Προβλέψεις για την εβδομάδα από 3 – 9 Δεκεμβρίου 2012


 
 
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ


Η πιο σημαντική πλανητική όψη που σχηματίζεται αυτή την εβδομάδα είναι η αντίθεση Ήλιου-Δία που κορυφώνεται στις 3 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για μια αστική διάταξη που παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να προκαλέσει κακό, μας ωθεί σε υπερβολές που μπορεί να έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Αυτό λοιπόν, που θα πρέπει να αποφύγουμε την ερχόμενη εβδομάδα είναι οι υπερβολές και κυρίως εκείνες που πηγάζουν από την αυξημένη αισιοδοξία μας, ότι «δήθεν» μπορούμε να οδηγήσουμε τα πράγματα ακριβώς εκεί που θέλουμε. Καλό θα είναι να έχουμε την αίσθηση του μέτρου σε όλες τις δραστηριότητες μας ώστε να ξεπεράσουμε ανώδυνα αυτή την όψη.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Ο κυβερνήτης σας Άρης συνεχίζει την πορεία του  στον Αιγόκερω και στον τομέα του ηλιακού σας ωροσκοπίου που συνδέεται με την καριέρα σας, ένα χώρο από όπου αυτή την εβδομάδα, θα αντλήσετε χαρές και ικανοποιήσεις. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα φέρουν σταδιακά τρεις πλανήτες σε μια θαυμάσια γωνιά του ωροσκοπίου σας, στον Τοξότη, που για εσάς σημαίνει την άνοδο, την επέκταση, τη χαρά, την επιτυχία. Κρατήστε όμως επιφυλάξεις σε μεγάλα λόγια καθώς η αντίθεση Ήλιου – Δία περισσότερο υπόσχεται παρά πράττει.  Οι αδέσμευτοι συνδυάστε το θάρρος και τη θετική σκέψη για να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει με τον δικό σας, ιδιαίτερο τρόπο.  

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η «δική» σας Αφροδίτη και ο Ερμής βρίσκονται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας, που αποκτά ιδιαίτερη σημασία στη διάρκεια του Δεκέμβρη. Οι προσωπικές και οι αισθηματικές σχέσεις σας πρόκειται να  αναθερμανθούν, την ίδια ώρα που προτάσεις για νέες συνεργασίες σας ενθουσιάζουν και σας ωθούν σε παρορμητικές κινήσεις. Πάντως αποφύγετε να δώσετε τα χέρια την Δευτέρα στις 3 του μήνα και φροντίστε να ελέγξετε όλες τις λεπτομέρειες, καθώς η αντίθεση Ήλιου-Δία «βγάζει» οικονομικά ζητήματα.  Η πλανητική έμφαση στον Τοξότη στην εξέλιξη του Δεκέμβρη είναι ιδιαίτερα θετική για οικονομικές υποθέσεις που εξαρτώνται από τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής σε συνεργασία με την Αφροδίτη αναμένεται να φέρουν σημαντικές θετικές εξελίξεις σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Για πολλούς από εσάς «ψήνεται» ειδύλλιο με πρόσωπο μέσα από τον εργασιακό χώρο ή που σχετίζεται με κάποιο τρόπο με τη δουλειά σας. Είναι σκόπιμο πάντως, την Δευτέρα στις 3 του μήνα να αποφύγετε υπερβολές και σημαντικές δηλώσεις που θα μπορούσαν να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Μια πολύ σημαντική επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει στη διάρκεια της εβδομάδας μπορεί να σας φέρει οικονομικές ανάσες.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η διέλευση του Άρη από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, έχει ως αποτέλεσμα να είστε σε κατάσταση ετοιμότητας για κόντρες και διαφωνίες με οποιονδήποτε «τολμήσει» να σας προκαλέσει. Ωστόσο με το να ξύνετε τα νύχια σας για καβγά δεν κερδίζετε τίποτα. Καλά θα κάνετε λοιπόν να κοιτάξετε τη δουλειά σας – που μπορεί να σας προσφέρει πολλά – και να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται. Εξάλλου, ο φιλικός σας κύκλος μπορεί να σας προσφέρει έντονες στιγμές αλλά και να νέες κοινωνικές γνωριμίες με άτομα ενδιαφέροντα που μπορεί να σας γοητεύσουν ή και να σας φέρουν ένα συναρπαστικό έρωτα!  

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Για εσάς ισχύει τώρα το «Συν Αθηνά και χείρα κίνει», αφού θα χρειαστεί να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα για να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Ανασκουμπωθείτε και περάστε στη δράση!  Τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν όπως ακριβώς τα είχατε υπολογίσει στο μυαλό σας και μάλιστα με πολύ καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που φαντάζεστε. Εξάλλου, ο Δεκέμβριος πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να αποδειχθεί μήνας-σταθμός στην εργασία αλλά και την αισθηματική ζωή σας. Αποβάλλετε φόβους και αναστολές που προέρχονται από την επανεμφάνιση ανθρώπων και καταστάσεων από το παρελθόν.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η αντίθεση που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Δία την Δευτέρα στις 3 Δεκεμβρίου, πρόκειται να επηρεάσει το σπίτι σας, την οικογένειά σας και την εργασία σας. Ίσως λοιπόν αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να ανασύρετε και να επιλύσετε ζητήματα που χρόνια τώρα ταλανίζουν το συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας. Στην προσπάθειά σας αυτή θα έχετε πολύτιμους συμμάχους και αρωγούς τους φίλους σας, που μέσα από την διαφορετική οπτική που αντιμετωπίζουν εκείνοι τις καταστάσεις, θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες λύσεις.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η αντίθεση Ήλιου-Δία είναι η όψη που κυριαρχεί αυτή την εβδομάδα και που μπορεί να σας βγει σε καλό αν αποφύγετε τις υπερβολές τόσο στα λόγια όσο και στις πράξεις σας. Στην αντίθετη περίπτωση, θα δημιουργηθούν εντάσεις, σκάνδαλα και ατυχήματα που θα πάρουν διαστάσεις. Οι σχέσεις με τα αδέλφια ή το συγγενικό περιβάλλον σας θα βελτιωθούν εφόσον δεν δώσετε συνέχεια σε συζητήσεις που δεν καταλήγουν πουθενά. Αν σκέφτεστε να ταξιδέψετε, οι συνθήκες σας ευνοούν, αρκεί να είστε νομότυποι και να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα και σωστές πληροφορίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η αντίθεση Ήλιου-Δία που σχηματίζεται στις 3 του μήνα, μπορεί να δημιουργήσει παροδικά προβλήματα στα οικονομικά σας, ειδικά αν δεν καταφέρετε να μετριάσετε τις σπατάλες. Το γεγονός ότι έχετε την ευχέρεια να ξοδεύετε χρήματα, δεν σημαίνει ότι μπορείτε να καταναλώνετε χωρίς όρια. Η συγκεκριμένη όψη σκοπεύει να σας διδάξει να ξεχωρίζετε το απαραίτητο από το περιττό ώστε να κάνετε μια καλύτερη διαχείριση. Μόνον έτσι, θα βγείτε ανέπαφοι από την κρίση ενώ παράλληλα θα δημιουργήσετε ένα σημαντικό «κομπόδεμα» που θα σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Στις 3 του μήνα ο κυβερνήτης σας, ο Δίας, σχηματίζει αντίθεση με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σας και αυτή η όψη θα επηρεάσει τα γεγονότα όλης της εβδομάδας. Έτσι, θα πρέπει να προσέξετε κυρίως τη συμπεριφορά σας, καθώς είναι πολύ εύκολο να γίνετε περισσότερο οξύθυμοι και επιθετικοί, και να προσβάλλετε αγαπημένα σας πρόσωπα που δεν σας φταίνε σε τίποτα. Όσον αφορά μάλιστα στο σύντροφό σας, είναι πολύ πιθανό να επαναστατήσει απέναντι στην αδικία και να σκεφτεί ακόμα και την απομάκρυνση. Είναι λοιπόν σκόπιμο να ελέγξετε τον εγωισμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η αντίθεση Ήλιου-Δία είναι η όψη που κυριαρχεί αυτή την εβδομάδα και  συνιστά να μειώσετε τις δραστηριότητές σας, ώστε να μην φτάσετε στα όρια της υπερκόπωσης. Ακόμα κι αν δεν θέλετε να απουσιάζετε δευτερόλεπτο από τα επαγγελματικά καθήκοντά σας, το να πέσετε στο κρεβάτι θα είναι ακόμα χειρότερο, γι’ αυτό καλό είναι να μην παραμελείτε την υγεία σας. Προσέξτε τη διατροφή σας και μην κάνετε υπερβολές είτε μένοντας πολλές ώρες νηστικοί είτε τρώγοντας πρόχειρο φαγητό. Επίσης αν γυμνάζεστε αποφύγετε υπερβολές που μπορεί να σας δημιουργήσουν πρόβλημα στους μυς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η αντίθεση Ήλιου-Δία που πραγματοποιείται στις 3 Δεκεμβρίου θα καθορίσει τα γεγονότα της ερχόμενης εβδομάδας. Έτσι, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας και να αποφύγετε να συμμετάσχετε σε ίντριγκες και κουτσομπολιά που μπορεί να δημιουργηθούν. Αν ξέρετε ότι υπάρχει αμοιβαία … αντιπάθεια μεταξύ του συντρόφου σας και των φίλων σας, ίσως θα είναι καλύτερα να μην τους φέρετε σε αντιπαράθεση, ώστε να περιοριστεί ο κίνδυνος απρόβλεπτων εξελίξεων. Επιπλέον, η όψη αυτή μπορεί να σας δείξει το αληθινό πρόσωπο κάποιων «φίλων» σας, ώστε να απομακρυνθείτε οριστικά από αυτούς.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας, ο Δίας, σχηματίζει αντίθεση με τον Ήλιο στις 3 Δεκεμβρίου και αυτή η όψη μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στο οικογενειακό περιβάλλον σας. Το γεγονός ότι έχετε αυξημένες υποχρεώσεις αυτό το διάστημα, προκαλεί την δυσαρέσκεια των οικείων σας. Θα πρέπει με κάποιο τρόπο να φροντίσετε να βρείτε μια ισορροπία ώστε να μην αφήσετε την κατάσταση να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Αν καταφέρετε έστω αυτός ο λίγος χρόνος που αφιερώνετε στην οικογένειά σας να είναι ποιοτικός, το πρόβλημά σας θα λυθεί οριστικά.
1 comment

1 σχόλιο:

  1. "Όσον αφορά μάλιστα στο σύντροφό σας, είναι πολύ πιθανό να επαναστατήσει απέναντι στην αδικία και να σκεφτεί ακόμα και την απομάκρυνση. Είναι λοιπόν σκόπιμο να ελέγξετε τον εγωισμό σας."
    Χμμμμ.. Ήρθε η ώρα να ανοίξω το κινητό μου, λες;; χιχι!
    Να έχεις μια όμορφη ημέρα, Ρένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK