ΠΕΜΠΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012



Στις 8.50 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή και συνιστά προσοχή στις μετακινήσεις και στην επικοινωνία. Προσοχή επίσης σε γραπτές εργασίες ώστε να αποφευχθούν λάθη. Ψώνια και εμπορικές συναλλαγές καλό θα είναι να αναβληθούν για σήμερα, ή τουλάχιστον να γίνουν με μεγάλη προσοχή. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 22.06 που θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου. Στο ζώδιο αυτό η Σελήνη είναι πολύ ισχυρή και τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται εκεί θα στρέψει το ενδιαφέρον μας στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ γενικότερα θα είμαστε περισσότερο ευαίσθητοι.
*Σήμερα επίσης σχηματίζεται το εξάγωνο Κρόνου – Πλούτωνα. Δείτε πώς θα σας επηρεάσει αυτή η όψη εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 27/12/2013).
Το εξάγωνο Κρόνου – Πλούτωνα που διαμορφώνεται την ημέρα των γενεθλίων σας, εγγυάται μια πολύ θετική χρονιά, κατά την διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε πολλούς τομείς της ζωής σας και να βρείτε νέες ισορροπίες στη ζωή σας. Τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στα οικονομικά σας, θα καταφέρετε να εξασφαλίσετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής, ενώ και στην προσωπική σας ζωή, είτε θα επισημοποιήσετε μια σοβαρή σχέση, είτε θα κάνετε μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί πολύ σοβαρά.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα μέχρι τις 22.05 θα έχουν Σελήνη στους Διδύμους και θα είναι περισσότερο επικοινωνιακά, ενώ μετά τις 22.06 θα έχουν Σελήνη στον Καρκίνο και θα είναι περισσότερο συναισθηματικά. Ωστόσο και στις δυο περιπτώσεις το εξάγωνο Κρόνο – Πλούτωνα θα τα βοηθήσει να πετύχουν ό,τι λαχταρούν στη ζωή τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Ελένη Δήμου, Χάρις Αλεξίου, Gérard Depardieu, Louis Pasteur, Marlene Dietrich.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK