ΤΡΙΤΗ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στις 7.58 και μας χορηγεί την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να περάσουμε μια όμορφη μέρα, αρμονικά μαζί με τους αγαπημένους μας. Στη συνέχεια η Σελήνη θα βγει για λίγο σε κενό πορείας για να περάσει στο ζώδιο των Διδύμων στις 9.13. Η θέση αυτή είναι ιδανική για επικοινωνία και μετακινήσεις και επομένως θα κάνουμε ευχάριστες συζητήσεις με τα άτομα που θα γιορτάσουμε μαζί. Στις 11.04 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, και λόγω της ημέρας, καλό θα είναι να αποφύγουμε την υπερβολική κατανάλωση ποτού. Στις 18.45 το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού, φέρνει ευχάριστες και απρόσμενες συναντήσεις, ειδήσεις και γενικότερα ευχάριστες εκπλήξεις.


Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 25/12/2013).
Ο τομέας της εργασίας σας καθώς επίσης και άλλες καθημερινές υποχρεώσεις θα έχουν ως αποτέλεσμα να περιοριστεί σημαντικά ο ελεύθερος χρόνος σας τους επόμενους δώδεκα μήνες. Ωστόσο, η προθυμία με την οποία θα ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της δουλειάς σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδά σας και να προγραμματίσετε μια σημαντική αγορά. Δυσκολίες θα υπάρξουν στις σχέσεις με τους συναδέλφους σας, οι οποίοι φαίνεται ότι θα προσπαθήσουν να σας δυσφημίσουν – ευτυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Κάποιες εντάσεις στις σχέσεις σας θα αποκατασταθούν χωρίς σοβαρές επιπτώσεις.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα και μέχρι τις 9.12 θα έχουν Σελήνη στον Ταύρο και θα είναι αρκετά δυναμικά με προτεραιότητά τους την οικονομική τους εξασφάλιση. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 9.13 με την Σελήνη στους Διδύμους, θα είναι περισσότερο επικοινωνιακά, προτέρημα το οποίο θα εκμεταλλευτούν και επαγγελματικά και το οποίο θα τους αποφέρει μεγάλα κέρδη.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Σταμάτης Κραουνάκης, Helena Rubinstein, Humphrey Bogart.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK