<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Μαΐου 2012

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


1 Ιουνίου 2012

Στις 4.32 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο, μια περιοριστική όψη που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 15.32 που θα περάσει στο Σκορπιό. Τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται εκεί, το ενδιαφέρον μας θα στραφεί σε οικονομικά θέματα και ενόψει των εκλογών ίσως δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στα προγράμματα των κομμάτων που αφορούν στον οικονομικό μετασχηματισμό. Στις 20.36 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μια όψη που δραστηριοποιεί τη διαίσθηση, την δημιουργικότητα και τη φαντασία.
* Σήμερα επίσης σχηματίζεται και η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης που ευνοεί την ενασχόληση με καλλιτεχνικά θέματα καθώς και με την διακόσμηση. Η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων είναι πιο αρμονική.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 1/6/2013).
Οι επόμενοι δώδεκα μήνες, προδιαγράφονται ιδιαίτερα θετικοί για την αισθηματική σας ζωή καθώς επίσης και για τα οικονομικά σας. Φυσικά η εύνοια έρχεται σαν αποτέλεσμα των δικών σας προσπαθειών που πραγματικά χρειάζονται επιβράβευση. Η υπεύθυνη στάση σας, καθώς και η συνέπεια μπορούν να σας οδηγήσουν ακόμα και σε μια υψηλότερη επαγγελματική βαθμίδα, με το ανάλογο οικονομικό bonus. Οι μακροχρόνιες σχέσεις, μπορούν να επισημοποιηθούν μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σας, ενώ όσοι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα μέχρι τις 15.31 θα είναι αρκετά οργανωτικά και υπεύθυνα σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Η αγάπη τους για κάθε τι όμορφο θα τα ωθήσει να ακολουθήσουν ένα επάγγελμα που μπορεί να σχετίζεται με οποιοδήποτε τρόπο με την ομορφιά. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 15.32 θα έχουν μεγαλύτερο ταλέντο σε οικονομικές επιστήμες.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Όθων (πρώτος βασιλιάς των Ελλήνων), Κατερίνα Γώγου, Marilyn Monroe.

Ετικέτες ,

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


31 Μαΐου 2012

Στις 2.56 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό, μία όψη που προκαλεί ανατροπές και απειλεί τις σχέσεις με ξαφνικούς χωρισμούς, αφού η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό. Λίγο αργότερα στις 4.54 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, άλλη μια βίαιη και σκληρή όψη που προκαλεί συναισθήματα ζήλιας και ανταγωνισμού. Θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα όσοι κυκλοφορούν έξω αυτή την ώρα καθώς η εγκληματικότητα είναι αυξημένη. Στις 6.48 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο και αποτελεί έναν καλό οιωνό για  να ξεκινήσει η μέρα μας ευχάριστα και δημιουργικά. Στις 15.43 το τρίγωνο Σελήνης – Ερμή ευνοεί την επικοινωνία και τις επαφές με φιλικά άτομα, ενώ στις 21.30 το βράδυ το τρίγωνο Σελήνης – Αφροδίτης είναι ιδανικό για διασκεδάσεις, συζητήσεις και φιλικές επισκέψεις.
*Το τετράγωνο Ερμή – Άρη που σχηματίζεται σήμερα αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις, ενώ η επιρροή του στο κάθε ζώδιο αναλύεται εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 31/5/2013).
Το τετράγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Άρη, την ημέρα των γενεθλίων σας, είναι μια όψη που μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον σας, όσο και στον τομέα της εργασίας σας. Γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε την συμπεριφορά σας απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφού υπάρχει μια τάση να είστε περισσότερο οξύθυμοι και νευρικοί από ότι συνήθως και να τους πληγώσετε ανεπανόρθωτα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στο φιλικό σας περιβάλλον, αν δεν καταφέρετε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας. Η κατανόηση και κάποιες αμοιβαίες υποχωρήσεις μπορούν να έχουν πραγματικά θετικά αποτελέσματα. Όσον αφορά στην αισθηματική σας ζωή υπάρχει εξαιρετική αρμονία και πολλοί από σας θα επισημοποιήσετε μια σχέση.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακά και αγαπητά στους γύρω τους και θα αποκτήσουν ένα μεγάλο κύκλο φίλων και γνωστών. Ωστόσο, πολλές φορές μπορεί να διεκδικούν το δίκιο τους με λάθος τρόπο, με αποτέλεσμα να βγαίνουν εκτεθειμένα. Θα πρέπει από νωρίς να μάθουν την αυτοπειθαρχία και ίσως η ενασχόληση με τις πολεμικές τέχνες τα βοηθήσει σ’ αυτό. Στον αισθηματικό τομέα θα είναι αρκετά σοβαρά και δεν θα χάνουν τον χρόνο τους σε εφήμερες σχέσεις.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Μίνως Κυριακού, Θωμάς Μαύρος, Μαρία Δαμανάκη, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Clint Eastwood, Brooke Shields, Prince Rainier of Monaco.

Ετικέτες ,

Η ΟΨΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


31 Μαΐου 2012
Ερμής τετράγωνο με  ΆρηΣτις 31 Μαΐου σχηματίζεται το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη. Στην συγκεκριμένη όψη ο Ερμής έχει τον κυρίαρχο ρόλο καθώς βρίσκεται στο ζώδιο της κυβέρνησής του, ενώ και ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου που κυβερνάται από τον Ερμή. Έτσι θέματα που υπάγονται στην δικαιοδοσία του Ερμή θα βγουν στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα. Εντάσεις, διαφωνίες αλλά και προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις θα είναι πιο έντονα αυτές τις ημέρες και δεδομένου ότι έχουμε μπροστά μας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, θα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί. Όσοι σκέφτονται να εγκαταλείψουν το κλεινόν άστυ αυτές τις ημέρες, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για μεγάλη κίνηση στους δρόμους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να προσέχουμε τα λόγια μας – εξάλλου και η Αφροδίτη βρίσκεται ακόμα σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων – και τις πράξεις μας που μπορεί να πληγώσουν ανεπανόρθωτα τους γύρω μας. Τα ζώδια που βάλλονται περισσότερο είναι αυτά του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς).


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Άρης με τον Ερμή στις 31 του μήνα, συνιστά να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στην δουλειά σου και να προσέχεις τις συναναστροφές με τους συνάδελφους σου. Ίσως είναι καλύτερα να μην «ανοίγεσαι» αυτό το διάστημα, ειδικά αν υπάρχουν άτομα που έχουν προδώσει και στο παρελθόν την εμπιστοσύνη σου. Αν διαπιστώσεις ότι κάποιοι προσπαθούν να σε μπλέξουν σε ίντριγκες και κουτσομπολιά ίσως είναι καλύτερα να μείνεις αμέτοχος, ώστε να μην χαλάσεις την εικόνα και τη φήμη σου. Παρόλο που η συγκεκριμένη όψη δεν μπορεί να λειτουργήσει πολύ αρνητικά σε σένα, καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός. Προσοχή χρειάζονται και οι σχέσεις με το συγγενικό σου περιβάλλον, ώστε να μην δημιουργηθούν σοβαρές παρεξηγήσεις.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, τα οικονομικά αποτελούν το μόνιμο πρόβλημά σου, και οι πλανήτες που βρίσκονται εδώ και καιρό στον συγκεκριμένο οίκο του ωροσκοπίου σου, σου δημιουργούν αρκετά σκαμπανεβάσματα, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις πραγματικά τι σου γίνεται. Το τετράγωνο Ερμή – Άρη που διαμορφώνεται στις 31 Μαΐου, ίσως πυροδοτήσει το θυμό σου, αφού με κάποιο τρόπο πρέπει να εκτονώσεις την συσσωρευμένη ανασφάλειά σου. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να ξεσπάσεις σε άτομα που μπορεί να μην ευθύνονται πραγματικά για τα προβλήματά σου και έτσι να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που θα είναι δύσκολο να λυθούν, δεδομένου ότι και η κυβερνήτης σου Αφροδίτη συμμετέχει σ’ αυτό το τετράγωνο και μάλιστα με ανάδρομη πορεία. Προσπάθησε λοιπόν να δείξεις ψυχραιμία και διατήρησε την υπομονή σου. Σύντομα τα προβλήματά σου θα λυθούν οριστικά.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, με τρεις πλανήτες στο ζώδιό σου, είναι φυσικό να νιώθεις ότι τρέχεις και δεν φτάνεις προκειμένου να τα προλάβεις όλα. Θα πρέπει ωστόσο να περιορίσεις το άγχος σου, αφού στις 31 Μαΐου με το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Άρη, οι υποχρεώσεις σου θα αυξηθούν περισσότερο και μόνο με ηρεμία και νηφαλιότητα θα καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα. Επιπλέον, η ανάγκη σου να επικοινωνήσεις με φίλους και γνωστούς που έχεις να δεις καιρό, θα σε ωθήσει να προγραμματίσεις μια συγκέντρωση στο σπίτι σου και να καταναλώσεις όλη την ενέργειά σου στην καθαριότητα, την τακτοποίηση, την μαγειρική, πράγματα που μπορεί να σε κουράσουν από τη μία, θα σου αφήσουν όμως μια αίσθηση ικανοποίησης στο τέλος. Εξάλλου, ενόψει της τριήμερης αργίας θα έχεις την ευκαιρία να ξεκουραστείς.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η καριέρα σου βρίσκεται ακόμα στην πρώτη γραμμή των ενδιαφερόντων σου, ενώ το μυαλό σου συνεχώς αναζητά ιδέες για το πώς μπορείς να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη στις 31 Μαΐου θα γίνει αιτία να έρθεις σε επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα με τα οποία θα ανταλλάξεις απόψεις και θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπους να υλοποιήσεις κάποιες ιδέες που φαίνεται να εμποδίζονται από την έλλειψη οικονομικών πόρων. Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να απευθυνθείς σε φίλους και γνωστούς που μπορούν να σου κάνουν μια μικρή εξυπηρέτηση, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψεις τα σχέδιά σου που μπορεί να φανούν υπερβολικά ή να προκαλέσουν δυσπιστία. Στον αισθηματικό τομέα, πολλοί Καρκίνοι θα δημιουργήσουν μια κρυφή σχέση.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η πολύμηνη παρουσία του Άρη στον τομέα των οικονομικών σου, σου έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, και το τετράγωνο που σχηματίζει στις 31 Μαΐου με τον Ερμή, είναι πολύ πιθανό να σε αποπροσανατολίσει για λίγο από τους στόχους σου. Δεδομένου, ότι είσαι λάτρης της απόδρασης και της διασκέδασης, ίσως είχες στο μυαλό σου να ξεφύγεις από την καθημερινότητα ενόψει της αργίας του Αγίου Πνεύματος, αλλά βλέπεις τα σχέδιά σου να χαλάνε από την έλλειψη χρημάτων. Παρόλα αυτά υπάρχουν φίλοι που είναι πρόθυμοι να φτιάξουν την διάθεσή σου ή ακόμα και να «τσοντάρουν» προκειμένου να μην στερηθούν την παρέα σου. Μένει σε σένα να αποδεχτείς την πρόσκλησή τους και να αφήσεις κατά μέρος τους εγωισμούς.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, δύσκολα τα πράγματα για σένα που βρίσκεσαι στο στόχαστρο του Άρη εδώ και αρκετό καιρό. Στις 31 Μαΐου μάλιστα, σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σου Ερμή, προκαλώντας πάσης φύσεως προβλήματα στον τομέα της καριέρας σου. Ωστόσο, θα πρέπει να ξέρεις, ότι πολλές καταστάσεις ξεκινούν από μέσα σου, αφού η ανασφάλειά σου, σε κάνει να αναβάλλεις πρωτοβουλίες από τον φόβο της αποτυχίας. Εκείνο λοιπόν για το οποίο θα πρέπει να αγωνιστείς περισσότερο αυτό το διάστημα, είναι το να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου και να πάρεις τα «πάνω» σου προκειμένου να διεκδικήσεις αυτά που μπορείς πραγματικά να κατακτήσεις.  Επιπλέον, το γεγονός ότι τώρα μπορεί να αποκαλυφθούν οι εχθροί σου, θα σε προφυλάξει από άστοχες ενέργειες.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη στις 31 του μήνα, μπορεί να αποδειχθεί αρνητικό για τις σχέσεις σου, αλλά θετικό για την προσωπική σου εξέλιξη. Ίσως μέσα από διάφορα γεγονότα, διαπιστώσεις ότι μια σχέση που θεωρούσες σημαντική μέχρι τώρα, στην πραγματικότητα δεν σου προσφέρει τίποτα, και αυτό σου ανοίξει τον δρόμο για κάτι καλύτερο. Μια μικρή απόδραση ενόψει του τριημέρου, θα σου δώσει την ευκαιρία να ανανεωθείς, αλλά και να κάνεις γνωριμίες που θα επηρεάσουν θετικά τη ψυχολογία σου, αφού θα διαπιστώσεις ότι πραγματικά έλκεις το ενδιαφέρον πολλών θαυμαστών. Αν πάλι αποφασίσεις να μείνεις με τον σύντροφό σου ώστε να του δώσεις μια τελευταία ευκαιρία, δεν αποκλείεται να διαπιστώσεις μια θετική στροφή στη συμπεριφορά του.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον παραδοσιακό κυβερνήτη σου Άρη στις 31 Μαΐου, πρόκειται να δημιουργήσει μια αναταραχή στα οικονομικά σου, κυρίως αν υπάρχουν χρέη και οφειλές σε εκκρεμότητα. Θα πρέπει λοιπόν τώρα να βρεις τον τρόπο να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις στις οποίες θα μπορέσεις να ανταποκριθείς, ώστε να απαλλαγείς από αυτό το άγχος. Θα πρέπει επίσης να προσέξεις περισσότερο το φιλικό σου περιβάλλον, στο οποίο υπάρχουν άτομα που δεν είναι φερέγγυα. Δεν αποκλείεται μάλιστα μια δυσάρεστη αποκάλυψη να γίνει αιτία να διακόψεις οριστικά μια φιλική σχέση. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να γεννηθεί και μια νέα φιλία – ή ακόμα και ένας έρωτας – μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη στις 31 Μαΐου, είναι πιθανό να σου προκαλέσει προβλήματα τόσο στις σχέσεις σου όσο και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Ίσως το γεγονός ότι η δουλειά σου απορροφά όλο το ενδιαφέρον σου το τελευταίο διάστημα, προκαλέσει τη δυσφορία του συντρόφου σου, και αρχίσει να σου εκφράζει τα παράπονά του. Από την άλλη, η πολύμηνη παρουσία του Άρη στον τομέα της καριέρας σου, απαιτεί πραγματικά να εντείνεις τις προσπάθειές σου, οπότε δεν έχεις και πολλά περιθώρια επιλογής. Ωστόσο ίσως μπορείς να εκμεταλλευτείς το ερχόμενο τριήμερο, ώστε να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο ταίρι σου ή ακόμα και να προγραμματίσεις μια ρομαντική απόδραση που θα καθησυχάσει τις ανασφάλειές του.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη στις 31 Μαΐου, δεν είναι ιδιαίτερα αρνητικό για σένα. Αντίθετα, σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς πιο συστηματικά με κάποιες λεπτομέρειες της εργασίας σου και να αναζητήσεις λύσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Αυτές τις μέρες θα μπορέσεις συγκεντρώσεις αρκετές πληροφορίες, που θα σε βοηθήσουν να προμηθευτείς τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα διευκολύνει περισσότερο την απόδοσή σου ή θα αυξήσει την πελατεία σου. Επίσης ένα ενημερωτικό ταξίδι στο εξωτερικό ίσως σου προσφέρει κάποιες εναλλακτικές λύσεις που θα σου φανούν χρήσιμες. Αν μάλιστα καταφέρεις να συνδυάσεις αυτό το επαγγελματικό ταξίδι μαζί με οικογενειακές διακοπές, θα είναι ακόμα καλύτερα.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, οι πλανήτες που βρίσκονται στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σε καλούν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα, να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις και να απολαύσεις τον έρωτα. Κάτι που ταιριάζει απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία και τον ψυχισμό σου. Ωστόσο, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη στις 31 του μήνα, σου δημιουργεί την επιθυμία να το «παρακάνεις» με αποτέλεσμα να ξοδέψεις και περισσότερα χρήματα και να ξεφύγεις εντελώς από τον προϋπολογισμό σου. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι έχεις ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα στον οικονομικό τομέα, και τώρα που τα πράγματα έχουν αρχίσει να στρώνουν, θα πρέπει να αποφύγεις τα ίδια λάθη. Εξάλλου, η καλή παρέα και η καλή διάθεση είναι αρκετά για να δημιουργήσεις μια χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, σίγουρα ο Άρης σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα και έχει επιφέρει μεγάλες ανατροπές στις σχέσεις σου. Ωστόσο, χρειάζεται να κάνεις λίγη υπομονή ακόμα, αφού στις 31 Μαΐου, το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή, έρχεται άλλη μια φορά να ταράξει τα νερά. Η ψυχραιμία και η κατανόηση είναι τα όπλα με τα οποία θα αντιμετωπίσεις τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν. Αν νιώθεις ότι ο σύντροφός σου είναι πιεσμένος από επαγγελματικά ή οικονομικά προβλήματα, ίσως θα πρέπει να του συμπαρασταθείς περισσότερο και να μην προβάλλεις κι εσύ παράλογες απαιτήσεις.  Με λίγη καλή προσπάθεια μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα ή τουλάχιστον να μην τα αφήσεις να κλονίσουν τη σχέση σου.
Ετικέτες

Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


30 Μαΐου 2012

Στις 08.50 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, μια θετική όψη που ευνοεί κάθε είδους εργασία, καθώς επίσης και οικονομικές συναλλαγές. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 13.45 που περνάει στο Ζυγό. Τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται εκεί θα αναζητούμε την αρμονία στις σχέσεις και γενικότερα στο περιβάλλον και στη ζωή μας, ενώ θα μας δοθεί η ευκαιρία να επανεξετάσουμε τις σχέσεις μας με φίλους και εχθρούς. 

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 30/5/2013).
Οι επόμενοι δώδεκα μήνες προβλέπονται αρκετά δραστήριοι, καθώς θα αναγκαστείτε να πάρετε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες σε πολλούς τομείς της ζωής σας, ώστε να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας. Η αρχή θα γίνει από το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον σας, το οποίο θα αναδιαμορφώσετε σύμφωνα με τις νέες ανάγκες σας. Στον αισθηματικό τομέα, όσοι είστε ελεύθεροι, θα δημιουργήσετε μια σοβαρή σχέση και θα πρέπει από την αρχή να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας. Ανοδική πορεία παίρνουν τα οικονομικά σας, παρόλο που θα πρέπει να προσέξετε την διαχείρισή σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα μέχρι τις 13.44 θα είναι αρκετά ώριμα από την παιδική τους ηλικία, θα αντιμετωπίζουν τα πάντα με αισιοδοξία και θα πετύχουν με σχετική ευκολία να διακριθούν στον επαγγελματικό τομέα. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 13.45 με τη Σελήνη στο Ζυγό, θα αναζητούν την αρμονία στις σχέσεις τους και θα νιώθουν την ανάγκη να δημιουργήσουν ένα μεγάλο κύκλο φίλων, καθώς δεν θα αγαπούν τη μοναξιά. Και αυτά θα διακριθούν στη ζωή τους ίσως με λίγη περισσότερη προσπάθεια.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Κώστας Χαλκιάς. 

Ετικέτες ,

Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


29 Μαΐου 2012

Στη 01.16 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα μια εξαιρετικά θετική όψη που ευνοεί κάθε είδους δραστηριότητα επαγγελματική και οικονομική παρά το ακατάλληλο της ώρας. Στις 02.52 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή. Η όψη αυτή μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις μετακινήσεις, καθώς επίσης και διαφωνίες στο οικογενειακό περιβάλλον – σε όσους έχουν όρεξη αυτή την ώρα να ανοίξουν συζητήσεις. Στις 09.28 το πρωί η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη, μια όψη που μπορεί να μας κάνει περισσότερο δραστήριους και τολμηρούς, προκειμένου να πετύχουμε τα σχέδιά μας. Τέλος στις 20.42 το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα και εντάσεις στις σχέσεις, και παρεξηγήσεις που θα είναι δύσκολο να λυθούν, δεδομένου ότι η Αφροδίτη συνεχίζει να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 29/5/2013).
Τους επόμενους δώδεκα μήνες, θα καταναλώσετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας, στο σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον σας. Πολλοί από σας μάλιστα, θα αποκτήσετε ένα νέο ακίνητο είτε μέσω μιας κληρονομιάς, είτε ξεκινώντας τη δημιουργία της δικής σας οικογένειας. Υπάρχει ακόμα η πιθανότητα να χρησιμοποιήσετε το χώρο του σπιτιού σας ως επαγγελματική στέγη, προκειμένου να μειώσετε τα έξοδά σας. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει εύνοια, ενώ έχετε και την ευκαιρία να αποκαταστήσετε παλιές διαφωνίες με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακά και γεμάτα περιέργεια να μάθουν το κάθε τι. Οι γονείς θα πρέπει να καλλιεργήσουν θετικά αυτό το ταλέντο τους και να τους προσφέρουν επιπλέον μόρφωση. Επίσης θα πρέπει να το στρέψουν στην εκμάθηση ξένων γλωσσών, καθώς θα έχουν την ικανότητα να τις αφομοιώνουν με μεγάλη ευκολία. Γενικότερα το οικογενειακό περιβάλλον, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην μελλοντική επιτυχία ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβουν μια οικογενειακή επιχείρηση.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Κώστας Καζάκος , Θανάσης Βέγγος, Λίλη Τσεσματζόγλου, John Fitzgerald Kennedy, La Toya Jackson.

Ετικέτες ,

Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


28 Μαΐου 2012

Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία στις 02.53 μπορεί να προκαλέσει οικονομικές απώλειες, γι’ αυτό όσοι βρίσκονται έξω αυτή την νυχτερινή ώρα, θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα. Η Σελήνη αμέσως μετά βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 09.07 που θα περάσει στην Παρθένο. Τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται σ’ αυτό το ζώδιο θα είμαστε περισσότερο υπεύθυνοι, οργανωτικοί και πρακτικοί και θα ενδιαφερθούμε περισσότερο για την υγεία και την διατροφή μας. Στις 14.45 η Σελήνη διαμορφώνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, μια όψη που συνιστά να είμαστε επιφυλακτικοί σε άτομα που δεν γνωρίζουμε καλά. Το βράδυ στις 23.16 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο μια όψη που μπορεί να προκαλέσει δυσαρμονία στο οικιακό περιβάλλον, γι’ αυτό είναι καλύτερα να μείνουμε χαλαροί και να μην ανοίξουμε θέματα που μπορεί να προκαλέσουν διαφωνίες.
*Σήμερα επίσης σχηματίζεται το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού και Ήλιου – Ουρανού που αναλύονται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 28/5/2013).
Το ενδιαφέρον σας τους επόμενους δώδεκα μήνες, θα επικεντρωθεί στο σπίτι και την οικογένειά σας και πολλοί από σας θα θελήσετε να επενδύσετε χρήματα στην αγορά ενός νέου ακινήτου, ή θα κληρονομήσετε ένα περιουσιακό στοιχείο, το οποίο θα εκμεταλλευτείτε ώστε να αυξήσετε τα έσοδά σας. Με τις κατάλληλες κινήσεις, μπορείτε ακόμα και να αποπληρώσετε ένα δάνειο ή να απαλλαγείτε από χρέη που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Ανάλογη εύνοια υπάρχει και στην αισθηματική σας ζωή, όπου πολλοί θα αποφασίσετε να ενώσετε τη ζωή σας με τον αγαπημένο σας, ή θα αφεθείτε σε ένα νέο έρωτα.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα και μέχρι τις 09.07 το πρωί θα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και αγαπητά, με λαμπρές ιδέες και αρχηγικές ικανότητες. Ωστόσο θα πρέπει να μάθουν να εκτιμούν το χρήμα, καθώς υπάρχει τάση να είναι πολύ σπάταλα. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 09.07 θα είναι περισσότερο ευαίσθητα, υπάκουα και πειθαρχημένα και η εφαρμογή ενός πιστού προγράμματος θα είναι απαραίτητη από την παιδική τους ηλικία, ενώ αυτό θα είναι και το προσόν που θα τα βοηθήσει αργότερα να πετύχουν.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Γιώργος Λιάγκας, Τάσος Ιορδανίδης, Kylie Minogue.

Ετικέτες ,

Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


27 Μαΐου 2012

Στις 16.56 η Σελήνη σχηματίζει την πρώτη της όψη για σήμερα που είναι το εξάγωνο με την Αφροδίτη. Πρόκειται για μια θετική όψη που ευνοεί τις συζητήσεις και μπορεί να φέρει εύνοια από άτομα του γυναικείου φύλου. Για τις γυναίκες γενικότερα είναι μια καλή ώρα να ασχοληθούν με τον εαυτό τους και την ομορφιά τους. Στις 21.06 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, μία όψη που ευνοεί τις συνεργασίες και τις σχέσεις και βοηθά να δημιουργηθούν καλές συμφωνίες.
*Η σύνοδος Ήλιου – Ερμή που σχηματίζεται σήμερα αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 27/5/2013).
Τους επόμενους δώδεκα μήνες η ζωή σας θα αποκτήσει πιο έντονους ρυθμούς και μέσα από πολλές συζητήσεις και συναντήσεις με σημαντικά πρόσωπα, θα καταφέρετε να προβληθείτε περισσότερο και να προωθήσετε κάποια σχέδιά σας. Η διπλωματία σας σε συνδυασμό με το ταλέντο σας, θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα οικονομικά σας και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να μετακομίσετε σε μια περιοχή που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας. Εύνοια υπάρχει και στην αισθηματική σας ζωή και πολλοί από σας θα επισημοποιήσετε φέτος μια σχέση.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι δυναμικά και θα έχουν ηγετικές ικανότητες, τις οποίες θα αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο. Από μικρά ακόμα θα είναι ιδιαίτερα ευφυή, γεγονός που θα τα κάνει περιζήτητα στις παρέες. Αργότερα θα ασχοληθούν με ένα επάγγελμα που θα τους αποφέρει μεγάλα κέρδη, ενώ εύνοια θα έχουν και στον αισθηματικό τομέα.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Ζωζώ Σαπουντζάκη, Ιζαμπέλλα Κογεβίνα, Jamie Oliver, Henry Kissinger, Sarah Vaughn, Vincent Price.

Ετικέτες ,

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

ΑΣΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


26 Μαΐου 2012

Στη 01.10 τα ξημερώματα η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Λέοντα. Τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται εκεί, θα είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι και θα έχουμε όρεξη για διασκεδάσεις και συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Ειδικότερα σήμερα, η Σελήνη θα σχηματίσει μόνο θετικές γωνίες, γεγονός που εγγυάται μια θετική ημέρα, παρόλο που υπάρχει και το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, το οποίο θα πρέπει να προσέχουμε όπως αναγράφεται στις μηνιαίες προβλέψεις. Ωστόσο η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ερμή στις 08.31, μια όψη που ευνοεί τις συζητήσεις, τις γραφικές εργασίες αλλά και τα ταξίδια και τις μετακινήσεις αφού ο Ερμής βρίσκεται στους Διδύμους. Όποιος μπορεί να «ξεφύγει» για Σαββατοκύριακο, σίγουρα θα περάσει υπέροχα. Στις 11.40 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο μια όψη που φέρνει την αρμονία ανάμεσα στα δύο φύλα και ευνοεί γενικότερα τις ερωτικές σχέσεις. Τέλος, στις 15.43 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, μια όψη που φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, αναπάντεχες συναντήσεις και νέες γνωριμίες που μπορεί να μας ωφελήσουν στο μέλλον.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 26/5/2013).
Ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει αντικρουόμενες όψεις στον ετήσιο χάρτη σας, οι οποίες πρόκειται να παίξουν καθοριστικό ρόλο τους επόμενους δώδεκα μήνες. Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών που κάνατε το περασμένο διάστημα και μάλιστα θα έχετε και την υποστήριξη υψηλά ισταμένων ατόμων που θα φροντίσουν να σας προωθήσουν εκεί που αξίζετε. Ωστόσο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιλεκτικοί σε ότι σας προτείνουν γιατί υπάρχουν προτάσεις που κρύβουν παγίδες. Εύνοια υπάρχει στην αισθηματική σας ζωή.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι δυναμικά και θα έχουν ηγετικές ικανότητες, τις οποίες θα αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο. Από μικρά ακόμα θα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και θα δημιουργήσουν ένα μεγάλο φιλικό κύκλο. Η ενασχόληση με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, ζωγραφική ή χορό θα λειτουργήσουν θετικά. Στη ζωή τους θα επιτύχουν, παρόλο που οι γονείς θα πρέπει να τα αφήσουν ελεύθερα να διαλέξουν το δρόμο τους, ώστε να μην ασχοληθούν με κάτι που δεν τους αρέσει πραγματικά.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Τζοβάνα Φραγκούλη, Ειρήνη Μερκούρη, John Wayne, Diogo.

Ετικέτες ,

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


25 Μαΐου 2012

Δύσκολα ξεκινάει η σημερινή μέρα, καθώς η πρώτη όψη που σχηματίζει η Σελήνη είναι το τετράγωνο με τον Κρόνο στις 12.44 το μεσημέρι. Η όψη αυτή δημιουργεί άγχος, εμπόδια και ανασφάλεια. Μόνο αν προσπαθήσουμε πραγματικά μπορούμε να πετύχουμε κάτι. Στις 17.35 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, μια θετική γωνία που ενδείκνυται για οικογενειακές και φιλικές συγκεντρώσεις, ενώ ευνοεί και τα οικονομικά θέματα. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι αύριο τα ξημερώματα στη 01.10 που θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 25/5/2013).
Το τετράγωνο Σελήνης – Κρόνου που κυριαρχεί στον ετήσιο χάρτη σας, σηματοδοτεί μια δύσκολη χρονιά που χρειάζεται την προσοχή σας κυρίως στον τομέα των οικονομικών σας. Θα πρέπει λοιπόν με κάποιο τρόπο να περιορίσετε τα έξοδά σας και να χαράξετε ένα πλάνο το οποίο θα ακολουθήσετε πιστά, ώστε να μπορέσετε να εξασφαλίσετε μια άνετη διαβίωση. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν επίσης κάποιες δυσκολίες οι οποίες όμως θα ξεπεραστούν και η σχέση σας θα εξελιχθεί όπως επιθυμείτε. Μην ξεχνάτε ότι η φετινή χρονιά χρειάζεται λίγη προσοχή, αλλά μπορεί να σας προσφέρει μεγάλες επιτυχίες, αν προσπαθήσετε πραγματικά.                                                                    

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι αρκετά συναισθηματικά και πολλές φορές θα νιώθουν έντονη ανασφάλεια, την οποία οι γονείς θα πρέπει να τα βοηθήσουν να την ξεπεράσουν. Το σπίτι και η οικογένεια θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά γι’ αυτά και καλό θα είναι να λείπουν οι εντάσεις και οι οικογενειακοί καβγάδες, τουλάχιστον όσο είναι μικρά. Αργότερα θα κάνουν έναν πολύ καλό γάμο.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Κώστας Μαρτάκης, Κατερίνα Μπατζελή, Πέτρος Μαντούβαλος, Μαρία Τσουρή.

Ετικέτες ,

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


24 Μαΐου 2012

Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στις 05.30 και μας προετοιμάζει για μια μέρα γεμάτη απρόβλεπτα περιστατικά, ατυχήματα και δυσάρεστες ειδήσεις. Λίγο αργότερα μάλιστα η ένταση αποκορυφώνεται με την αντίθεση Σελήνης – Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 08.34, και μπορεί να προκαλέσει βίαια επεισόδια ή ακόμα και τρομοκρατικές ενέργειες. Ωστόσο στις 13.58 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη, μια όψη αρκετά καλύτερη που βοηθά να εξομαλυνθούν οι διαφορές και να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας θετικά.
*Στις 14.11 ο Ερμής περνάει στο ζώδιο των Διδύμων και η επιρροή του αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

 Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 24/5/2013).
Δυσκολίες προβλέπονται τους επόμενους δώδεκα μήνες, κυρίως στον τομέα των οικονομικών σας. Αν μάλιστα, τα περασμένα χρόνια έχετε δημιουργήσει χρέη που σας ταλαιπωρούν, ίσως αναγκαστείτε να πουλήσετε ένα περιουσιακό σας στοιχείο ώστε να απαλλαγείτε από αυτό το άγχος. Αντίθετα, στον αισθηματικό τομέα, τα πράγματα εξελίσσονται θετικά και η σχέση με τον σύντροφό σας γίνεται όλο και πιο σταθερή. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια γνωριμία αρκετά σοβαρή.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα  θα είναι αρκετά ευαίσθητα και ρομαντικά και θα έχουν πλούσιο εσωτερικό κόσμο που ίσως θα γίνεται δύσκολα εμφανής στους άλλους. Παράλληλα θα είναι επικοινωνιακά αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα κάνουν εφήμερες φιλίες που δεν θα διαρκούν πολύ. Στην αισθηματική τους ζωή υπάρχει εύνοια.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Daniel Gabriel Fahrenhait , Bob Dylan, Ruslana, Priscilla Presley.

Ετικέτες ,

Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


23 Μαΐου 2012

23 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη, μια όψη που διευκολύνει την επικοινωνία και βοηθάει στην διατήρηση της αρμονίας. Στη 01.50 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο μια ευνοϊκή όψη για κάθε είδους συναλλαγές καθώς επίσης και για δημιουργία σοβαρών σχέσεων. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας για να περάσει στον Καρκίνο στις 14.33. Στον Καρκίνο η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της κυβέρνησής της και επομένως λειτουργεί πολύ θετικά. Τις επόμενες δυο ημέρες που θα μείνει εκεί μπορεί να είμαστε λίγο περισσότερο εσωστρεφείς, καθώς θα θελήσουμε ν’ ασχοληθούμε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια, την διακόσμηση και την μαγειρική. Στις 20.42 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μια ακόμα θετική όψη που αυξάνει τη διαίσθηση και την ευαισθησία. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.
*Σήμερα επίσης σχηματίζεται το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στις μηνιαίες προβλέψεις..

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 23/5/2013).
Το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ημέρα των γενεθλίων σας, συνιστά να έχετε αυξημένη την προσοχή σας τους επόμενους δώδεκα μήνες. Δεν είναι μόνο το ότι υπάρχει κίνδυνος να εξαπατηθείτε, αλλά το πιο δύσκολο είναι μήπως εσείς οι ίδιοι, απογοητευμένοι από διάφορες καταστάσεις αναζητήσετε μια καλύτερη λύση που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει. Αυτό ισχύει περισσότερο για την καριέρα σας, όπου είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια παλιές επιθυμίες σας και να θελήσετε να τις υλοποιήσετε σε μια εποχή που πιθανότατα δεν είναι εφικτό. Ωστόσο, αν δεν παρασυρθείτε από ουτοπίες και ψευδαισθήσεις και καταφέρετε να μείνετε προσγειωμένοι και ρεαλιστές, σίγουρα μπορείτε να πετύχετε πολλά πράγματα.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα και συναισθηματικά. Αυτά που θα γεννηθούν μέχρι τις 14.32 θα είναι πιο επικοινωνιακά, ενώ αυτά που θα γεννηθούν μετά τις 14.33 θα είναι περισσότερο εσωστρεφή και προσκολλημένα στην οικογένειά τους. Η ενασχόληση με καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα επιδράσει θετικά στον ψυχισμό τους. 

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Φάνης Γκέκας, Αντώνης Σαμαράς, Rubens Barrichello, Joan Collins, Lena Meyer-Landrut (νικήτρια διαγωνισμού Eurovision 2010).

Ετικέτες ,

Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


22 Μαΐου 2012

Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη 17 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και αυτή είναι και η μοναδική της όψη για σήμερα. Η όψη αυτή συνδέεται με ατυχήματα που προέρχονται από απροσεξία ή βιασύνη γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί. Επίσης θα πρέπει να προσέχουμε τα λόγια και τις πράξεις μας καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων.
*Η σύνοδος Ερμή – Δία που σχηματίζεται σήμερα αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 22/5/2013).
Η σύνοδος που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Δία την ημέρα των γενεθλίων σας, προοιωνίζει θετικές εξελίξεις για τους επόμενους δώδεκα μήνες. Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την σχέση σας, ενώ αν είστε ελεύθεροι, θα σας φέρει μια νέα γνωριμία με πολύ θετικές προοπτικές. Επιπλέον θα γνωρίσετε άτομα που θα σας βοηθήσουν στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία και θα σας προσφέρουν νέες προοπτικές. Οι νέες συνεργασίες ευνοούνται επίσης αυτή τη χρονιά. 

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Με Ήλιο, Σελήνη και Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακά και πολυάσχολα. Εξαιρετικά δημοφιλή θα έχουν μεγάλο κύκλο φίλων και γνωστών παρόλο που θα απολαμβάνουν εξίσου ευχάριστα και δημιουργικά και την μοναξιά. Στον αισθηματικό τομέα θα δημιουργήσουν αρκετές σχέσεις και ίσως ένας μεγάλος έρωτας ολοκληρωθεί μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Φάνης Χριστοδούλου, Αλέκος Αλαβάνος, Κατερίνα Γκαγκάκη, Άρης Βελουχιώτης, Naomi Cammpell, Charles Aznavour, Laurence Olivier.

Ετικέτες ,

Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


21 Μαΐου 2012

Στις 02.05 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων για να σχηματίσει λίγο αργότερα –στις 2.46- την Νέα Σελήνη που είναι και η πρώτη ηλιακή έκλειψη της χρονιάς. Υπάρχει ξεχωριστό άρθρο για την έκλειψη και την επιρροή της στο κάθε ζώδιο εδώ. Το πρωί στις 08.22 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στον τομέα της επικοινωνίας και των μεταφορών, καθώς επίσης και παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και λάθη, γι’ αυτό το διάστημα αυτό θα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί. Στις 17.13 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, μια θετική όψη που μπορεί να φέρει ευχάριστες ειδήσεις και αναπάντεχες συναντήσεις με άτομα που έχουμε καιρό να δούμε. Οι φιλικές συγκεντρώσεις ευνοούνται αυτή την ώρα.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 21/5/2013).
Ιδιαίτερα σημαντική χαρακτηρίζεται η φετινή χρονιά για σας, καθώς η ημέρα των γενεθλίων σας συμπίπτει με την ηλιακή έκλειψη. Το φαινόμενο αυτό είναι δείκτης αλλαγής καταστάσεων και δεδομένων στη ζωή σας. Με λίγα λόγια μπορεί να πρόκειται για το τέλος μιας καταπιεστικής περιόδου και το άνοιγμα ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή σας, που μπορεί να συμβεί κάτω από περίεργες συνθήκες, όχι όμως απαραίτητα και αρνητικές. Παρά το γεγονός ότι ο Ποσειδώνας μπορεί να σας κάνει να χάσετε κάπως τον προσανατολισμό σας, το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου θα σας φέρει νέες επαγγελματικές προοπτικές καθώς επίσης και βελτίωση στην προσωπική σας ζωή.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Η ηλιακή έκλειψη θα κάνει τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, εξαιρετικά ευαίσθητα. Οι γονείς θα πρέπει να στέκονται δίπλα τους διακριτικά αλλά και δυναμικά και να τα βοηθούν να ξεπερνούν τις όποιες ανασφάλειές τους.  Αργότερα θα αναπτύξουν φιλίες με άτομα επιτυχημένα που θα τα βοηθήσουν να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους. Στον αισθηματικό τομέα θα αποκτήσουν αρκετές εμπειρίες μέχρι να βρουν το άτομο με το οποίο θα κατασταλάξουν.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Γιάννης Σπαλιάρας, Κωνσταντίνος Αργυρός, Αθανάσιος Πλεύρης, Νίκος Σαργκάνης, Nick Cassavetes.

Ετικέτες ,

Η ΟΨΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


21 Μαΐου 2012
Έκλειψη ΗλίουΗ πρώτη ηλιακή έκλειψη της χρονιάς σχηματίζεται τα ξημερώματα – στις 02.47 - της 21ης Μαΐου. Πρόκειται για μια Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στην μηδενική μοίρα των Διδύμων – το ζώδιο που σχετίζεται με την πνευματικότητα, την επικοινωνία, τις μετακινήσεις και το εμπόριο. Δεδομένου ότι ο Ποσειδώνας σχηματίζει τετράγωνο με την Νέα Σελήνη είναι πιθανό να υπάρξουν αρκετά ψευδή δημοσιεύματα (σκάνδαλα), με σκοπό να αποπροσανατολίσουν το λαό ή – λόγω των επερχόμενων εκλογών – να δοθούν πολλές ψεύτικες υποσχέσεις. Σε προσωπικό επίπεδο καλό θα είναι να είμαστε επιφυλακτικοί σε ότι ακούμε – και κυρίως σε ότι μας «τάζουν» - και να μην παρασυρόμαστε. Τα ζώδια που είναι περισσότερο ευάλωτα σ’ αυτή την έκλειψη είναι τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες αυτών των ζωδίων: 19/2, 21/5, 23/8, 22/11.

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και δεν σε επηρεάζει αρνητικά. Έτσι, το επόμενο διάστημα οι σχέσεις με τα αδέλφια σου καθώς και με άλλα συγγενικά σου πρόσωπα θα σε προβληματίσουν και αν υπάρχουν διαφορές μεταξύ σας, θα θελήσεις να τις αποκαταστήσεις. Γενικότερα η επικοινωνία με το άμεσο περιβάλλον σου θα βελτιωθεί, ενώ παράλληλα θα γίνεις περισσότερο εξωστρεφής, με αποτέλεσμα να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σου φανούν χρήσιμες. Κάποιοι Κριοί θα αποφασίσουν να ξεκινήσουν μια νέα εκπαίδευση, ενώ τα ταξίδια και οι μετακινήσεις θα πολλαπλασιαστούν αυτή την περίοδο. Όσοι είστε ελεύθεροι ίσως βρείτε τον έρωτα κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η έκλειψη του Ήλιου πραγματοποιείται στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα οικονομικά σου, γι’ αυτό θα πρέπει αυτό το διάστημα να είσαι πολύ προσεκτικός. Τώρα έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις προβλήματα που διαιωνίζονται ή να ανοίξεις καινούργιες πληγές. Και φυσικά τα πάντα εξαρτώνται από την δική σου συμπεριφορά. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο απατηλός Ποσειδώνας με την έκλειψη, συνιστά να μην εμπιστεύεσαι πρόσωπα που δεν γνωρίζεις καλά ακόμα και αν σου δείχνουν την πιο φιλική τους διάθεση. Αν διατηρείς τις επιφυλάξεις σου, δεν παρασύρεσαι από μεγαλεπήβολες υποσχέσεις και δεν αφήσεις τα έξοδά σου να ξεφύγουν από τα πλαίσια της λογικής, τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η ηλιακή έκλειψη της 21ης Μαΐου πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και αναγγέλλει την αρχή μιας νέας περιόδου στη ζωή σου. Ίσως ήρθε η ώρα να αναρωτηθείς που βαδίζεις επαγγελματικά, ποια ήταν τα αρχικά σου οράματα και πού σε οδήγησε η ζωή. Κάτω από αυτή την επιρροή είναι δύσκολο να μην προβείς σε αλλαγές, θα πρέπει όμως πρώτα από όλα να κρίνεις αντικειμενικά πόσο εφικτοί είναι οι στόχοι που έχεις. Η επιρροή του Ποσειδώνα μπορεί να σε αποσυντονίσει και να μην σου αφήσει το περιθώριο να σκεφτείς λογικά. Προσπάθησε λοιπόν να ακολουθήσεις τις αλλαγές εκείνες που θα τονώσουν το ηθικό σου και την αυτοπεποίθησή σου, χωρίς όμως να διαγράψεις οριστικά αυτά που ήδη έχεις κατακτήσει ώστε να μην βρεθείς εκτεθειμένος.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, ο δωδέκατος οίκος του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ενεργοποιείται από την ηλιακή έκλειψη της 21ης Μαΐου και σε παροτρύνει να κινηθείς παρασκηνιακά προκειμένου να πετύχεις κάποιους οικονομικούς στόχους σου. Το εξωτερικό ή οι νομικές υποθέσεις είναι χώροι που μπορούν να σου προσφέρουν κάποιες ευκαιρίες, θα πρέπει όμως να αναλύσεις τα δεδομένα και να προχωρήσεις με μεγάλη προσοχή, προκειμένου να έχεις θετικά αποτελέσματα. Πολλοί Καρκίνοι αυτό το διάστημα, είναι πιθανό να συνάψουν μια σχέση ερωτική, η οποία για κάποιο λόγο θα πρέπει να μείνει κρυφή.  Δεν αποκλείεται ακόμα να πρόκειται για μια παλιά σχέση που θα αναβιώσει, παρόλο που τώρα είστε και οι δυο δεσμευμένοι!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η Νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη που σχηματίζεται στις 21 Μαΐου, ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σχετίζεται με τους φίλους σου, τις φιλοδοξίες σου, τις κοινωνικές αξίες και τα ιδανικά σου. Έτσι, το επόμενο διάστημα είναι κατάλληλο για να συναναστραφείς με ισχυρούς ανθρώπους που θα σε καθοδηγήσουν και θα σου δώσουν πολύτιμες συμβουλές. Το γεγονός βέβαια ότι ο Ποσειδώνας σχηματίζει αρνητική γωνία με την έκλειψη, συνιστά να είσαι επιφυλακτικός και για κανέναν λόγο να μην δώσεις χρήματα, ό,τι κι αν σου υποσχεθούν. Εξάλλου, κάποιος που θέλει πραγματικά να βοηθήσει, δεν ζητάει ανταλλάγματα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το ξέρεις. 

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, ιδιαίτερα σημαντική είναι η επερχόμενη έκλειψη για σένα, αφού σχηματίζεται στον τομέα της καριέρας σου και του κύρους σου. Έτσι, το ερχόμενο διάστημα θα έχεις την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου και να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες προκειμένου να διαμορφώσεις ένα καλύτερο μέλλον. Αν δεχτείς νέες επαγγελματικές προτάσεις αυτό το διάστημα, ίσως θα πρέπει να τις αξιολογήσεις και με τη λογική που σε χαρακτηρίζει να πάρεις τις ανάλογες αποφάσεις, που θα αποδειχθούν ζωτικής σημασίας για το μέλλον σου. Θέματα που σχετίζονται με τους γονείς σου μπορεί να σε προβληματίσουν αυτό το διάστημα.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η ηλιακή έκλειψη της 21ης Μαΐου πραγματοποιείται στον πιο ευνοϊκό οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σίγουρα αποτελεί  μια πολύ θετική επιρροή για σένα. Το επόμενο διάστημα τα ταξίδια, το εξωτερικό, οι σπουδές και οι νομικές υποθέσεις είναι τομείς οι οποίοι μπορούν να σου προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες και να σου ανοίξουν νέες προοπτικές. Αν ανήκεις στους ελεύθερους επαγγελματίες, μπορεί να σου δοθεί η δυνατότητα να επεκτείνεις την επιχείρησή σου στο εξωτερικό, ή να εισάγεις ένα νέο προϊόν που θα έχει ευρεία απήχηση στο κοινό. Όσοι Ζυγοί σπουδάζουν, η απόκτηση του πτυχίου τους, θα τους ανοίξει μια νέα επαγγελματική πορεία. Τέλος δεν αποκλείεται η εύνοια να προέλθει μέσα από ένα γάμο.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη, πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και θα φέρει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με χρήματα που διαχειρίζεσαι από κοινού με άλλους, περιουσιακά στοιχεία ή χρέη προς τρίτους που πρέπει να τακτοποιηθούν. Αν μέχρι τώρα η στάση σου απέναντι σ’ αυτά τα ζητήματα ήταν κάπως «αδιάφορη», ή απλά οι αυξημένες υποχρεώσεις σου σε έκαναν να αμελήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου, ίσως βρεθείς αντιμέτωπος με καταστάσεις που απαιτούν επείγουσα μεταχείριση. Το θετικό είναι ότι ο Ποσειδώνας – παρόλο που δημιουργεί αρνητική γωνία με την έκλειψη – θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπους να «ξεγλιστρήσεις», θα πρέπει όμως να είσαι πιο προσεκτικός στο μέλλον.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη,  μετά την ανάδρομη Αφροδίτη που σε καλεί να κάνεις μια επανεξέταση στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, έρχεται τώρα και η ηλιακή έκλειψη να σου θυμίσει ότι πρέπει να «τελειώνεις» με κάποια θέματα, ώστε να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο. Αν λοιπόν πιστεύεις ότι η σχέση σου κατά βάθος είναι καλή, απλά έχει ατονήσει μέσα στη ρουτίνα, ίσως με την ευκαιρία της καλοκαιρινής σου άδειας, προγραμματίσεις ένα ταξίδι που θα αναζωπυρώσει τον έρωτά σου. Αν πάλι πιστεύεις ότι είναι καιρός να απαλλαγείς από κάτι που έτσι κι αλλιώς έχει φθαρεί, ίσως είναι πιο τίμιο να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου και να τραβήξει ο καθένας τον δρόμο του.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, ο έκτος οίκος του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, την υγεία σου, τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου και γενικότερα με το κλίμα στον εργασιακό σου χώρο, μπαίνει στο στόχαστρο της ηλιακής έκλειψης της 21ης Μαΐου. Έτσι, το επόμενο διάστημα είναι κατάλληλο για να εξετάσεις τα σημερινά δεδομένα και να βρεις τρόπους να ανανεωθείς. Μικρές – ίσως και ασήμαντες – αλλαγές μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την επαγγελματική σου απόδοση, ενώ η ενασχόληση με κάποιο άθλημα, θα επηρεάσει θετικά την ψυχολογία σου αλλά και την φυσική σου  κατάσταση.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, επιτέλους μια θετική ηλιακή έκλειψη που μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές και λύσεις σε πολλά προβλήματά σου. Νέες εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα, τα παιδιά ή την επιχείρησή σου, θα τονώσουν τόσο το ηθικό σου που θα νιώσεις ότι γίνεσαι άλλος άνθρωπος. Η ανάκαμψη των οικονομικών σου θα είναι σημαντική, παρόλο που δεν θα πρέπει να αφήσεις τα μυαλά σου να πάρουν αέρα, γιατί με τον Ποσειδώνα ποτέ δεν ξέρεις πώς πρέπει να συμπεριφερθείς. Προσπάθησε λοιπόν να παραμείνεις προσγειωμένος και να αποφύγεις σπατάλες που δεν είναι απαραίτητες. Ένας νέος έρωτας, ή η άφιξη του πρώτου σου παιδιού, είναι πολύ πιθανά ενδεχόμενα.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η ηλιακή έκλειψη της 21ης Μαΐου πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, το επόμενο διάστημα, θα αναγκαστείς να βάλεις στο μικροσκόπιο θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον ή τις συνθήκες διαβίωσής σου. Αν υπάρχουν κάποια θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αναζητήσεις λύσεις. Η συμμετοχή του κυβερνήτη σου Ποσειδώνα που βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σου, μπορεί να σου δημιουργήσει μια σύγχυση ή μια αναποφασιστικότητα που θα πρέπει να προσπαθήσεις να καταπολεμήσεις. Αν είναι απαραίτητη μια μετακόμιση ή μια αγοραπωλησία καλό θα είναι να το πάρεις απόφαση και να μην το καθυστερείς άλλο. Στο άμεσο μέλλον θα νιώσεις πολύ καλύτερα.


Ετικέτες