ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ


Κριός
Μια ευχάριστη και όμορφη Κυριακή θα περάσετε σήμερα, παρέα με τον σύντροφό σας ή άλλα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το αρμονικό κλίμα που θα επικρατεί θα σας προσφέρει την ηρεμία και την χαλάρωση που χρειάζεστε ώστε να ξεκινήσετε δυναμικά την καινούργια εβδομάδα.

Ταύρος
Το ζώδιό σας δεν δέχεται δυσάρεστες επιρροές σήμερα, κι έτσι μπορείτε να απολαύσετε ανέμελα την ημέρα σας κάνοντας κάποιες απαραίτητες δουλειές ρουτίνας στο σπίτι. Αποφύγετε ωστόσο υπερβολές στο φαγητό ή το ποτό που μπορεί να σας αφήσουν ένα στομαχόπονο ή ένα πονοκέφαλο.

Δίδυμοι
Η Σελήνη παραμένει μέχρι αργά το βράδυ στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού από όπου σας δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να ασχοληθείτε με τον αγαπημένο ή και τα παιδιά σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις και μεταδώστε την καλή σας διάθεση στους γύρω σας.

Καρκίνος
Κυριακή σήμερα και η μέρα είναι αφιερωμένη στο σπίτι και την οικογένεια. Καθώς μάλιστα πλησιάζουν οι γιορτές καλό θα είναι να βάλετε κι εσείς ένα χεράκι για να φτιάξετε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που θα φτιάξει τη διάθεσή σας.

Λέων
Ευκαιρία να λάμψετε και να προβάλλετε με τον καλύτερο τρόπο τα χαρίσματά σας, μέσα από φιλικές συγκεντρώσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις. Αν είστε ελεύθεροι, μια νέα γνωριμία υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις, παρόλο που μπορεί να μην αντέξει στο πέρασμα του χρόνου.

Παρθένος
Κυριακή σήμερα και το άγχος σας είναι αισθητά μειωμένο, αφού μπορείτε να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και να αναζωογονηθείτε. Στην πρώτη λίστα των ενδιαφερόντων σας βρίσκεται ο έρωτας που θα σας προσφέρει όμορφες στιγμές. Μια θετική εξέλιξη θα υπάρξει στον οικονομικό τομέα.

Ζυγός
Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σας μέχρι αργά το βράδυ, γεγονός που πρέπει να εκμεταλλευτείτε για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας αλλά και να προωθήσετε κάποιες ιδέες σας, τώρα που είναι πολύ πιθανό να εισακουστούν. Επιδιώξτε να συναντηθείτε με άτομα που σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα.

Σκορπιός
Η Σελήνη παραμένει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και σας δημιουργεί την ανάγκη να μείνετε μόνοι και να απολαύσετε τη μοναξιά σας. Ίσως η έντονη ζωή το τελευταίο διάστημα ή κάποια έντονα γεγονότα, σας έχουν εξαντλήσει και πρέπει να φορτίσετε τις μπαταρίες σας ώστε να περάσετε δυναμικά στη δράση από αύριο.

Τοξότης

Αρκετά ενδιαφέρουσα αναμένεται για σας η Κυριακή αφού η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη και θα απολαύσετε μοναδικές στιγμές με πρόσωπα που αγαπάτε. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να προγραμματίσετε μια ομαδική δραστηριότητα για τις γιορτινές μέρες που θα σας κρατήσει σε αγωνία μέχρι να πραγματοποιηθεί.

Αιγόκερως
Σημαντικές εναλλαγές θα παρουσιάσει η διάθεσή σας σήμερα και ίσως η σωματική αλλά και πνευματική σας κόπωση σας δημιουργήσει προβλήματα. Αν αγχώνεστε για τα επαγγελματικά σας καλό θα είναι να σταματήσετε να ταλαιπωρείστε και να περιμένετε τις εξελίξεις.

Υδροχόος
Η Σελήνη θα βρίσκεται σε μια εξαιρετικά ευνοϊκή προς το ζώδιό σας θέση μέχρι αργά το βράδυ, με αποτέλεσμα να περάσετε μια όμορφη και ανέφελη Κυριακή. Είτε κάνετε μια σύντομη εκδρομή, είτε προγραμματίσετε μια οικογενειακή ή φιλική συγκέντρωση, σίγουρα θα ικανοποιηθείτε απόλυτα.

Ιχθείς
Η σημερινή μέρα δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, χωρίς βέβαια να είναι και δυσάρεστη. Μια Κυριακή λίγο διαφορετική από άλλες, όπου θα πρέπει να βάλετε κάτω τα οικονομικά σας και να προσπαθήσετε να φτιάξετε ένα πρόγραμμα που θα σας επιτρέψει να μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις πιο απαιτητικές υποχρεώσεις σας.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK