ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012Στη 1.34 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, μια όψη που φέρνει εντάσεις, διαφωνίες και ατυχήματα, γι' αυτό όσοι βρίσκονται έξω θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί. Στις 2.37 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο και ευνοεί τις σχέσεις και τις συζητήσεις μεταξύ των δυο φύλων. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 23.51 που θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού. Τις επόμενες μέρες που θα βρίσκεται σ' αυτό το ζώδιο θα μας απασχολήσουν περισσότερο οικονομικά και ερωτικά ζητήματα ενώ υποθέσεις που περιβάλλονται από μυστήριο θα μας εξιτάρουν.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 9/12/2013).
Η φετινή χρονιά είναι πολύ θετική για σας καθώς νιώθετε πολύ δραστήριοι και τολμηροί. Ένα ταξίδι που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας μπορεί να γίνει αιτία να γνωρίσετε κάποιον που θα αποδειχθεί σημαντικός για τα προσωπικά σας σχέδια. Αν είστε ελεύθεροι μπορείτε να έρθετε πιο κοντά και να γίνει ο μελλοντικός σύντροφος. Αντίθετα αν έχετε ήδη μια σχέση μπορείτε να συμπεριλάβετε το νέο άτομο στον φιλικό σας κύκλο, αφού θα σας φανεί πολύ χρήσιμο. Αποφύγετε να μπλέξετε την αισθηματική σας ζωή με τα οικονομικά σας γιατί θα δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα και μέχρι τις 23.50 με την Σελήνη στο Ζυγό θα έχουν αρκετά κοινά στοιχεία με τα παιδιά που γεννήθηκαν χτες. Θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακά και θα αγαπούν την συντροφικότητα. Μετά τις 23.50 με την Σελήνη στο Σκορπιό θα είναι περισσότερο εσωστρεφή και μοναχικά. Και στις δυο περιπτώσεις θα είναι αρκετά δραστήρια με αποτέλεσμα να εξασφαλίσουν μια άνετη ζωή.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Αλέξανδρος Παπάγος, Γεώργιος Δροσίνης, Βάσω Παπανδρέου, John Cassavetes, Donny Osmond.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK