ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012



Στις 12.35 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή, μια θετική όψη που ευνοεί τις συζητήσεις, τις μετακινήσεις και τις γραφικές εργασίες. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 20.35 το βράδυ που θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού. Τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα βρίσκεται στο Ζυγό, θα αποφύγουμε την μοναξιά και θα αναζητήσουμε συντροφιές που θα μας κάνουν να περάσουμε ευχάριστα την ώρα μας. Θα αφιερώσουμε μεγάλο μέρος του χρόνου μας στις συνεργασίες και τις σχέσεις μας.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 7/12/2013).
Η φετινή χρονιά που ξεκινά την ημέρα των γενεθλίων σας ευνοεί τον επαγγελματικό τομέα και ακόμα περισσότερα τα οικονομικά σας. Οι προσπάθειες που έχετε κάνει μέχρι τώρα, θ’ αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς και το χρήμα θα αρχίσει να εισρέει στη ζωή σας. Πολλοί από εσάς θα εισπράξετε ένα σημαντικό ποσό που σας οφείλουν, ή θα έχετε θεαματικά κέρδη από παλιότερες επενδύσεις. Εξίσου καλά εξελίσσεται και η αισθηματική σας ζωή και όσοι είστε ελεύθεροι, φέτος θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα ανταποκρίνεται πλήρως στα πρότυπά σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα μέχρι τις 20.34 θα έχουν Σελήνη στην Παρθένο και θα είναι πολύ εύστροφα και οργανωτικά. Μετά τις 20.35 με την Σελήνη στο Ζυγό θα είναι περισσότερο «συντροφικά» με αποτέλεσμα να μην αγαπούν καθόλου τη μοναξιά και να αναζητούν συνεχώς μια παρέα. Και στις δυο περιπτώσεις θα ακολουθήσουν μια επαγγελματική πορεία που θα τους αποφέρει μεγάλα έσοδα.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Χρύσπα, Παναγιώτης Λιαδέλης, Λάκης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Λέκκας.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK