ΤΡΙΤΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κριός
Η Σελήνη από τον Λέοντα, επηρεάζει θετικά το ζώδιό σας, και ευνοεί συζητήσεις και συναντήσεις τόσο για επαγγελματικά θέματα όσο και για συναισθηματικά. Ωστόσο, ίσως θελήσετε να προβάλλετε την «γενναιόδωρη» πλευρά σας και ξοδέψετε χρήματα που αργότερα θα σας λείψουν.

Ταύρος
Το σπίτι εξακολουθεί να αποτελεί πηγή χαράς και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε με τον στολισμό των Χριστουγέννων – αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να βγάλετε και χρήματα μέσα από τον  οικιακό σας χώρο, αρκεί να «παιδέψετε» λίγο το μυαλό σας.

Δίδυμοι
Αρκετά πολυάσχολη αναμένεται να είναι η σημερινή ημέρα και ίσως θα πρέπει να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας και να μην αφήσετε εξωτερικούς παράγοντες να αποσπούν την προσοχή σας. Πολλοί από σας θα αναγκαστείτε να κάνετε μια μετακίνηση για επαγγελματικούς λόγους, που ίσως σας φέρει ένα επιπλέον έσοδο.

Καρκίνος
Με την Σελήνη στον τομέα των οικονομικών σας, σίγουρα περιμένετε κάποια έσοδα που θα σας «ξελασπώσουν». Φροντίστε όμως να τα χειριστείτε σωστά και να μην επιδοθείτε σε σπατάλες χωρίς λόγο, δεδομένου ότι νιώθετε την ανάγκη να διασκεδάσετε και να κάνετε κάποιες υπερβολές.

Λέων
Παρόλο που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας, από όπου σας βοηθάει να εκφραστείτε καλύτερα και να προβληθείτε περισσότερο, ο συνωστισμός των πλανητών στον Σκορπιό, κάπου σας φρενάρει και «ορθώνει» τοίχους στα σχέδιά σας. Μην ανησυχείτε πρόκειται για μια προσωρινή κατάσταση που σύντομα θα αλλάξει.

Παρθένος
Η διάθεσή σας παραμένει υποτονική και καλό θα είναι να προσπαθήσετε να είστε τουλάχιστον φιλικοί με τους γύρω σας, ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα. Είναι σημαντικό να έχετε μια καλή επικοινωνία γιατί έτσι θα μπορέσετε να ζητήσετε μια εξυπηρέτηση όταν την χρειαστείτε. Μια ερωτική γνωριμία είναι πολύ πιθανή.

Ζυγός
Ευχάριστη μέρα αναμένεται η σημερινή, αφού οι φιλικές συγκεντρώσεις, αλλά και κάποιες ευχάριστες δραστηριότητες θα σας γεμίσουν ευχάριστα το χρόνο σας. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας, με αποτέλεσμα να κάνετε μερικά ψώνια για τον εαυτό σας.

Σκορπιός
Η καριέρα σας, σάς προβληματίζει έντονα και αναζητάτε τρόπους να ανέλθετε στην κλίμακα της ιεραρχίας. Η εργατικότητά σας και η αφοσίωσή σας είναι μόνο μερικά από τα προσόντα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Ευχάριστα γεγονότα θα συμβούν και στην προσωπική σας ζωή.

Τοξότης
Με την Σελήνη στο Λέοντα και τον Ήλιο στο ζώδιό ο ενθουσιασμός σας είναι τόσο μεγάλος που με ότι κι αν ασχοληθείτε θα έχετε θαυμάσια αποτελέσματα. Επιπλέον μπορείτε να αποκτήσετε σημαντικές γνώσεις, να μάθετε πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν ή να προγραμματίσετε ένα ταξίδι.

Αιγόκερως
Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να διευθετήσετε οικονομικά ζητήματα έστω και με την βοήθεια κάποιων ειδικών. Στον αισθηματικό τομέα, μπορεί να υπάρξει αναζωπύρωση μιας σχέσης από το παρελθόν, για κάποιους λόγους όμως θα θελήσετε να την κρατήσετε κρυφή τουλάχιστον προς το παρόν.

Υδροχόος
Η Σελήνη από το πολικό ζώδιο του Λέοντα στρέφει το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις σας, αλλά παράλληλα, σας δημιουργεί και έναν εκνευρισμό που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα αν ξεπεράσετε τα όρια. Ανάλογα προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν και στο χώρο της δουλειάς σας.

 Ιχθείς
Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα, σας καλεί να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας καθήκοντα και να αναβάλετε τυχόν διασκεδάσεις που έχετε στο μυαλό σας. Αν μάλιστα σκοπεύετε να ταξιδέψετε τα Χριστούγεννα, ίσως θα πρέπει να κοπιάσετε λίγο περισσότερο τώρα.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK