ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κριός
Με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθείς από το μεσημέρι, μπορείτε να επιστρατεύσετε την φαντασία και  την διαίσθησή σας ώστε να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Η ενασχόληση με το σπίτι και την διακόσμησή του θα σας προσφέρει χαρά αλλά και ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

Ταύρος
Η διάθεσή σας βελτιώνεται αρκετά από το μεσημέρι με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθείς. Οι συναντήσεις και συζητήσεις με φιλικά σας πρόσωπα θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα, ενώ αν είστε ελεύθεροι, ίσως προκύψει ένα φλερτ μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Αν έχετε ελεύθερο χρόνο, επισκεφτείτε συγγενικά σας πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό.

Δίδυμοι
Η είσοδος της Σελήνης στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου από το μεσημέρι, μπορεί να αυξήσει τα επαγγελματικά σας καθήκοντα και να απαιτήσει περισσότερες ώρες εργασίας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος να «πνιγείτε σε μια κουταλιά νερό». Με καλή διάθεση και υπομονή θα τελειώσετε πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζετε.

Καρκίνος
Σήμερα φαίνεται να διαψεύδεται η παροιμία «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», αφού παρά το γεγονός ότι η μέρα σας θα ξεκινήσει με κάποιο εκνευρισμό ή έστω με «πεσμένη» διάθεση, από το μεσημεράκι με την είσοδο της Σελήνης στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων, θα νιώσετε δυνατοί και έτοιμοι για όλα. Αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν ή προγραμματίστε μια σύντομη απόδραση.

Λέων
Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας, αρκεί φυσικά να είστε έτοιμοι να κάνετε κάποιες μικρές «θυσίες» και να απαρνηθείτε μερικές περιττές πολυτέλειες. Προσέξτε μην παρασυρθείτε γιατί από τους χειρισμούς σας εξαρτάται η θετική ή αρνητική εξέλιξη των οικονομικών σας.

Παρθένος
Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς από το μεσημέρι και μετά σας ωθεί να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας, ενώ παράλληλα σας κάνει περισσότερο ρομαντικούς και εύθραυστους, γεγονός που μπορεί να αποδειχθεί αρνητικό αν πιστεύετε σε παραμύθια και δεν είστε ρεαλιστές. Προσπαθήστε λοιπόν να μην απογοητεύεστε χωρίς λόγο και μην δημιουργείτε σκηνές για το τίποτα.

Ζυγός
Μέχρι και το μεσημέρι νιώθετε υπερβολική αισιοδοξία που σας επιτρέπει να κυνηγήσετε και τα πιο φιλόδοξα σχέδιά σας. Μετά το μεσημέρι η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς, μπορεί να σας χαρίσει μεγάλες επιτυχίες – κυρίως στον επαγγελματικό τομέα -  αρκεί να διατηρήσετε τον ενθουσιασμό σας και να μην χάσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Σκορπιός
Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς από το μεσημέρι σας κάνει πολύ δημιουργικούς και σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε με τον καλύτερο τρόπο τα επαγγελματικά σας αλλά και τα οικονομικά σας. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί να ερωτευτείτε ένα πρόσωπο σήμερα, αλλά η σχέση σας θα παραμείνει για αρκετό διάστημα σε πλατωνικό επίπεδο.

Τοξότης
Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς από το μεσημέρι, σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ίσως μάλιστα θελήσετε να δημιουργήσετε έναν προσωπικό χώρο που θα σας χαλαρώσει ή κάνετε μια δημιουργική εργασία η οποία μπορεί να σας αποφέρει χρήματα στο μέλλον.

Αιγόκερως
Σήμερα η μέρα είναι κατάλληλη για σοβαρές συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα. Η διαίσθησή σας αλλά και η πειθώ σας θα σας βοηθήσει να οδηγήσετε τα πράγματα εκεί που θέλετε και να αποκομίσετε κάποια οφέλη. Ευχάριστες στιγμές μπορεί να σας χαρίσει και το συγγενικό σας περιβάλλον, ενώ μπορείτε να προγραμματίσετε και ένα ταξίδι με τον σύντροφό σας.

Υδροχόος
Κατάλληλη μέρα να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας είναι η σημερινή, και να λύσετε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Οπωσδήποτε όμως θα πρέπει να προσέξετε να μην παρασυρθείτε από την καλή έκβαση των οικονομικών σας και αρχίσετε να σπαταλάτε ασύστολα, γιατί σύντομα θα ξαναβρεθείτε σε δυσάρεστη θέση.

Ιχθείς
Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας, είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας και να προσπαθήσετε να βελτιώσετε την ψυχολογία σας αλλά και την εμφάνισή σας. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια υγιεινή διατροφή, ή ένα πρόγραμμα γυμναστικής ίσως τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή.
2 comments

2 σχόλια:

 1. Καλησπέρα! Μια χαρά τη βλέπω τη Σεληνούλα στους Ιχθείς. Μου πάει πολύ! :) :)
  Καλή και χαρούμενη εβδομάδα εύχομαι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλή εβδομάδα και σε σένα! Συγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά πολλές φορές προγραμματίζω τις αναρτήσεις γιατί μετά μαζεύονται πολλά!!
   Φιλιά!

   Διαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK