ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ


ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑΚριός
 Με την είσοδο της Σελήνης στον Υδροχόο μπορείτε σήμερα να επιδιώξετε κοινωνικές συναναστροφές που θα σας χαλαρώσουν και θα σας προσφέρουν ευχάριστες στιγμές. Σήμερα μάλιστα ακόμα και αν βγείτε έξω θα περάσετε όμορφα χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.

Ταύρος
Η είσοδος της Σελήνης στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας παροτρύνει να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας ακόμα και σήμερα, προκειμένου να τακτοποιήσετε κάποιες λεπτομέρειες. Το βράδυ αναμένονται ευχάριστες εκπλήξεις ή ακόμα και ένα μη αναμενόμενο οικονομικό όφελος.

Δίδυμοι

Με την είσοδο της Σελήνης στον Υδροχόο μπορείτε να περιμένετε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις καθώς επίσης και συναντήσεις ή ειδήσεις από άτομα που βρίσκονται μακριά. Ίσως μάλιστα ενόψει του Σαββατοκύριακου κανονίσετε και ένα ταξίδι – αστραπή και περάσετε πολύ όμορφα.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνάει σήμερα το πρωί στο ζώδιο του Υδροχόου και στρέφει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας που συνεχίζουν να σας προβληματίζουν. Παρόλο που πιστεύετε ότι δεν υπάρχει πουθενά φως, σύντομα θα διαψευστείτε, και θα αποκτήσετε κέρδη από εκεί που δεν το περιμένετε.

Λέων
Η είσοδος της Σελήνης στο πολικό ζώδιο του Υδροχόου σας επιτρέπει να βρείτε χρόνο για τον σύντροφό σας ή ακόμα και να αποκασταστήσετε τις σχέσεις αν τυχόν έχουν κλονιστεί. Οι θετικές όψεις που σχηματίζονται τις βραδινές ώρες σας δίνουν την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά ή ακόμα και να προγραμματίσετε μια σύντομη απόδραση.

Παρθένος
Η Σελήνη περνάει σήμερα το πρωί στο ζώδιο του Υδροχόου και σας “αναγκάζει” να ασχοληθείτε με τις καθιερωμένες σας δουλειές που αποτελούν πια ρουτίνα. Αν καταφέρετε να “κλέψετε” λίγο χρόνο για τον εαυτό σας θα τον αξιοποιήσετε πολύ ευχάριστα, ενώ αν πρέπει να δουλέψετε, θα ανταμειφθείτε γενναιόδωρα.

Ζυγός
Η είσοδος της Σελήνης στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου, σας επιφυλάσσει όμορφες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Αν είστε ελεύθεροι, φροντίστε να βγείτε το βράδυ, γιατί ο έρωτας καραδοκεί να σας ρίξει τα βέλη του. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, ο σύντροφός ίσως σας επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνάει σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου, και στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένεια. Ίσως θα πρέπει λοιπόν να μείνετε μέσα αυτό το Σαββατόβραδο, αλλά ακόμα και σ' αυτή την περίπτωση, ίσως ολοκληρώσετε μια εργασία που μπορεί να σας αποφέρει έσοδα. Ευχάριστες στιγμές θα σας προσφέρει και ο σύντροφός σας.

Τοξότης
Επιτέλους, η διάθεσή σας φτιάχνει και αρχίζετε να νιώθετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, να βγείτε και να ασχοληθείτε – όσοι είστε ελεύθεροι - με κάποια άτομα που σας δείχνουν ενδιαφέρον. Όσο κι αν δεν το πιστεύετε, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει ένας μεγάλος έρωτας.

Αιγόκερως
Η είσοδος της Σελήνης στον τομέα των οικονομικών σας, μπορεί να σας δημιουργήσει κάποιους προβληματισμούς σχετικά με τα έσοδά σας, σύντομα όμως θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αν χρειαστεί να κάνετε έξοδα για το σπίτι, θα πετύχετε την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνάει σήμερα στο δικό σας ζώδιο και φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη σας να δραστηριοποιηθείτε και να αναμιχθείτε με όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Καθόλου δύσκολο, αφού ήδη η δημοτικότητά σας είναι ανεβασμένη και είστε περιζήτητοι. Μια απρόβλεπτη γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο έρωτα.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνάει σήμερα στον Υδροχόο και τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και συνιστά να χαλαρώσετε και να αποσυρθείτε για λίγο από τις δραστηριότητές σας. Ωστόσο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την “μοναξιά” σας δημιουργικά και να ολοκληρώσετε μια δουλειά που θα σας αποφέρει χρήματα.


2 comments

2 σχόλια:

 1. Aς φέρει τα κέρδη κι εγώ υπόσχομαι ότι θα είμαι πιο καλή με τους Υδροχόους! Χα,χα,χα!
  Καλό βράδυ εύχομαι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αντιλαμβάνομαι μια απέχθεια προς τους Υδροχόους;;; Φυσικό είναι να μην είναι και ότι πιο ταιριαστό για σένα. Όμως όταν περνούν πλανήτες από τον όγδοο φυσικό σου οίκο (Υδροχόου) κάτι κάνουν στα οικονομικά σου ή τα ερωτικά σου είτε καλό είτε κακό. Στην προκειμένη περίπτωση επειδή η Σελήνη σχηματίζει πολύ θετικές όψεις θα είναι θετικό.
   Καλημέρα και εύχομαι να μη διαψευστώ!!!

   Διαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK