ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012Στις 4.43 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό, μια δύσκολη όψη που προκαλεί ανατροπές και ατυχήματα, γι’ αυτό όσοι βρίσκονται έξω το βράδυ θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Στις 11.27 το τετράγωνο Σελήνης – Πλούτωνα είναι άλλη μια δύσκολη όψη που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και βίαιες καταστάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Ωστόσο αμέσως μετά τα πράγματα φτιάχνουν καθώς στις 15.00 το τρίγωνο Σελήνης – Δία βοηθά στην αποκατάσταση παρεξηγήσεων, βοηθά σε μια υγιή και εποικοδομητική επικοινωνία και ευνοεί κάθε είδους σχέση.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 8/12/2013).
Τους επόμενους δώδεκα μήνες, θα αντιμετωπίσετε αρκετές δυσκολίες και αναποδιές και γι’ αυτό θα πρέπει να καταβάλλετε σοβαρές προσπάθειες, ώστε να αποδείξετε ότι αξίζετε το καλύτερο. Αυτό θα επιτευχθεί αν επικεντρωθείτε στους στόχους σας και αποφύγετε εκμυστηρεύσεις σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Προσέξτε επίσης αν σκέφτεστε να κλείσετε οικονομικές συμφωνίες, ή αν πρόκειται να επενδύσετε χρήματα. Να θυμάστε ότι τα ρίσκα δεν ευνοούνται ιδιαίτερα φέτος. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει μεγάλη εύνοια.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι πολύ κοινωνικά και θα αγαπούν τις διασκεδάσεις και τις παρέες. Λόγω του ότι θα είναι προικισμένα με ένα ιδιαίτερο επικοινωνιακό χάρισμα, καλό θα είναι να το εκμεταλλευτούν και στον επαγγελματικό τομέα, όπου θα έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν αρκετά χρήματα. Θα κάνουν έναν ιδιαίτερα επιτυχημένο γάμο, αρκεί να μην βιαστούν.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Γρηγόρης Ξενόπουλος, Θύμιος Καρακατσάνης, Sinéad O'Connor, Jim Morrison.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK