ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012


Τρία λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μια θετική όψη που ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες και γενικότερα την διασκέδαση. Στις 7.34 το πρωί το τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού συνιστά προσοχή στις μετακινήσεις, στην επικοινωνία και ίσως επιφυλάσσει δυσάρεστες ειδήσεις ή καταστάσεις σε ορισμένους. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 12.21 αναλύεται στην όψη της εβδομάδας.
Στις 16.34 η αντίθεση Σελήνης – Πλούτωνα μας δημιουργεί περισσότερη πίεση και εντείνει την ανασφάλειά μας ενώ μπορεί να προκαλέσει και οικονομικά προβλήματα. Λίγα λεπτά αργότερα ωστόσο –στις 16.43- το τρίγωνο Σελήνης – Κρόνου μας βοηθά να ελέγξουμε τον εαυτό μας και να ξαναβρούμε την αισιοδοξία μας. Στην συνέχεια η Σελήνη ξεκινάει ένα μεγάλο κενό πορείας που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 30/12 στις 9.45 το πρωί με την είσοδό της στο ζώδιό του Λέοντα.
*Διαβάστε επίσης πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος το ζώδιό σας εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 28/12/2013).
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται την ημέρα των γενεθλίων σας, δείχνει ότι φέτος κλείνει ένας κύκλος της ζωής σας και ξεκινάει ένας καινούργιος. Ίσως υπάρξουν προβλήματα στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες σας τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα, ενώ πολλοί από εσάς θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πρόσωπα στον κύκλο σας που προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά, γεγονός που θα σας δώσει το έναυσμα να δρομολογήσετε λύσεις συνεταιρισμών ή ακόμα και διαζύγιο. Αν δεν υπάρχουν δεσμοί και συνεργασίες, τότε θα υπάρξει μια νέα γνωριμία που θα σας κάνει να σκεφτείτε ακόμα και το ενδεχόμενο του γάμου.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι αρκετά ευαίσθητα αλλά παράλληλα θα είναι και δυναμικά και θα προσπαθούν πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Στην παιδική τους ζωή ίσως υπάρξουν αρκετές αλλαγές όσον αφορά στο οικογενειακό τους περιβάλλον, οι οποίες θα τα επηρεάσουν. Θα δημιουργήσουν σημαντικές και μακροχρόνιες φιλίες που θα τα βοηθήσουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Ιωάννα Σεβοπούλου, Richard Clayderman, Lomana Lua Lua.
4 comments

4 σχόλια:

 1. Olá, tudo bem com você?
  Maravilhosas suas postagens, obrigada pela visita e por nos seguir, sejas bem vinda.

  "Entendamos como sinônimo de ano novo, oportunidade nova,
  e se ela for levada a sério,
  mudaremos nossos votos de prosperidades no começo do próximo ano,
  para festejarmos esta prosperidade já concretizada."
  (Ivan Teorilang)

  Desejo a você e seus familiares um 2013 de muita Saúde, Amor e Sucesso!!!


  Abçs e carinhos,
  Rafa e My

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Obrigado por seus comentários! Desejo-lhe um ano novo muito feliz com amor, saúde e prazer!

   Διαγραφή
 2. ¡¡¡Felices Fiestas y Próspero Año 2013, en compañía de tus Familiares y Amigos.
  Un abrazo.
  Merry Christmas and Happy Year 2013, in the company of family and friends.
  A hug.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK