ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012Η Σελήνη ολοκληρώνει το κενό πορείας της στις 9.45 με την είσοδό της στο ζώδιο του Λέοντα. Τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο θα είμαστε περισσότερο γενναιόδωροι, θα έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα όρεξη για να απολαύσουμε την θετική πλευρά της ζωής. Στις 16.47 η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη μπορεί να μας κάνει λίγο εριστικούς, ωστόσο αμέσως μετά –στις 19.01- το τρίγωνο Σελήνης – Ουρανού εγγυάται εκπλήξεις, χαρές και κάθε είδους ευκαιρίες.
*Σήμερα ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Κρόνο. Οι όψεις αυτές αναλύονται εδώ.

 Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 30/12/2013).
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα που σχηματίζεται την ημέρα των γενεθλίων σας,  πρόκειται να φέρει καθοριστικές αλλαγές στη ζωή σας τους επόμενους μήνες. Μπαίνετε σε μια περίοδο που θα δώσετε αγώνες για να δημιουργήσετε νέες βάσεις και να πετάξετε ότι σας είναι άχρηστο. Το γεγονός ότι παράλληλα ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, εγγυάται τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σας, που θα έχουν ως αποτέλεσμα να εξασφαλίσετε ένα καλύτερο μέλλον.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, μέχρι τις 9.44 θα έχουν Σελήνη στον Καρκίνο και θα είναι πιο ευαίσθητα, ενώ αυτά που θα γεννηθούν μετά τις 9.45 με την Σελήνη στον Λέοντα θα είναι πιο "ηγετικά". Ωστόσο και στις δυο περιπτώσεις θα είναι αρκετά δυναμικά και θα έχουν την δυνατότητα να χαράξουν την ζωή τους όπως την θέλουν, αδιαφορώντας για τυχόν εμπόδια που θα παρουσιαστούν στον δρόμο τους. Η επιμονή τους αλλά και η σκληρή δουλειά θα τα ανταμείψει και θα τα ανεβάσει σε υψηλές θέσεις.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Μαρία Κορινθίου, Νίκος Πορτοκάλογλου, Ορφέας Παπαδόπουλος, Καίτη Φίνου, Patty Smith.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK