ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012Στις 2.18 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Δία μια όψη που μας γεμίζει αισιοδοξία και θετική σκέψη. Καλό θα είναι όμως να αποφύγουμε τις υπερβολές κάθε είδους. Στις 11.09 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη και η συγκεκριμένη όψη συνιστά να είμαστε συγκρατημένοι στις εκφράσεις μας ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Καλό θα είναι αυτό το διάστημα να αποφύγουμε αγορές που μπορεί να μας στοιχίσουν χωρίς να αξίζουν.
*Διαβάστε πώς θα σας επηρεάσει η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο και το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού εδώ.

 Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 26/12/2013).
Το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού που σχηματίζεται στον ετήσιο χάρτη σας, σας επιφυλάσσει μεγάλες αλλαγές την ερχόμενη χρονιά. Πολλοί από σας είστε έτοιμοι να προβείτε σε αλλαγές στο σπίτι σας και το οικογενειακό σας περιβάλλον, να προχωρήσετε σε ένα γάμο ή να πάρετε ένα διαζύγιο. Αλλαγές μπορεί να συμβούν και στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και στα οικονομικά σας, γι’ αυτό θα πρέπει η κάθε σας κίνηση να είναι αρκετά ώριμη ώστε να μην το μετανιώσετε.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι πολύ δυναμικά και θα αγαπούν οτιδήποτε πρωτοποριακό και αντισυμβατικό. Στη ζωή τους θα υπάρξουν πολλές διακυμάνσεις και πολλές επαγγελματικές αλλαγές μέχρι να κατασταλάξουν σ’ αυτό που θα τους ικανοποιήσει και που θα τους αποφέρει μεγάλα οικονομικά κέρδη.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Χρίστινα Πολίτη, Γεώργιος Ράλλης, Σοφία Μπεκατώρου Μάο Τσετούνγκ.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK