ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ

ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ


Κριός
Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω, σας παροτρύνει να αλλάξετε στρατηγική και να υιοθετήσετε μια νέα συμπεριφορά ώστε να αποκομίσετε περισσότερα οφέλη στον επαγγελματικό τομέα. Με την διπλωματία μπορείτε να κερδίσετε πολλά και στην προσωπική σας ζωή.

Ταύρος
Η Σελήνη και η Αφροδίτη από τον ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου σχηματίζουν εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, και σας παροτρύνουν να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Επαφές και ειδήσεις από άτομα άλλης χώρας θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Δίδυμοι
Η κρίση που αντιμετωπίζετε στον οικονομικό τομέα, συνεχίζεται, ωστόσο σήμερα μπορείτε να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας και να βγείτε από αδιέξοδες καταστάσεις. Εκμεταλλευτείτε κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές με φιλικά πρόσωπα που δεν είναι τόσο φερέγγυα όσο νομίζετε.

Καρκίνος
Οι πλανήτες που βρίσκονται στον τομέα των σχέσεών σας, συνιστούν να κρατήσετε μια διπλωματική στάση απέναντι στον σύντροφό σας ή στους συνεργάτες σας. Παρόλο που υπάρχει τάση για ξαφνική ρήξη, ίσως καταφέρετε να την αποφύγετε, κάνοντας κάποιες ανώδυνες υποχωρήσεις.

Λέων
Η ανάγκη σας να κάνετε πιο άνετες τις συνθήκες στον χώρο της εργασίας σας μπορεί να σας βγει σε καλό ή σε κακό, ανάλογα με τον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε. Προσπαθήστε λοιπόν να αφήσετε κατά μέρος την έμφυτη ανωτερότητά σας και προσγειωθείτε ώστε να μην δημιουργήσετε αντιπάθειες που μπορεί να έχουν δυσάρεστες επιπτώσεις στο άμεσο μέλλον.

Παρθένος
Ο συνωστισμός των πλανητών στον Αιγόκερω, είναι ιδιαίτερα θετικός για το ζώδιό σας, αφού σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας και να απολαύσετε την καλή πλευρά της ζωής. Η ενασχόληση με τα παιδιά σας ή μια νέα ερωτική γνωριμία θα σας αναζωογονήσει.

Ζυγός
Το ενδιαφέρον σας σήμερα στρέφεται στο σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον, όπου είστε διατεθειμένοι να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να δημιουργήσετε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα. Αν ωστόσο διαπιστώσετε ότι ο σύντροφός σας δεν ικανοποιείται με τίποτα, με το δίκιο σας θα αγανακτήσετε και ίσως αλλάξετε εντελώς τακτική.

Σκορπιός
Πολλές συναντήσεις και επαφές αναμένονται σήμερα και σίγουρα κάποιες από αυτές μπορούν να σας ανοίξουν το δρόμο για ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον, ή να σας προκαλέσουν ερωτικά σκιρτήματα. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία και επιστρατεύστε την υπομονή σας, γιατί τα θετικά αποτελέσματα ίσως καθυστερήσουν λίγο.

Τοξότης
Οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται συγκεντρωμένοι στον τομέα των οικονομικών σας, γεγονός που σας δίνει την ευχέρεια να χειριστείτε καλύτερα τα χρήματά σας ή ακόμα και να εντοπίσετε τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Η μέρα είναι κατάλληλη για ψώνια αλλά όχι για σπατάλες.

Αιγόκερως
Η Σελήνη περνάει στο δικό σας ζώδιο από τις 10.54 το πρωί και σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες και να βάλετε λίγο διαφορετικές πινελιές στην εμφάνισή σας, γεγονός που φυσικά δεν θα περάσει απαρατήρητο! Επιπλέον, μπορείτε να επικοινωνείτε καλύτερα με τους γύρω σας, ή να ενδώσετε σε ένα επίμονο φλερτ.

Υδροχόος
Η σημερινή μέρα δεν είναι κατάλληλη για δράση και κοινωνικότητα, αλλά ενδείκνυται περισσότερο για μια δημιουργική απομόνωση που θα σας δώσει την δυνατότητα να σκεφτείτε και να αξιολογήσετε περασμένες εμπειρίες που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα καλύτερο μέλλον. Παρόλα αυτά ίσως μια κρυφή συναλλαγή σας αποφέρει ένα οικονομικό όφελος.

Ιχθείς
Η Σελήνη και η Αφροδίτη σχηματίζουν σήμερα εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, και σας δίνουν την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με φιλικά σας πρόσωπα ή να ξεκαθαρίσετε το κατά πόσον είναι εφικτοί ή όχι κάποιοι στόχοι σας. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές που πιθανότατα θα σας ζημιώσουν.


2 comments

2 σχόλια:

 1. Δύσκολη η διπλωματία, αλλά θα το προσπαθήσω. ;)
  Πολλές κι όμορφες καλημέρες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα, προσπάθησε τουλάχιστον να είσαι συγκαταβατική ή να μην "ξύνεις" τα νύχια σου για καβγά αυτές τις μέρες.
   Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!

   Διαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK