ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012Στις 13.51 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο της Παρθένου, στο οποίο θα παραμείνει τις επόμενες δυόμισι μέρες. Το διάστημα αυτό θα είμαστε περισσότερο οργανωτικοί και πρακτικοί και θα ενδιαφερθούμε περισσότερο για τα επαγγελματικά και για την υγεία μας. Στις 14.51 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και προκαλεί σύγχυση και αυταπάτες, γι’ αυτό θα πρέπει να αποφύγουμε οικονομικές ή άλλου είδους συναλλαγές.


Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 5/12/2013).
Το σεξαπίλ σας θα είναι στην κορυφή τους επόμενους δώδεκα μήνες, και όσοι είστε ελεύθεροι θα κάνετε καθοριστικές γνωριμίες. Ο έρωτας που θα ζήσετε θα είναι πρωτόγνωρος. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα έρθετε ακόμα πιο κοντά με τον σύντροφό σας και θα βελτιώσετε την επικοινωνία σας. Στην δουλειά σας θα είστε πολύ αποδοτικοί και θα δείξετε ότι έχετε τα προσόντα για να αναλάβετε νέα καθήκοντα, ενώ αν επιδιώκετε να κερδίσετε μια θέση στο εξωτερικό, τώρα είναι εφικτό. Τα οικονομικά σας υποστηρίζονται από την τύχη και θα έχετε νέες πηγές εσόδων.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα έχουν αρχηγικές τάσεις και θα είναι πολύ γενναιόδωρα και δημοφιλή στους γύρω τους. Στη ζωή τους θα αποκτήσουν φιλίες με άτομα κύρους τα οποία θα τα βοηθήσουν να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους. Ίσως ζήσουν ένα μέρος της ζωής τους στο εξωτερικό.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Σάββας Πούμπουρας, Δημήτρης Μυράτ, Πάνος Χατζηκουτσέλης, Σοφία Βόσσου, Νίκος Κούρκουλος.
2 comments

2 σχόλια:

  1. ouoouuu!!!! evales k xristougeniatiko fondo!!!! teleio!!!!! KΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!! :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Κατερινούλα, Καλά Χριστούγεννα!!

      Διαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK