.

Υδροχόος
Το σπίτι και η οικογένεια βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας αυτές τις ημέρες και απολαμβάνετε την παραμονή των Χριστουγέννων μαζί με την οικογένεια και φιλικά σας πρόσωπα. Και λόγω του ότι είστε πάντα έτοιμοι για το οτιδήποτε, μια ξαφνική εκδρομή μπορεί να σχεδιαστεί και να πραγματοποιηθεί επί τόπου.

Ιχθείς
Η Σελήνη σας καλεί σήμερα παραμονή Χριστουγέννων, να επικοινωνήσετε με κόσμο, να αποκαταστήσετε επαφές, ή ακόμα και να κάνετε κάποιες σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή και τα παιδιά σας και να περάσετε μια ευχάριστη βραδιά χωρίς σκοτούρες.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK