ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013
Η Σελήνη περνάει σήμερα στις 11.01 το πρωί στο ζώδιο του Υδροχόου στο οποίο θα παραμείνει για τις επόμενες δυόμισι μέρες. Το διάστημα αυτό θα είμαστε πιο φιλικοί στους γύρω μας και θα λειτουργούμε περισσότερο ομαδικά και συλλογικά. Τις ημέρες αυτές ευνοείται η αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών που θα μας “βγουν” πολύ καλές. Στις 19.09 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό και φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, ξαφνικές συναντήσεις και γενικά μας προσφέρει ευχάριστες εκπλήξεις. Στις 22.11 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία μια ακόμα πολύ θετική όψη που ευνοεί την δημιουργία νέων σχέσεων, τις γνωριμίες, και την επέκταση γενικότερα.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 12/1/2014).
Η χρονιά που ξεκινάει την ημέρα των γενεθλίων σας, υπόσχεται να σας φέρει πολλές καινούργιες γνωριμίες που θα κάνουν τη ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα. Είτε είστε ελεύθεροι είτε διατηρείτε μια σχέση, θα είναι δύσκολο να αντισταθείτε στους πειρασμούς που σας περιτριγυρίζουν. Το γεγονός αυτό θα αλλάξει τις προοπτικές στην προσωπική σας ζωή και αρκετοί από σας θα μπείτε σε μεγάλα διλήμματα. Το δεύτερο εξάμηνο θα καταφέρετε να κάνετε την επιλογή σας και να σταθεροποιήσετε μια σχέση. Εύνοια υπάρχει στα οικονομικά σας που θα βελτιωθούν κατά πολύ τους επόμενους μήνες.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα και μέχρι τις 11.00 θα έχουν κοινά χαρακτηριστικά με τα παιδιά που γεννήθηκαν χτες. Αυτά που θα γεννηθούν μετά τις 11.01 θα είναι αρκετά πρωτοποριακά και εφευρετικά και θα καταφέρουν να διακριθούν σε τομείς πολύ ιδιαίτερους. Θα αποκτήσουν μεγάλη περιουσία ενώ θα έχουν εύνοια και στην αισθηματική τους ζωή.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Τζένη Καρέζη, Έλενα Γράβεζα, Zayn Malik, Kirstie Alley.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK