ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013Στις 10.54 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω στο οποίο θα παραμείνει τις επόμενες δυόμισι μέρες. Το διάστημα αυτό θα είμαστε πιο συγκρατημένοι και θα κινούμαστε βάση των παραδοσιακών και καθιερωμένων προτύπων προσπαθώντας να αποφύγουμε άσκοπα ρίσκα. Στις 13.03 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες, αυξάνει την φαντασία και την διαίσθηση και ενδείκνυται για διαλογισμό. Στις 13.31 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη και μας δημιουργεί προβληματισμούς ως προς την συναισθηματική μας αποκατάσταση. Οι σχέσεις που δεν μας ικανοποιούν είναι πολύ πιθανό να τερματιστούν, αφού λίγο αργότερα, στις 18.49 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και μας κάνει περισσότερο αυθόρμητους, απαιτητικούς και επαναστατικούς. Η ίδια όψη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια αποκαλύψεις και σκάνδαλα, ή δυσάρεστες ειδήσεις.
*Σήμερα επίσης πραγματοποιείται το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, που παράγει όμορφα και τρυφερά συναισθήματα και ευνοεί τις πλατωνικές κυρίως σχέσεις. Σε γενικές γραμμές η συγκεκριμένη όψη μας κάνει περισσότερο να «ονειρευόμαστε» παρά να πράττουμε.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 10/1/2014).
Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που σχηματίζεται την ημέρα των γενεθλίων σας, αναγγέλλει μια χρονιά επιτυχιών, κυρίως αν αποφασίσετε να δραστηριοποιηθείτε και κάνετε τις κατάλληλες επαφές που θα σας οδηγήσουν σε μια ανώτερη θέση. Ακόμα και μέσα από τυχαίες συναντήσεις με γείτονες, φίλους ή συγγενείς μπορεί να παρουσιαστεί μια συναρπαστική ευκαιρία. Τα ταξίδια και οι μετακινήσεις είναι άλλος ένας τομέας που σας επιφυλάσσει εκπλήξεις, καθώς θα συναντήσετε προκλήσεις που θα εξάψουν το ενδιαφέρον σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα και μέχρι τις 10.53 το πρωί θα έχουν την Σελήνη στον Τοξότη και πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τα παιδιά που γεννήθηκαν χτες. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 10.54 θα έχουν Σελήνη στον Αιγόκερω και θα είναι περισσότερο εσωστρεφή, παραδοσιακά και υπεύθυνα. Θα κατακτήσουν μεγάλες επαγγελματικές θέσεις, χάρη στις προσωπικές τους προσπάθειες αλλά και στις αξιόλογες γνωριμίες τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Τζένη Βάνου, Τασσώ Καβαδία, Τάμτα, Κώστας Γείτονας, Μπέτυ Βαλάση, Αποστόλης Τότσικας, Τάμτα, Ορέστης Τζιόβας, Γκριγκόρι Ρασπούτιν, Rod Stewart.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK