ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013Στις 8.54 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή και μας επιτρέπει να συγκεντρωθούμε και να εργαστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η συγκεκριμένη όψη ευνοεί επίσης την επικοινωνία, το εμπόριο και τις συμφωνίες. Στις 11.32 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο και συνεχίζει την θετική επιρροή της στα παραπάνω ζητήματα, ενώ ευνοεί και τις σχέσεις μεταξύ των δυο φύλων. Στη συνέχεια η Σελήνη ξεκινά ένα κενό πορείας το οποίο ολοκληρώνεται στις 18.07 με την είσοδό της στο ζώδιο του Κριού. Τις επόμενες δυο ημέρες που θα βρίσκεται στο συγκεκριμένο ζώδιο θα είμαστε πιο παρορμητικοί και θα θελήσουμε να κάνουμε καινούργια ξεκινήματα ώστε να διοχετεύσουμε την πλεονάζουσα ενέργειά μας.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 16/1/2014).
Η φετινή χρονιά αναμένεται αρκετά θετική για σας, αφού μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες, θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε πολλά φιλόδοξα σχέδια που αφορούν στα επαγγελματικά σας. Τόσο η προσωπική σας προσπάθεια όσο και η υποστήριξη των ανωτέρων σας θα είναι σημαντική. Εύνοια αναμένεται και στον αισθηματικό τομέα, όπου πολλοί από εσάς θα προχωρήσετε στην επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης, ενώ όσοι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια γνωριμία με πολύ σοβαρές προοπτικές.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα και μέχρι τις 18.06 θα έχουν Σελήνη στους Ιχθείς και κοινά χαρακτηριστικά με τα παιδιά που γεννήθηκαν χτες. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 18.07 θα έχουν Σελήνη στον Κριό και θα είναι πιο αυθόρμητα. Θα αγαπούν την περιπέτεια και θα ξεκινούν με ενθουσιασμό δραστηριότητες τις οποίες όμως μπορεί να βαριούνται εξίσου εύκολα. Ίσως υπάρξουν αλλαγές στους στόχους τους και στα οράματά τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Άγγελος Αντωνόπουλος, Kate Moss, Sade, André Michelin.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK