Προβλέψεις για την εβδομάδα από 12 - 18 Ιανουαρίου 2013




(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!



Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΒΕΛΟΥΔΙΝΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ. Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερω από όπου σχηματίζει σημαντικές γωνίες κατά την διάρκεια της εβδομάδας. Στις 13 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς θα επιφέρει οριστικές ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες που ακροβατούν, ενώ παράλληλα θα δημιουργήσει οικονομικά προβλήματα αλλά και απρόβλεπτες αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό. Στις 17 η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Κρόνο και μας προδιαθέτει για ευχάριστα γεγονότα που θα προκύψουν μετά από μια βαθιά και ουσιαστική μεταμόρφωση σημαντικών θεμάτων όπως είναι τα οικονομικά, το ασφαλιστικό ή η θεραπεία μέχρι τώρα ανίατων ασθενειών. Στις 18 η σύνοδος Ήλιου-Ερμή παρόλο που έχει ήσσονα σημασία θα τονίσει επικοινωνιακά θέματα. Τα ζώδια που θα πρέπει να προσέχουν αυτή την εβδομάδα είναι εκείνα  του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι).


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με τις «προκλητικές» όψεις της Αφροδίτης, μη δίνετε σημασία σε κακόβουλα σχόλια που αναφέρονται στις συνεργασίες σας, στις σχέσεις σας και ειδικά σε εκείνη με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Δεν σας συμφέρει καθόλου να χάσετε, αυτή την περίοδο, την εμπιστοσύνη σας στον άνθρωπό σας. Να θυμάστε ότι το διάστημα που διανύουμε ευνοεί την εμφάνιση τέτοιων φαινομένων, καθώς το «παρασκήνιο» εργάζεται υπερωριακά. Προσέξτε τις συναναστροφές σας και μη μιλάτε αριστερά και δεξιά για τις αυστηρά προσωπικές στιγμές σας. Τα άστρα συνεχίζουν να σας ωθούν να αναθεωρήσετε μεθόδους που δεν απέδωσαν τα ποθητά.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω φέρνει ευκαιρίες στην εργασία, στα οικονομικά και φυσικά στα αισθηματικά σας. Ο έρωτας θα παίξει και πάλι πρωτεύοντα ρόλο καθώς η καθημερινή ζωή σας θα διανθίζεται από κάποιες πολύ όμορφες δραστηριότητες που …φλερτάρουν με τον ερωτισμό σας, ωστόσο «καραδοκούν» και κάποιες παγίδες! Είστε από τις φύση σας «υποψιασμένοι» και θα το αποδείξετε για μια ακόμη φορά τώρα, που κάποιοι καλοθελητές θα προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια στην εξέλιξή σας. Μην πανικοβάλλεστε, αφού στην πραγματικότητα τίποτε δεν μπορεί να ανακόψει τη «φόρα» που έχετε πάρει για μια ανοδική πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με την Αφροδίτη να «παίζει» επικίνδυνα αστρικά «παιχνίδια» στον όγδοο ηλιακό οίκο σας, τα οικονομικά σας αποτελούν το φλέγον θέμα και είναι απαραίτητο να προσέξετε την ισορροπία μεταξύ των εσόδων και των εξόδων σας. Η συντηρητική τακτική καθώς και η αποφυγή δανείων που δεν θα μπορέσετε εύκολα να αποπληρώσετε, θα σας γλιτώσει από πολλούς μπελάδες. Αποφασίσετε να πλησιάσετε περισσότερο ψυχικά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αντίθετα, τα επαγγελματικά σας, δέχονται καλές επιρροές και θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητές σας. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα πετύχετε μια σημαντική συμφωνία.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η αστρική δυσαρμονία ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό αναμένεται να φέρει μπερδέματα, παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις με άτομα που πλαισιώνουν τον εργασιακό χώρο σας. Είναι σκόπιμο να φιλοσοφείτε τις καταστάσεις και να μην «αρπάζεστε» με το παραμικρό. Οι εξελίξεις ωστόσο σύντομα θα βελτιώσουν τη θέση σας στο κοινωνικό status και στις επαγγελματικές επιδιώξεις σας. Τα άστρα σας βοηθούν νε ξεπεράσετε φοβίες και αμφιβολίες και να πιστέψετε περισσότερο στις δυνάμεις σας. Όσοι από εσάς ψάχνετε την ουσία μέσα σε μια σημαντική αισθηματική σχέση, είναι σίγουρο ότι θα τη βρείτε.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Οι πλανητικές «κόντρες» της Αφροδίτης από τον τομέα της εργασίας σας, σάς ωθούν να ξεκαθαρίσετε το τοπίο των επαγγελματικών συνεργασιών, τις στενότερες ερωτικές και τις λιγότερο στενές αισθηματικές σχέσεις, όπως επίσης και ζητήματα που έχουν να κάνουν με το γάμο σας. Το διάστημα αυτό θα χρειαστεί να μην αναλάβετε ρίσκο και να μην προχωρήσετε σε επικίνδυνες επενδύσεις. Συμμορφωθείτε με τους αστρικούς «καιρούς» και φροντίστε να υιοθετήστε πιο συνετή συμπεριφορά. Μια επαγγελματική πρόταση θα σας βάλει σε δίλημμα, ωστόσο η λογική θα σας οδηγήσει στη λήψη των ενδεδειγμένων αποφάσεων.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Καθώς η Αφροδίτη κάνει αστρικά «τσαλίμια» στον τομέα του έρωτα, όσοι από σας έχετε μια σταθερή σχέση, ίσως να μη βρείτε την κατανόηση που επιθυμείτε από το σύντροφό σας,  Πάντως με τη σύνοδο του δικού σας Ερμή με τον Ήλιο στις 18 του μήνα θα προγραμματίσετε ταξιδάκια που θα αναζωπυρώσουν τον έρωτά σας. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, θα συμμετέχετε σε κοινωνικές δραστηριότητες και θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα άτομο που –αρχικά- θα σας φανεί «αταίριαστο» για τα γούστα σας, θα είναι όμως αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η Αφροδίτη πρωταγωνιστεί στο πλανητικό σκηνικό αυτής της εβδομάδας, αφού είναι σχεδόν ο μοναδικός πλανήτης που σχηματίζει όψεις. Στις  13 το τετράγωνο που διαμορφώνει με τον απρόβλεπτο Ουρανό, συνιστά να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους στις σχέσεις σας και κυρίως να μην προβάλλετε παράλογες απαιτήσεις από το σύντροφό σας, ώστε να αποφύγετε ρήξεις που δύσκολα θα αποκατασταθούν. Η κατανόησή σας και η σωστή στάση σας, θα ανταμειφθούν στις 17, ενώ την ίδια μέρα θα αποκομίσετε και σημαντικά οικονομικά οφέλη από την εκμετάλλευση των περιουσιακών στοιχείων ή από μία εξαιρετικά επιτυχημένη αγοραπωλησία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η εβδομάδα ξεκινά με ανατροπές που θα γίνουν αφορμή να αλλάξετε το πρόγραμμά σας, γεγονός που θα εντείνει παροδικά την ανασφάλειά σας. Ίσως οι εξελίξεις που περιμένατε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, δεν είναι αυτές που υπολογίζατε, με αποτέλεσμα να νιώθετε την ανάγκη να επέμβετε με κάποιο τρόπο στις καταστάσεις. Κάντε υπομονή, γιατί στις 17 η Αφροδίτη θα σχηματίσει σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σας, και οι όψεις αυτές θα σας βοηθήσουν να βρείτε την ιδανική λύση, με μοναδικό οδηγό τη διαίσθησή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Τα οικονομικά σας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή αυτή την εβδομάδα, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 13 του μήνα, θα φέρει απρόβλεπτες απώλειες, ενώ δεν αποκλείεται άτομα του φιλικού σας κύκλου να προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν με κάποιο τρόπο. Ίσως θα πρέπει να κάνετε ένα «ξεκαθάρισμα» στο φιλικό περιβάλλον σας και να διακόψετε οριστικά σχέσεις με πρόσωπα που δεν έχουν τις ίδιες φιλικές προθέσεις με σας. Έτσι, θα μείνουν στη ζωή σας μόνο όσοι αξίζουν πραγματικά, οι οποίοι μάλιστα θα προσφέρουν μια σημαντική βοήθεια στα σχέδιά σας γύρω στις 17 του μήνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Οι πλανητικές όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο αυτή την εβδομάδα, σκοπό έχουν να σας βοηθήσουν να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στο επαγγελματικό τοπίο. Αν νιώθετε ότι παρά τις σκληρές προσπάθειές σας, οι κόποι σας δεν αναγνωρίζονται, μάλλον θα πρέπει πια να δείξετε την δυσαρέσκειά σας, ώστε να «ταρακουνήσετε» τους ανώτερούς σας και να τους αναγκάσετε να πάρουν θέση. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη σας Κρόνο στις 17 του μήνα, θα έχει ως αποτέλεσμα να αποκατασταθεί η αδικία και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Οι πλανητικές όψεις που διαμορφώνονται αυτή την εβδομάδα, θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας με πρόσωπα που μπορούν να σας προσφέρουν σημαντική βοήθεια στα επαγγελματικά σας. Για να επιτευχθεί όμως αυτό θα πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά σας που μπορεί να δημιουργήσει αντιπάθειες ή ακόμα και να προκαλέσει οριστικές ρήξεις. Καλό θα είναι λοιπόν να ελέγχετε τα ξεσπάσματά σας και τις αντιδράσεις σας, ώστε να μην αποτρέψετε τις θετικές εξελίξεις. Προσέξτε επίσης έναν «πειρασμό» που θα εμφανιστεί στη ζωή σας αυτό το διάστημα και θα σας βάλει σε μεγάλα διλήμματα.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Η Αφροδίτη από τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας καλεί να βγείτε, να διασκεδάσετε με φίλους και γνωστούς αλλά και να συλλέξετε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματά σας. Ωστόσο δεν έχει έρθει ακόμα το κατάλληλο διάστημα για επαγγελματικές αλλαγές, γι’ αυτό θα πρέπει να συμβιβαστείτε με την τωρινή κατάσταση και να αναβάλετε τολμηρές αποφάσεις για αργότερα. Μέχρι τότε, φροντίστε να διατηρείτε καλές σχέσεις με τους ανωτέρους σας. Καλό θα είναι επίσης να αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές, ή τουλάχιστον να τις κάνετε με μεγάλη προσοχή και σύνεση.


2 comments

2 σχόλια:

  1. "Ίσως θα πρέπει να κάνετε ένα «ξεκαθάρισμα» στο φιλικό περιβάλλον σας και να διακόψετε οριστικά σχέσεις με πρόσωπα που δεν έχουν τις ίδιες φιλικές προθέσεις με σας." Πάντα χρειάζεται ένα τέτοιο ξεκαθάρισμα! Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μας "δηλητηριάζουν"!
    Καλή σου ημέρα Ρένα!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK