ΠΕΜΠΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
 Στις 3.14 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, μια όψη που ευνοεί και ανταμείβει τις προσπάθειες. Στις 5.35 το τρίγωνο Σελήνης – Πλούτωνα είναι ιδανικό για δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση και οργάνωση ενώ ευνοεί και τις οικονομικές συναλλαγές ή συζητήσεις που αφορούν περιουσιακά στοιχεία. Στις 10.04 το τετράγωνο Σελήνης – Δία συνιστά να αποφύγουμε πάσης φύσεως υπερβολές. Στις 17.31 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Ήλιο και ο συνδυασμός αυτών των όψεων μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα σε όσους αγωνίζονται και παλεύουν για το καλύτερο. Τέλος, στις 23.54 το εξάγωνο Σελήνης – Αφροδίτης δίνει μια αίσθηση εκπλήρωσης στο τέλος της ημέρας και ευνοεί τις φιλικές συγκεντρώσεις, τα οικονομικά θέματα αλλά και την οικογενειακή ζωή.


Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 6/12/2013).
Η καριέρα σας μπορεί να απογειωθεί φέτος, αν κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει η συμπεριφορά σας που μπορεί να σας οδηγήσει στην επιτυχία ή την αποτυχία, καθώς το τετράγωνο Ήλιου – Σελήνης μπορεί να γίνει αιτία κάποιες φορές να πείτε ή να κάνετε λάθος πράγματα. Γι’ αυτό συγκεντρώστε την προσοχή σας στα πιο σημαντικά ζητήματα και μην αποσπάτε το ενδιαφέρον σας σε ανούσια πράγματα. Αν νιώσετε να σας ενοχλούν οι κανόνες και οι περιορισμοί, αποφύγετε να εκφράσετε έντονα τις διαφωνίες σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα δυναμικά και από μικρά θα αναπτύξουν σαφείς φιλοδοξίες τις οποίες θα προσπαθήσουν -με επιτυχία- να πραγματοποιήσουν μεγαλώνοντας. Τα κορίτσια θα είναι ιδιαίτερα εμφανίσιμα.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Μαριάννα Τουμασάτου, Παύλος Τσίμας, Άννα Χρυσάφη.

2 comments

2 σχόλια:

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK