ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012Στις 3.57 η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα, στο οποίο θα παραμείνει τις επόμενες δυόμισι μέρες. Το διάστημα αυτό θα ενδιαφερθούμε περισσότερο για διασκεδάσεις και ψυχαγωγία και θα είμαστε περισσότερο γενναιόδωροι και ενθουσιώδεις. Η ενασχόληση με τα σπορ, τις αθλητικές δραστηριότητες και τα παιδιά ευνοείται. Οι μέρες επίσης είναι κατάλληλες για να δούμε μια θεατρική παράσταση ή μια συναυλία. Στις 13.07 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό μια εξαιρετικά θετική όψη που φέρνει ευχάριστες συναντήσεις (τυχαίες) ευχάριστες ειδήσεις και γενικά βελτιώνει τη διάθεσή μας. Η ώρα αυτή ενδείκνυται ιδιαίτερα για shopping, καθώς εγγυάται όμορφες και συμφέρουσες αγορές. Στις 17.30 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, μια όψη που δυστυχώς θα ρίξει την ψυχολογία μας και θα μας κάνει περισσότερο επιφυλακτικούς, ενώ είναι πιθανό να δημιουργήσει οικονομικά προβλήματα κυρίως στα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους).
*Σήμερα επίσης σχηματίζεται η αντίθεση Ήλιου – Δία που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.
**Διαβάστε επίσης πώς θα επηρεάσει αυτή η όψη το ζώδιό σας, στην όψη της εβδομάδας.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 3/12/2013).
Μεγάλες επιτυχίες αναμένονται την ερχόμενη χρονιά! Σχέσεις με άτομα από το εξωτερικό θα σας προσφέρουν μεγάλες ικανοποιήσεις, ενώ μπορεί κι εσείς οι ίδιοι να κάνετε ένα ταξίδι που θα αποδειχθεί συναρπαστικό. Με την ίδια εύνοια μπορείτε να χειριστείτε νομικά ζητήματα ή να υπογράψετε ενδιαφέρουσες συμφωνίες και συμβάσεις. Στον επαγγελματικό τομέα ίσως χρειαστεί να πάρετε κάποιες δύσκολες αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να ξεφύγετε από τη στασιμότητα. Καλό θα είναι ωστόσο να μην αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα έχουν αρχηγικές ικανότητες και θα είναι εξαιρετικά δημοφιλή και αγαπητά στους γύρω τους. Θα αποκτήσουν πολύ καλούς φίλους, οι οποίοι θα τους βοηθήσουν να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους. Ίσως όμως αντιμετωπίζουν πρόσκαιρα οικονομικά προβλήματα.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Γιάννης Αμανατίδης, Χρήστος Ζαμπούνης, Αμαλία Μεγαπάνου, Ελένη Κούρκουλα,  Χρήστος Ζαμπούνης, Αβραάμ Παπαδόπουλος Ozzy-Osbourne, Christian Karembeu, Daryl Hannah.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK