ΤΡΙΤΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑΚριός
Παρά το γεγονός ότι η διάθεσή σας συνεχίζει να είναι κάπως «υποτονική», μπορείτε να πετύχετε θαυμάσια αποτελέσματα στον επαγγελματικό τομέα. Όσοι σκέφτεστε να κάνετε μια σημαντική επένδυση, κάποια γεγονότα θα σας βοηθήσουν να πάρετε τη σωστή απόφαση.

Ταύρος
Οι συνθήκες είναι πολύ θετικές για σας σήμερα και είναι πολύ πιθανό να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες που μπορεί να αποδειχθούν μοιραίες στη ζωή σας. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξουν οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τα όνειρά σας.

Δίδυμοι
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον τομέα της καριέρας σας και σήμερα σας δημιουργεί μια θετική διάθεση που σας κάνει περισσότερο δραστήριους. Η επιβράβευση των προσπαθειών σας είναι αναμενόμενη, ενώ και η ερωτική σας ζωή αρχίζει να βελτιώνεται αισθητά.

Καρκίνος
Η σημερινή μέρα σας βοηθάει να ολοκληρώσετε γραφειοκρατικές διαδικασίες με ανέλπιστη ευχέρεια, γεγονός που σας φτιάχνει την διάθεση. Ένα ταξίδι ακόμα και αν γίνει για επαγγελματικούς λόγους θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε ενώ παράλληλα θα σας κατατάξει πρώτους στη λίστα της επιβράβευσης.

Λέων
Παρά το γεγονός ότι μπορεί να ξεκινήσετε τη μέρα σας με αρνητική διάθεση, οι καλές ειδήσεις και οι επαγγελματικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στο δρόμο σας, γρήγορα θα σας φτιάξουν το κέφι. Θετικές εξελίξεις είναι πιθανό να υπάρξουν σχετικά με μια σημαντική αγοραπωλησία περιουσιακού σας στοιχείου. 

Παρθένος
Η σημερινή μέρα σας επιφυλάσσει πολλά ευχάριστα γεγονότα, κυρίως στον αισθηματικό τομέα. Έτσι, είναι η κατάλληλη στιγμή να συζητήσετε με τον σύντροφό σας και να θέσετε μακροπρόθεσμα σχέδια που θα δημιουργήσουν νέα ισορροπία στη σχέση σας. Θετικές προοπτικές έχουν και οι νέες συνεργασίες.

Ζυγός
Η ενέργειά σας σήμερα στρέφεται στη δουλειά σας που μπορεί να παρουσιάζει μεγάλες απαιτήσεις, καταφέρνετε όμως να τις διεκπεραιώσετε με ιδιαίτερη ευκολία. Αποφύγετε συζητήσεις και εντάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και φροντίστε να διατηρήσετε ένα αρμονικό κλίμα.

Σκορπιός
Πολύ ευχάριστη αναμένεται για σας η σημερινή μέρα, αφού όλοι οι πλανήτες φαίνεται να συνωμοτούν για το καλό σας. Έτσι, μπορείτε να λύσετε προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Η σταθεροποίηση μιας σημαντικής σχέσης σας θα σας χαροποίηση απόλυτα.

Τοξότης
Η σημερινή μέρα μπορεί να μην σας επιφυλάσσει ξεχωριστά γεγονότα, ωστόσο σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την θαλπωρή που σας προσφέρει το σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Επιπλέον, μπορείτε να οργανώσετε με επιτυχία τα μελλοντικά σας σχέδια.

Αιγόκερως
Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων, σας εγγυάται μια ήρεμη μέρα και την οποία θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με άτομα που σας ενδιαφέρουν και να προωθήσετε κάποια σχέδιά σας. Οι νέες γνωριμίες που θα γίνουν σήμερα, θα σας επηρεάσουν θετικά και θα παραμείνουν στη ζωή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Υδροχόος
Σήμερα μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή κάποια σχέδιά σας που αφορούν στην βελτίωση των οικονομικών σας. Ίσως μάλιστα εκμεταλλευτείτε και ένα οικονομικό bonus που θα σας βοηθήσει πολύ. Το βράδυ, παρόλο που θα λάβετε προσκλήσεις και προτάσεις για διασκεδάσεις, μάλλον θα προτιμήσετε να χαλαρώσετε.

Ιχθείς
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, συνεχίζετε να νιώθετε μια θετική ενέργεια και προσπαθείτε να κάνετε τη ζωή σας όσο πιο ευχάριστη γίνεται. Ίσως θελήσετε μάλιστα να ξοδέψετε χρήματα προκειμένου να βελτιώσετε την γκαρνταρόμπα σας ή τον οικιακό σας χώρο. Εκμεταλλευτείτε τις εκπτώσεις που ξεκίνησαν, αλλά μην το παρακάνετε και ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK