ΠΕΜΠΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

Κριός
Η Σελήνη σχηματίζει σήμερα εξαιρετικά θετικές όψεις από τον τομέα της εργασίας, με αποτέλεσμα να επιβραβευτείτε για τις προσπάθειές σας ηθικά αλλά και υλικά. Αν διαπιστώσετε ότι υπάρχουν κάποιοι που δυσανασχετούν με την πρόοδό σας, καλύτερα να τους αγνοήσετε.

Ταύρος
Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, σας επιτρέπει σήμερα να διασκεδάσετε και να ανταλλάξετε ευχάριστες εντυπώσεις με τον σύντροφό σας ή ακόμα και να σχεδιάσετε το επόμενο ταξίδι σας. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στα οικονομικά σας όπου υπάρχει τάση για μεγάλες σπατάλες.

Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα σας επιφυλάσσει κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις, αφού θα διαπιστώσετε ότι η καλή σας διάθεση δεν συμβαδίζει με την διάθεση κάποιων άλλων που προσπαθούν με κάθε τρόπο να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Επικαλεστείτε φόρτο εργασίας και αποφύγετε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

Καρκίνος
Η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε ευχάριστες συζητήσεις με τον αγαπημένο σας ή ακόμα και με κάποιους επαγγελματικούς συνεταίρους και να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα της δουλειάς σας, που μπορεί να μην είναι έντονα, αρκούν όμως για να σας χαλάσουν τη διάθεση.

Λέων
Τα οικονομικά σας βρίσκονται για άλλη μια φορά στο προσκήνιο. Οι ανάγκες σας φαίνεται ότι συνεχώς αυξάνονται αν και στην πραγματικότητα, ονειρεύεστε και κάποιες πολυτέλειες που ίσως να μην χρειάζονται. Αν πρέπει να κάνετε μια λίστα, ξεκινήστε από τις ανάγκες του σπιτιού και αφήστε για το τέλος ότι αφορά την διασκέδασή σας.

Παρθένος
Η Σελήνη από το ζώδιό σας ευνοεί ιδιαίτερα την αισθηματική σας ζωή σήμερα, γι’ αυτό φροντίστε να βρείτε χρόνο για τον σύντροφό σας, ο οποίος θα σας εκπλήξει με την γενναιοδωρία και την αγάπη του. Αποφύγετε ωστόσο να έρθετε σε αντιπαράθεση με οικεία σας πρόσωπα που για κάποιο λόγο δεν συμμερίζονται τη χαρά σας.

Ζυγός
Η Σελήνη από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας προτρέπει να κινηθείτε παρασκηνιακά και να κάνετε ένα πολύ καλό deal που φυσικά θα πρέπει να μείνει κρυφό. Μια νέα πηγή εσόδων είναι πολύ πιθανό να επιτευχθεί αυτό το διάστημα πιθανότατα από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

Σκορπιός
Συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα, ανάλυση των τελευταίων συμβάντων και αποφάσεις που αφορούν τις επόμενες κινήσεις σας, βρίσκονται στην κορυφή της σημερινής σας ατζέντας. Προσέξτε όμως να μην αφήσετε οικονομικά ζητήματα να σας αποπροσανατολίσουν. Αν μάλιστα υπάρχει ήδη κακό προηγούμενο, ανακαλέστε τις εμπειρίες σας και εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας.

Τοξότης
Η Σελήνη από το μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σας, γεγονός που σας δημιουργεί μια τάση μελαγχολίας, την οποία δεν θα πρέπει να την αφήσετε να σας επηρεάσει, και να σας οδηγήσει σε λάθη τα οποία πιθανόν να πληρώσετε ακριβά.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα θετική για σας, αφού Σελήνη σχηματίζει θετικές γωνίες τόσο με τον Πλούτωνα και τον Άρη που βρίσκονται στο ζώδιό σας όσο και με τον κυβερνήτη σας Κρόνο. Επομένως, καταπιαστείτε με ότι είναι σημαντικό για σας, και μην ανησυχείτε για το αποτέλεσμα.

Υδροχόος
Η σημερινή μέρα απαιτεί ευστροφία και δράση, προκειμένου να προλάβετε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να αποφύγετε να φανερώσετε τα σχέδιά σας ακόμα και στους πιο στενούς σας φίλους.

Ιχθείς
Η αλήθεια είναι σήμερα η μέρα σας είναι γεμάτη από υποχρεώσεις ή ακόμα και «αγγαρείες» που πρέπει όμως να διευθετηθούν άμεσα. Με έναν καλό προγραμματισμό θα καταφέρετε να τελειώσετε εγκαίρως, ώστε να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους φίλους σας και να χαλαρώσετε από την ένταση της ημέρας.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK