ΤΡΙΤΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012


Στη 1.50 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, μια θετική όψη που ευνοεί κάθε είδους γραφική εργασία, συζητήσεις και συγκεντρώσεις. Στις 4.04 το τρίγωνο Ήλιου - Σελήνης ευνοεί τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων, τις διασκεδάσεις και τα ταξίδια. Τέλος στις 9.38 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη και δημιουργεί προβλήματα κυρίως οικονομικά, αφού η Σελήνη από το βασιλικό ζώδιο του Λέοντα μας παροτρύνει να κάνουμε σπατάλες για περιττές πολυτέλειες.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 4/12/2013).
Οι επόμενοι δώδεκα μήνες, θα αποδειχθούν αρκετά θετικοί για σας, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε πολλούς στόχους σας. Σημαντικές εξελίξεις θα συμβούν στον αισθηματικό τομέα όπου πολλοί από εσάς θα επισημοποιήσετε σχέσεις ή αν είστε ελεύθεροι, θα δημιουργήσετε έναν δεσμό με σοβαρές προοπτικές. Επιτυχία αναμένεται από θέματα που συνδέονται με το εξωτερικό ή από νομικές υποθέσεις που θα εξελιχθούν προς όφελός σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι εξαιρετικά γενναιόδωρα και περήφανα. Δεν θα ανέχονται την προσβολή και δεν θα την συγχωρούν ποτέ. Στη ζωή τους θα διαπρέψουν και θα κατακτήσουν μια υψηλή θέση ενώ θα αποκτήσουν και πολλά χρήματα. Ωστόσο θα είναι και αρκετά σπάταλα.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Σεργκέι Μπούμπκα, Χριστίνα Λαμπίρη, Άννα Νταλάρα, Ρόμπερτ Ουίλλιαμς, Jeff Bridges, Tyra Banks.

2 comments

2 σχόλια:

 1. Υπέροχο το Χριστουγεννιάτικο λουκ!
  Καλό μήνα να'χουμε και διάθεση για να απολαύσουμε τις γιορτές που έρχονται!

  Φιλιά θαλασσινά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σ' ευχαριστώ, χαίρομαι που σου αρέσει γιατί παιδεύτηκα αρκετά!! Καλές γιορτές σε όλους μας και ας ελπίσουμε να γίνει κάτι "μαγικό" -(μόνο στα θαύματα πλέον βασιζόμαστε) - και να αλλάξουν όλα προς το καλύτερο!!
   Φιλιά!

   Διαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK