ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ
 
Κριός
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο Ζυγό και σας δίνει την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τις διαφορές σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, αρκεί να μην δείξετε τάσεις κυριαρχίας. Με την κατάλληλη διπλωματία, θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε όλες τις ενδόμυχες επιθυμίες σας.

Ταύρος
Η Σελήνη συνεχίζει να σας δημιουργεί πίεση ως προς την διεκπεραίωση των καθημερινών σας υποχρεώσεων, γι’ αυτό καλό θα είναι να προσέχετε την υγεία σας, ακόμα και αν χρειαστεί να αφήσετε πίσω κάποιες δουλειές. Επικεντρωθείτε στον σύντροφό σας και βρείτε λόγους για να χαμογελάσετε.

Δίδυμοι
Η Σελήνη σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιό σας, γεγονός που αυξάνει την αισιοδοξία σας και την αυτοπεποίθησή σας. Προσέξτε όμως τα οικονομικά σας, καθώς έχετε μια τάση για σπατάλες που δεν θα σας βγει σε καλό. Σοβαρές συζητήσεις και θέματα που αφορούν στο εξωτερικό, ευνοούνται σήμερα.

Καρκίνος
Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας και να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Ακόμα και αν αποφασίσετε να μείνετε μόνοι, φροντίστε να περάσετε την ώρα σας ευχάριστα και χωρίς σκοτούρες.

Λέων
Η Σελήνη τονίζει το επικοινωνιακό σας χάρισμα σήμερα, κι έτσι είναι εύκολο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, τις ιδέες σας ή τις απόψεις που θέλετε να προωθήσετε με άμεσα αποτελέσματα. Η συνύπαρξη με τον σύντροφό σας θα είναι πολύ αρμονική, ενώ αν είστε ελεύθεροι, μια νέα γνωριμία θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.

Παρθένος
Οι προβληματισμοί γύρω από τα οικονομικά σας συνεχίζονται σήμερα, και ίσως θα ήταν καλό να σκεφτείτε νέους τρόπους εξεύρεσης χρημάτων, ώστε να εξασφαλίσετε μια καλύτερη διαβίωση. Φαίνεται όμως ότι η ενασχόληση με τον σύντροφό σας δεν σας αφήνει και πολύ ελεύθερο χρόνο.


Ζυγός
Η Σελήνη από το ζώδιό σας, σας παροτρύνει να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες, να κάνετε κάποια παραπάνω έξοδα για τον καλλωπισμό σας ή για την βελτίωση του χώρου σας, ή ακόμα και για δώρα στον σύντροφο ή τα παιδιά σας. Ο ρομαντισμός σας είναι έντονος και οτιδήποτε κι αν κάνετε θα νιώσετε χαρούμενοι.

Σκορπιός
Ίσως η σημερινή μέρα δεν είναι από τις καλύτερές σας, αφού νιώθετε την ανάγκη να πείτε και να κάνετε πολλά, αλλά δεν βλέπετε κανέναν να ασπάζεται τα σχέδιά σας. Κάντε υπομονή και περιμένετε λίγες μέρες μέχρι να διαπιστώσετε ότι το έδαφος είναι περισσότερο γόνιμο.

Τοξότης
Η Σελήνη στον Ζυγό σας κάνει πιο κοινωνικούς και σας δίνει και σήμερα την ευκαιρία να ασχοληθείτε και να συναντήσετε άτομα που σας καταλαβαίνουν και επικροτούν τα σχέδιά σας. Επιπλέον ο σύντροφός σας είναι έτοιμος να κάνει οτιδήποτε χρειάζεται για να είστε ευτυχισμένοι. Δεν είναι και λίγο!

Αιγόκερως
Η ενασχόληση με την καριέρα σας και τα επαγγελματικά σας, σας προκαλεί ανείπωτη χαρά, αλλά έτσι όπως πάντα, κινδυνεύετε να εξαντλήσετε τον οργανισμό σας. Φροντίστε λοιπόν να ξεκουραστείτε ώστε να μην καταρρεύσετε προτού το καταλάβετε.

Υδροχόος
Η σημερινή μέρα μπορεί να αποδειχθεί πολύ ευχάριστη για σας, αφού οι πλανήτες υποστηρίζουν τα σχέδιά σας, και σας δίνουν την δυνατότητα να προβάλλετε τα ταλέντα σας και να διακριθείτε. Αν η δουλειά σας σχετίζεται με το εξωτερικό, σας περιμένει μια μεγάλη έκπληξη.

Ιχθείς
Η αισιοδοξία σας μπορεί να είναι αυξημένη σήμερα, ωστόσο μάλλον θα πρέπει να περιορίσετε τις καταναλωτικές σας τάσεις που θα σας δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. Ίσως μάλιστα είναι καλύτερα να μην παραβρεθείτε καθόλου σε χώρους που ξέρετε ότι θα ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK