ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ


Κριός
Παρά το γεγονός ότι οι υποχρεώσεις σας σήμερα θα είναι αυξημένες, θα καταφέρετε να «ξεμπερδέψετε» σχετικά γρήγορα, ώστε να αφιερώσετε χρόνο στον αγαπημένο σας ή σε άλλες ευχάριστες δραστηριότητες. Ένα σινεμά ή έστω μια καλή ταινία στο σπίτι θα σας ψυχαγωγήσει ευχάριστα.

Ταύρος
Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να δημιουργήσετε την γιορτινή ατμόσφαιρα που σας αρέσει στο σπίτι σας και να καλέσετε αγαπημένα σας πρόσωπα για να περάσετε ευχάριστες στιγμές. Ίσως πάλι προτιμήσετε να χαλαρώσετε στη θαλπωρή του σπιτιού σας, αφού οι επόμενες μέρες σας αναμένονται πολύ φορτωμένες.

Δίδυμοι
Πολλές μετακινήσεις αναμένονται σήμερα καθώς επίσης και επαφές με άτομα που έχετε να δείτε καιρό. Ενημερωθείτε για κάποια πράγματα που σας έχουν «ξεφύγει» και φροντίστε να είστε ειλικρινείς σε ό,τι σας ρωτούν. Μια νέα γνωριμία θα επηρεάσει την πορεία σας.

Καρκίνος
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον τομέα των οικονομικών σας μέχρι το μεσημέρι, και σας παροτρύνει να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας. Παρά το γεγονός ότι τα έσοδά σας θα αυξηθούν από σήμερα, θα πρέπει να παραμείνετε συγκρατημένοι ώστε να μην έχετε απρόβλεπτες απώλειες.

Λέων
Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σας μέχρι το μεσημέρι και  σας δίνει την ευκαιρία να προσεγγίσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας, ειδικά αν το έδαφος είναι ήδη προετοιμασμένο. Νέες γνωριμίες που γίνονται σήμερα, δεν έχουν τις ίδιες προοπτικές.

Παρθένος
Σήμερα μπορείtε να αφήσετε για λίγο κατά μέρος τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που δεν σας κουράζουν, κυρίως αν νιώθετε τον οργανισμό σας αρκετά καταπονημένο. Ασχοληθείτε λοιπόν, μόνο με ό,τι λειτουργεί χαλαρωτικά για σας.

Ζυγός
Η σημερινή μέρα ανήκει σε φίλους σας που ενώ αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σας, τώρα τελευταία έχετε χαθεί κατά κάποιο τρόπο, αφού οι υποχρεώσεις σας είναι αρκετές. Γι’ αυτό φροντίστε τώρα που υπάρχει καιρός να αναπληρώσετε το κενό.

Σκορπιός
Με την Σελήνη στον τομέα της καριέρας σας μέχρι το μεσημέρι, δεν έχετε και πολλά περιθώρια επιλογών. Έτσι σήμερα, θα πρέπει να αφοσιωθείτε εξ ολοκλήρου στη δουλειά και να βοηθήσετε όσο μπορείτε οπουδήποτε βλέπετε να υπάρχει ανάγκη. Η κατανόηση του συντρόφου σας θα σας δώσει δύναμη.

Τοξότης
Με τη Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα μέχρι και το μεσημέρι, μπορείτε να απολαύσετε τις χαρές που σας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα. Ό,τι κι αν κάνετε, θα σας προσφέρει θετικές εμπειρίες και ακόμα και αν είστε υποχρεωμένοι να δουλέψετε περισσότερο, θα το κάνετε με μεγάλη χαρά. Εύνοια υπάρχει και στον αισθηματικό τομέα.

Αιγόκερως
Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και να ρυθμίσετε χρέη ώστε να σας φύγει ένα μεγάλο βάρος. Η βελτίωση στις συνθήκες της εργασίας σας αρχίζουν να είναι αισθητές και πλέον μπορείτε να υπολογίζετε σε ένα σταθερό εισόδημα.

Υδροχόος
Με την Σελήνη στον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου μέχρι το μεσημέρι, οι σχέσεις σας αποκτούν την πρώτη σας προτεραιότητα, γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για να αποκαταστήσετε διαφορές ή να δώσετε ένα τέλος σε καταστάσεις που δεν εξελίσσονται.

Ιχθείς
Το φορτωμένο επαγγελματικό σας πρόγραμμα δεν σας αφήνει στιγμές διασκέδασης, αλλά μάλλον κάπου φταίτε κι εσείς, αφού δεν ακολουθείτε ένα σωστό πρόγραμμα. Προσπαθήστε όμως σήμερα, να τελειώσετε ότι εκκρεμότητες υπάρχουν, γιατί διαφορετικά μάλλον θα έχετε προβλήματα.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK