Προβλέψεις για την εβδομάδα από 29 Δεκεμβρίου 2012 – 4 Ιανουαρίου 2013
(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!


Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!
Το 2012 μας αποχαιρετά με την αρμονική σχέση Ήλιου-Κρόνου που εγγυάται την μακροημέρευση των στόχων που κατακτήθηκαν κατά την διάρκεια της χρονιάς. Την παραμονή της πρωτοχρονιάς ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 18/1. Αυτό το διάστημα θα είμαστε  πιο μεθοδικοί και πρακτικοί, γεγονός που εξασφαλίζει την επιτυχία. Το 2013 κάνει ποδαρικό με δυο θετικές όψεις: το εξάγωνο Άρη-Ουρανού και το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα. Η πρώτη όψη θα φέρει απρόσμενα θετικές εξελίξεις σε κοινωνικά θέματα και σε φιλικές συναναστροφές, ενώ η δεύτερη εξισορροπεί τη φαντασία με το ρεαλισμό. Στις 3 Ιανουαρίου, το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού μας καθιστά περισσότερο ευέξαπτους, όμως στις 4/1 το τρίγωνο Άρη-Δία αποκαθιστά κάθε παρεξήγηση. Η πρώτη εβδομάδα του 2013 είναι ευνοϊκή για όλους και μόνο στις 3/1 οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι πρέπει να αποφύγουν τις βιαστικές ενέργειες.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Το 2013 μπαίνει με… άγριες ερωτικές διαθέσεις. Αφροδίτη και Άρης φέρνουν ευκαιρίες για γνωριμίες στη διάρκεια μετακινήσεων με φιλικές παρέες. Τα πλανητικά εξάγωνα της Πρωτοχρονιάς θα σας «εμβολιάσουν» με αυτοπεποίθηση. Η νέα χρονιά εξάλλου δικαιώνει τις προσδοκίες σας και σας φέρνει σε απόσταση αναπνοής από την πραγματοποίηση ενός ονείρου ζωής. Η πορεία σας είναι σταθερά ανοδική και η τύχη σας χαμογελά. Ωστόσο καλό θα είναι να μη ρισκάρετε μεγάλα ποσά σε τυχερά παιχνίδια και να αποφύγετε επικίνδυνες αισθηματικές επενδύσεις. Αν και Κριάρια, καλύτερα να «πατάτε» σε σταθερό έδαφος!

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η νέα χρονιά τονίζει τον παράγοντα της τύχης. Καθώς ο Δίας θα κινείται στους Διδύμους και στο δεύτερο οίκο του ωροσκοπίου σας, θα φέρει «ουρανοκατέβατες» ευκαιρίες για νέες δραστηριότητες, συμφωνίες και συνεργασίες που σύντομα θα αποδειχθούν εξαιρετικές για τα οικονομικά σας. Σίγουρα θα δραστηριοποιηθείτε περισσότερο για την επίτευξη των στόχων σας, ενώ δεν θα λείψουν και οι νέες γνωριμίες για καλές αισθηματικές επενδύσεις. Εάν ανήκετε στους αδέσμευτους Ταύρους, μην αρνηθείτε προσκλήσεις για ρεβεγιόν. Με τους πλανήτες να διατρέχουν το φιλικό Αιγόκερω ο έρωτας σας χαμογελά!


ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Ανήκετε στα «χαϊδεμένα» παιδιά των άστρων και σίγουρα θα το ευχαριστηθείτε! Το 2013 θα αποδειχθεί «χρονιά-σταθμός», αρκεί να συνεχίσετε να εργάζεστε με κέφι. Μια νέα πραγματικότητα ξημερώνει για τα αισθηματικά σας. Η γοητεία και το σεξ-απήλ σας απογειώνονται με την αλλαγή της χρονιάς. Θα χρειαστεί εγκράτεια για να μη σας παρασύρει το πάθος. Η πλανητική έμφαση στον Αιγόκερω ανεβάζει τη σεξουαλικότητά σας στα ύψη. Το 2012 φεύγει, ο Δίας όμως παραμένει για αρκετούς μήνες ακόμα στο ζώδιό σας ! Τι καλύτερο δώρο μπορείτε να περιμένετε από το σύμπαν;

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η πρωτοχρονιά βρίσκει τον Ήλιο και τον Ερμή να «γιορτάζουν» στον τομέα των σχέσεών σας. Η ερωτική ζωή σας απογειώνεται και τα οικονομικά σας βελτιώνονται αισθητά. Οι πλανητικές επιρροές σας δίνουν την ώθηση να δημιουργήσετε μια νέα τάξη πραγμάτων στα αισθηματικά σας, φροντίζοντας να κάνετε τις απαραίτητες δυναμικές κινήσεις. Σας ενθουσιάζουν και σας ικανοποιούν ιδιαίτερα οι θετικές αλλαγές που έχουν αρχίσει να διαδραματίζονται στη ζωή σας. Οι επιτυχίες, που θα σας συντροφεύουν με τη μορφή του Δία στο δεύτερο μισό του 2013, αφορούν τα αισθηματικά αλλά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα.  

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Το 2013 σας κάνει ποδαρικό με πολύ ευχάριστα νέα για τις ερωτικές υποθέσεις σας. Θα θελήσετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, ώστε να συμβαδίζει με τη γοητεία και τον φυσικό μαγνητισμό που έλκει το αντίθετο φύλο. Η αλήθεια είναι ότι οι κατακτήσεις σας πληθαίνουν και το γεγονός αυτό θα σας αναγκάσει να προσέξετε ακόμη περισσότερο τον εαυτό σας, τον καλλωπισμό και κάποιες αλλαγές στο στιλ σας. Την πρωτοχρονιά θα σας χαμογελάσει πονηρά ο έρωτας! Δίας και Αφροδίτη σε αρμονία με το ζώδιό σας, φέρνουν επέκταση σε όλους τους τομείς.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Το 2013 μπαίνει στη ζωή σας με πολλές υποσχέσεις για νέες, δυνατές συγκινήσεις. Η νέα χρονιά καταφτάνει με τους καλύτερους οιωνούς. Χαμογελάστε λοιπόν, μιας και τα καλύτερα έρχονται! Η τύχη είναι και θα παραμείνει στο πλευρό σας, ακόμα και αν κάποιες στιγμές εσείς εκφράζετε τις αμφιβολίες σας… Θαυμάσιες προοπτικές διαγράφονται για τα επαγγελματικά σας, καθώς στο πρώτο εξάμηνο ο Δίας θα κινείται στο χώρο εκείνο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την καριέρα σας. Ερωτικός, δυναμικός και ευχάριστος ο πρώτος μήνας της χρονιάς, θα αποζημιώσει όσους ταλαιπωρηθήκατε το τελευταίο διάστημα.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Το 2012 κλείνει με αρκετή κούραση για σας, αφού είστε αποφασισμένοι να έχετε τα πάντα στην εντέλεια ώστε να μπορέσετε να «ανοίξετε» το σπίτι σας και να δείξετε την φιλοξενία σας. Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σας βρίσκει πανέτοιμους να υποδεχτείτε τους φίλους και τους γνωστούς σας και να απολαύσετε την οικογενειακή θαλπωρή. Ανήμερα την πρωτοχρονιά, τα εξάγωνα Άρη-Ουρανού και Ερμή-Ποσειδώνα σας δίνουν την ευκαιρία για μια σύντομη απόδραση μαζί με τον σύντροφό σας ώστε να περάσετε ανέμελα το υπόλοιπο της αδείας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Οι γιορτινές μέρες φέτος προβλέπονται ιδιαίτερες και ξεχωριστές για σάς, καθώς νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και να αλλάξετε για λίγο τις συνήθειές σας.  Οι πλανήτες που βρίσκονται συγκεντρωμένοι στον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας δίνουν την ευκαιρία να ταξιδέψετε, να επισκεφτείτε συγγενικά πρόσωπα που σας λείπουν και να αναθερμάνετε τις σχέσεις που έχουν «παγώσει». Όσοι από εσάς είστε ελεύθεροι, θα κάνετε αρκετές γνωριμίες κατά την διάρκεια της γιορτινής περιόδου και σύντομα θα ξεχωρίσετε το πρόσωπο εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Οι γιορτινές μέρες πάντα σας γοητεύουν, καθώς σας δίνουν την ευκαιρία να ξεφύγετε και να απομακρυνθείτε από τις καθημερινές υποχρεώσεις σας. Όλα δείχνουν ότι φέτος αντιμετωπίζετε τα πάντα πιο υπεύθυνα και περιορίζετε τα έξοδά σας, έτσι ώστε να αποφύγετε περιττές σπατάλες. Αυτό φυσικά θα σας βγει σε καλό, αρκεί να προσέξετε γύρω στις 3/1 να μην αφήσετε την υπέρμετρα γενναιόδωρη διάθεση σας να σας παρασύρει. Στις 4/1 το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Δίας με τον Άρη υπόσχεται ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας ή μια νέα γνωριμία αν είστε ελεύθεροι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η εποχή των γενεθλίων σας είναι πάντα ξεχωριστή και ιδιαίτερη για σάς, καθώς σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε παραδοσιακές οικογενειακές στιγμές που σας λείπουν. Από την παραμονή της πρωτοχρονιάς ο Ερμής περνά στο δικό σας ζώδιο και σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς με αποτέλεσμα να επιζητάτε την παρέα φίλων και γνωστών που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι αυτών των ημερών. Στις 4 του μήνα εκμεταλλευτείτε μια επαγγελματική ευκαιρία που θα σας αποφέρει ένα έξτρα εισόδημα. Όσοι από σας αναζητάτε μια νέα εργασία θα έχετε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση που θα σας εκφράζει απόλυτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η γιορτινή περίοδος είναι ξεχωριστή για εσάς φέτος, αφού ήδη έχετε αποφασίσει να περάσετε ήσυχα με τον σύντροφό σας και να αποφύγετε τις πολλές κοινωνικές συναναστροφές που εκτός των άλλων απαιτούν αρκετά έξοδα. Ωστόσο ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας θα σχηματίσει θετική όψεις με τον κυβερνήτη σας Ουρανό την πρωτοχρονιά και τρίγωνο με τον Δία στις 4/1 γεγονός που θα  σας παροτρύνει να ενδώσετε σε αρκετές ώρες διασκέδασης. Αν ανήκετε στην κατηγορία των αδέσμευτων μια ενδιαφέρουσα  γνωριμία τη στιγμή που δεν την περιμένετε, θα ανατρέψει το πρόγραμμά σας.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Το 2012 κλείνει ευχάριστα για σάς, καθώς το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου στις 30/12, βοηθά να εκπληρωθούν οι επιθυμίες σας και να υλοποιηθούν οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας. Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω από την πρωτοχρονιά μέχρι και τις 18/1 έρχεται να σας φέρει σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα που μπορούν να επηρεάσουν θετικά την πρόοδό σας. Θα πρέπει όμως να βεβαιωθείτε ότι έχουν ειλικρινείς προθέσεις και δεν αποσκοπούν στην οικονομική εκμετάλλευση. Στις 4/1 το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας, ο Δίας, με τον Άρη υπόσχεται ευχάριστες οικογενειακές στιγμές.1 comment

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα Ρένα μου, χρόνια πολλά με υγεία σου εύχομαι! Πάντα να μας κάνεις καλές προβλέψεις, το έχουμε ανάγκη να ελπίζουμε και να είμαστε αισιόδοξοι! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK