ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑΚριός
Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα
συνιστά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, και να μην πείτε ή κάνετε κάτι που θα προκαλέσει ρήξη με τον σύντροφό σας. Μετά τις 11.30 ωστόσο, οι συνθήκες βελτιώνονται αισθητά και μπορείτε είτε να αποκαταστήσετε διαφωνίες, είτε να πετύχετε ότι έχετε στο μυαλό σας.

Ταύρος
Η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για σας και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάποιες γνωριμίες και να αποσπάσετε πολύτιμες πληροφορίες που θα σας χρειαστούν. Επιπλέον, τα οικονομικά σας αρχίζουν σιγά – σιγά να βελτιώνονται, γεγονός που λύνει τα  προβλήματά σας και σας ανακουφίζει.

Δίδυμοι
Σήμερα η αισθηματική σας ζωή έχει προτεραιότητα, αφού όπως φαίνεται έχετε απαλλαγεί από κάθε άλλη υποχρέωση για να αφοσιωθείτε στον σύντροφό σας. Εκείνος από την μεριά του προσπαθώντας να ανταποδώσει δεν αποκλείεται ακόμα και να σας ζητήσει να επισημοποιήσετε την σχέση σας.

Καρκίνος
Το ταυ τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού - Πλούτωνα μπορεί να βάλει σε κίνδυνο  μια σχέση ή μια συνεργασία σας. Ωστόσο, προτού πάρετε οριστικές αποφάσεις καλό θα είναι να συζητήσετε και μάλιστα να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει  καμία πιθανότητα να μετανιώσετε.

Λέων
Αρκετή δραστηριότητα σας περιμένει σήμερα, αφού φαίνεται ότι είστε αποφασισμένοι να διασκεδάσετε στο έπακρο και να μην σταματήσετε πουθενά. Οι φίλοι ακολουθούν στο δικό σας πνεύμα, αλλά καλό θα είναι να συμπεριλάβετε και στον σύντροφό σας στο πρόγραμμά σας, ώστε να μην έχετε γκρίνια και μουρμούρα.

Παρθένος
Παρόλο που έχετε σχεδόν έτοιμο το  πρόγραμμά σας το ταυ τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού – Πλούτωνα θα φέρει κάποιες ανατροπές και θα πρέπει να συμβιβαστείτε με τα νέα δεδομένα. Αν για παράδειγμα ο σύντροφός σας έχει άλλες υποχρεώσεις, θα πρέπει να τον ακολουθήσετε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ζυγός
Το τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού - Πλούτωνα που σχηματίζεται σήμερα, μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και διαφωνίες στις σχέσεις σας και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε την διπλωματία ώστε να μην υπάρξουν απρόβλεπτες διαστάσεις. Ευτυχώς μετά τις 11.30 τα πράγματα αποκαθίστανται και μια σύντομη απόδραση, σας βοηθά να ανανεώσετε τον έρωτά σας.

Σκορπιός
Με την Σελήνη στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, ίσως νιώθετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να σκεφτείτε τα μελλοντικά σας σχέδια. Η διαίσθησή σας και το αλάνθαστο ένστικτό σας θα σας βοηθήσει να βγάλετε τα συμπεράσματά σας και να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις.

Τοξότης
Η κοινωνικότητά σας ανεβαίνει κατακόρυφα σήμερα και μια και είναι Σάββατο βρίσκετε την ευκαιρία να συναντηθείτε με τους φίλους και γνωστούς και να ζήσετε ευχάριστες στιγμές. Όσοι μάλιστα είστε ελεύθεροι, ίσως κάνετε μια αξιόλογη γνωριμία. Ωστόσο όσοι έχετε ήδη σχέση, δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σας.

Αιγόκερως
Η Σελήνη από το μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου, δεν σας αφήνει να χαλαρώσετε ούτε το Σαββατοκύριακο. Έτσι όμως θα βγει η δουλειά που θέλετε και θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε κάποιες επιπλέον μέρες άδειας την γιορτινή περίοδο, γι’ αυτό μην παραπονιέστε!

Υδροχόος
Πολύ ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι η σημερινή μέρα καθώς θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με τους φίλους σας και τα πρόσωπα που αγαπάτε και να περάσετε ευχάριστες και διασκεδαστικές στιγμές. Μια ομαδική δραστηριότητα (εκδρομή, γιορτή κ.λπ.) θα γεμίσει τη μέρα σας.

Ιχθείς
Τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσουν σήμερα, αφού το ταυ-τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού – Πλούτωνα θα σας δημιουργήσει απρόβλεπτες απώλειες. Προσέξτε γιατί οι γιορτές πλησιάζουν και σίγουρα θα πρέπει να βάλετε κάτι στην άκρη για να περάσετε όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα.

2 comments

2 σχόλια:

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK