ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013Στις 12.49 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων, στο οποίο θα παραμείνει για τις επόμενες δυόμισι μέρες. Το διάστημα αυτό θα είμαστε πιο ευαίσθητοι αλλά και πιο διαισθητικοί, ενώ θα αυξηθεί και το ενδιαφέρον μας για καλλιτεχνικές δραστηριότητες, επισκέψεις σε θέατρα και εκδηλώσεις που αφορούν κάθε μορφή τέχνης. Στις 15.20 η σύνοδος Σελήνης – Ποσειδώνα, κάνει ακόμα πιο ισχυρή την διαίσθησή μας, και μας δημιουργεί αυξημένη αισιοδοξία. Ωστόσο καλό θα είναι να μην είμαστε εύπιστοι και να μην συγχέουμε τα πραγματικά γεγονότα από τις αυταπάτες.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 14/1/2014).
Οι επόμενοι δώδεκα μήνες μπορεί να είναι πολύ θετικοί για σας, αφού η διάθεσή σας θα είναι πολύ καλή και θα σας ωθήσει να βγείτε έξω, να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας και να δημιουργήσετε νέες γνωριμίες που θα αποδειχθούν αρκετά αξιόλογες. Αν εργάζεστε σε τομέα που σχετίζεται με τις δημόσιες σχέσεις, θα έχετε μεγάλη επιτυχία. Ευχάριστη αναμένεται και  η προσωπική σας ζωή, και αν είστε ελεύθεροι θα γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο θα ταιριάξετε απόλυτα.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα μέχρι τις 12.48 θα έχουν Σελήνη στον Υδροχόο, και κοινά χαρακτηριστικά με τα παιδιά που γεννήθηκαν χτες. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 12.49 θα είναι πιο ευαίσθητα και εσωστρεφή, θα έχουν όμως ταλέντα καλλιτεχνικά που αν τα καλλιεργήσουν μπορεί να τους φέρουν μεγάλη δόξα.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:

Αντώνης Νικοπολίδης, Φώτης Σπύρου, Giancarlo Fisichella, Emily Watson, Faye Dunaway.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK