ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013Η Σελήνη συνεχίζοντας την πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερω σχηματίζει στις 2.22 σύνοδο με τον Πλούτωνα, μια όψη που δημιουργεί έντονα και ακραία συναισθήματα. Καλό θα είναι το διάστημα αυτό να προσπαθούμε να διατηρούμε την ψυχραιμία μας και να αποφύγουμε σκηνές ζηλοτυπίας και διαφωνίες που μπορεί να εξελιχθούν πολύ άσχημα. Στις 3.18 το εξάγωνο Σελήνης – Κρόνου, προσφέρει βοήθεια σε όσους εργάζονται και έχουν να ολοκληρώσουν κάποια καθήκοντα. Οι συμβουλές των μεγαλυτέρων μας αποδεικνύονται ωφέλιμες κάτω από αυτή την όψη, ενώ υπάρχει και συναισθηματική ισορροπία. Στις 14.25 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή μια όψη που ευνοεί την έκφραση των συναισθημάτων αλλά και τις συζητήσεις που γίνονται προκειμένου να λυθούν παρεξηγήσεις. Ευνοείται επίσης η ανταλλαγή πληροφοριών. Τέλος, στις 21.44 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στις 22 μοίρες του Αιγόκερω που ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα, κυρίως επαγγελματικά. Στη συνέχεια η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι αύριο το πρωί στις 11.01 που θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου.
*Διαβάστε πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη το ζώδιό σας εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 11/1/2014).
Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται την ημέρα των γενεθλίων σας, σηματοδοτεί μια χρονιά πολύ σημαντική. Μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες, θα κάνετε καινούργια ξεκινήματα και θα ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Μια νέα δουλειά, ένα καινούργιο σπίτι, ή ακόμα και μια νέα σχέση, θα σας βγάλουν από τη συνηθισμένη σας ρουτίνα και θα διαμορφώσουν μια ζωή πολύ διαφορετική από αυτή που ζούσατε μέχρι τώρα. Προσοχή στα οικονομικά σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι πολύ ώριμα από την παιδική τους κιόλας ηλικία και θα έχουν συγκεκριμένους και ξεκάθαρους στόχους, από τους οποίους δεν θα μπορεί να τους αποσπάσει κανείς. Μεγαλώνοντας θα καταφέρουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους χάρη στις προσπάθειες και το πείσμα τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Κώστας Σκανδαλίδης, Νίκος Καββαδίας.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK