ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ


Κριός
Το εξάγωνο Σελήνης – Ερμή που διαμορφώνεται σήμερα σας επιτρέπει να εργαστείτε με απόλυτη διαύγεια και να ολοκληρώσετε σημαντικές εργασίες. Από το βραδάκι με την είσοδο της Σελήνης στον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, και για τις επόμενες δυο μέρες μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σας.

Ταύρος
Το εξάγωνο Σελήνης – Ερμή που πρωτοστατεί στον χάρτη της ημέρας, είναι εξαιρετικά θετικό για συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που θα έχουν την έκβαση που θέλετε. Επιπλέον, η σχέση με τον σύντροφό σας βελτιώνεται σημαντικά και μπορείτε να αποκαταστήσετε κάθε πρόβλημα ή παρεξήγηση.

Δίδυμοι
Ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με την Σελήνη σήμερα, και σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους σας, ζητώντας την βοήθεια ατόμων που έχουν αρκετές εμπειρίες αλλά και καλή πρόθεση. Από το βράδυ και για τις επόμενες δυο μέρες, η Σελήνη από τον Ζυγό, σας παροτρύνει να ζήσετε έντονες απολαύσεις.

Καρκίνος
Το εξάγωνο Σελήνης – Ερμή από θέσεις απόλυτα συμβατές με το ζώδιό σας, σας βοηθάει να βελτιώσετε το επικοινωνιακό σας ταλέντο και να προσεγγίσετε με επιτυχία τα άτομα που θέλετε. Είτε πρόκειται για επαγγελματικές διασυνδέσεις, είτε για προσωπικές σχέσεις, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα το καλύτερο.

Λέων
Το εξάγωνο Σελήνης – Ερμή που διαμορφώνεται σήμερα, είναι κατάλληλο για να ασχοληθείτε με οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται ως επί το πλείστον με το σπίτι ή με τα περιουσιακά σας στοιχεία. Έτσι, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να προμηθευτείτε κάποια πράγματα που θα ομορφύνουν το χώρο σας και θα κάνουν το περιβάλλον σας πιο άνετο.

Παρθένος
Το εξάγωνο που σχηματίζει σήμερα η Σελήνη από το ζώδιό σας με τον κυβερνήτη σας Ερμή, είναι ιδανικό για να πάρετε πρωτοβουλίες και να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που σας λείπουν. Μπορείτε ωστόσο να ασχοληθείτε και με τον εαυτό σας και να ψωνίσετε πράγματα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση!

Ζυγός
Η Σελήνη από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή και σας δίνει την ευκαιρία να εξοικονομήσετε κάποια κέρδη από κρυφές πηγές. Από το βράδυ και για τις επόμενες δυόμισι μέρες με την Σελήνη στο ζώδιό σας μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες.

Σκορπιός
Ευχάριστη αναμένεται να είναι για σας η σημερινή  μέρα, αφού η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε με φίλους που σας έχουν λείψει αλλά και να δείτε την θετική πλευρά κάποιων γεγονότων που σας πλήγωσαν.

Τοξότης
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο τομέα της καριέρας σας και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή, σας βοηθά να αξιολογήσετε πιο σωστά κάποια γεγονότα, και να προγραμματίσετε τις μελλοντικές σας κινήσεις. Από το βράδυ και για τις επόμενες δυο μέρες θα είστε περισσότερο κοινωνικοί και φιλικοί.

Αιγόκερως
Το εξάγωνο Σελήνης – Ερμή που σχηματίζεται σήμερα προσφέρεται για να κάνετε σχέδια… διακοπών. Μέσα από φιλικές συζητήσεις αλλά και με γνώμονα περασμένες εμπειρίες σας, θα βρείτε τον ιδανικό προορισμό. Ωστόσο, από το βράδυ και για τις επόμενες δυο μέρες θα πρέπει να σκεφτείτε πώς θα καταφέρετε να μην αφήσετε πίσω σας επαγγελματικές εκκρεμότητες.

Υδροχόος
Το εξάγωνο Σελήνης – Ερμή θα σας δώσει την ευκαιρία να αναλάβετε μια εργασία για την οποία θα ανταμειφθείτε γενναιόδωρα, αρκεί φυσικά να θελήσετε να αναλάβετε κάποιες ευθύνες. Καλό θα είναι τις επόμενες μέρες να μελετήσετε θέματα σχετικά με τη δουλειά σας, ώστε να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ιχθείς
Μέχρι το βράδυ η Σελήνη θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από όπου θα σας δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή με άλλες σημαντικές σχέσεις και να συζητήσετε θέματα που σας απασχολούν. Το βράδυ προβλέπεται άκρως ερωτικό.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK