ΤΡΙΤΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 201326 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, μια όψη που οδηγεί σε υπερβολές, γι’ αυτό όσοι είναι ξύπνιοι αυτή την ώρα, θα πρέπει να προσέχουν τις κινήσεις τους ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, να αποφεύγουν σπατάλες και να αποφύγουν επίσης να καταναλώσουν υπερβολική ποσότητα φαγητού ή ποτού. Λίγο αργότερα στη 1.21 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη μια αρκετά θετική όψη που ευνοεί κυρίως το γυναικείο φύλο να ασχοληθεί με την ομορφιά του, ωστόσο λόγω του ακατάλληλου της ώρας, μάλλον δεν θα μπορέσουμε να το εκμεταλλευτούμε. Στις 5.49 σχηματίζεται άλλη μια θετική όψη το εξάγωνο Σελήνης – Πλούτωνα που βοηθά να ολοκληρωθούν δουλειές που χρειάζονται σκληρή προσπάθεια. Τέλος, στις 7.01 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, ακόμα μια θετική όψη που υπόσχεται να αποζημιώσει όσους αγωνίζονται για κάτι καλύτερο.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 15/1/2014).
Αρκετά ευχάριστη αναμένεται για σας η φετινή χρονιά, αφού η Σελήνη την ημέρα των γενεθλίων σχηματίζει μόνο θετικές όψεις και υπόσχεται μεγάλες ικανοποιήσεις. Έτσι, τους επόμενους δώδεκα μήνες θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με άτομα με τα οποία σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα και κοινοί στόχοι. Ο φιλικός σας κύκλος θα ανανεωθεί και όσοι είστε ελεύθεροι θα δημιουργήσετε μια σοβαρή αισθηματική σχέση, η οποία θα σταθεροποιηθεί σχεδόν αμέσως. Όσοι διατηρείτε μια σχέση, θα αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι αρκετά ευαίσθητα αλλά και πολύ δημιουργικά με πολλά ταλέντα. Στη ζωή τους θα αποκτήσουν όλα όσα ονειρεύονται και θα εξασφαλίσουν μια καλή οικονομική κατάσταση χωρίς απώλειες και σκαμπανεβάσματα.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Αριστοτέλης Ωνάσης, Πάνος Μιχαλόπουλος, Δέσποινα Καμπούρη, Γιάννης Τάσσιος, Martin Luther King.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK