ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013Στις 3.58 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο μια όψη που απαιτεί πειθαρχία και συγκέντρωση προκειμένου να ολοκληρωθούν σημαντικές εργασίες. Όσοι είναι ξύπνιοι αυτό το διάστημα ίσως νιώσουν νοσταλγία ή λύπη και συναισθηματική φόρτιση. Στις 10.37 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη μια όψη που παράγει επιθετικότητα και νευρικότητα, αλλά παράλληλα μας δίνει την ενέργεια να δράσουμε και να βρούμε λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι και αύριο στις 12.49 που θα περάσει στο τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, τους Ιχθείς.
*Σήμερα στις 6.13 σχηματίζεται επίσης το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού το οποίο συνιστά ιδιαίτερη προσοχή. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τη συγκεκριμένη όψη καθώς επίσης και το πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 13/1/2014).
Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που σχηματίζεται στον ετήσιο χάρτη σας, θα φέρει μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας τους επόμενους δώδεκα μήνες που θα γίνουν είτε με τη θέλησή σας είτε όχι. Καλό θα είναι ωστόσο να αποδεχτείτε και να καλοδεχτείτε την όποια αλλαγή έρχεται στη ζωή σας, αφού σκοπό έχει να σας «ξυπνήσει» και να σας ανοίξει το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην διαχείριση των οικονομικών σας ώστε να αποφύγετε σημαντικές απώλειες.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι αρκετά απαιτητικά και θα πρέπει οι γονείς να φροντίσουν από νωρίς να μην τους κάνουν όλα τα χατίρια ώστε να μην γίνουν κακομαθημένα. Στη ζωή τους θα υπάρξουν πολλές αλλαγές τόσο στο οικογενειακό τους περιβάλλον όσο και στην επαγγελματική τους πορεία. Θα καταφέρουν ωστόσο να βρουν τον δρόμο τους και να αποκτήσουν μια καλή οικονομική κατάσταση.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Κωστής Παλαμάς, Τάκης Λεμονής, Μαρία Καβογιάννη, Γιάτσεκ Γκμόχ, Patrick Dempsey.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK