ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013Στις 3.38 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό και εγκυμονεί κινδύνους για όσους βρίσκονται έξω, καθώς μπορεί να υπάρξουν ατυχήματα και βιαιοπραγίες. Στις 6.29 το εξάγωνο Σελήνης – Δία είναι ιδανικό για ένα θετικό ξεκίνημα της ημέρας, αφού ευνοεί τα οικονομικά αλλά και γενικότερα την επικοινωνία καθώς και τις γραφικές εργασίες. Στις 12.38 το τετράγωνο Σελήνης – Πλούτωνα, συνιστά να χαμηλώσουμε τους τόνους, καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις με άσχημες διαστάσεις. Στις 13.37 το τετράγωνο Σελήνης – Αφροδίτης, δεν είναι ιδιαίτερα κακό, παρόλα αυτά θα πρέπει να αποφύγουμε σπατάλες και διατροφικές ατασθαλίες που μπορεί να μας δημιουργήσουν προβλήματα.
*Σήμερα επίσης η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Κρόνο. Η όψη αυτή καθώς και η επιρροή της στο κάθε ζώδιο αναλύεται εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 17/1/2014).
Οι όψεις που διαμορφώνει η Αφροδίτη την ημέρα των γενεθλίων σας, θα φέρει στη ζωή σας,  έντονες ή και «μοιραίες» σχέσεις που θα απορροφήσουν όλο το χρόνο και το ενδιαφέρον σας. Είναι πολύ πιθανό οι σχέσεις αυτές να προκύψουν μέσα από έναν επαγγελματικό χώρο ή μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και σε κάθε περίπτωση θα πρόκειται για μια σχέση που θα σταθεροποιηθεί με την πάροδο του χρόνου και θα πάρει σοβαρές διαστάσεις. Εύνοια θα υπάρξει και στα οικονομικά σας, αν και θα πρέπει να αποφύγετε αλόγιστες σπατάλες.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι αρκετά «ιδιότροπα» και θα έχουν μια δική αντιμετώπιση που δύσκολα θα καταλαβαίνουν οι γύρω τους. Ίσως στα αρχικά τους χρόνια είναι κάπως μοναχικά, αλλά μεγαλώνοντας θα δημιουργήσουν σταθερές και μακροχρόνιες φιλίες. Η επιμονή τους και ο σκληρός τους αγώνας θα τα βοηθήσει να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Χριστόδουλος, Νίκος Νιόπλιας, Τάκης Αντωνιάδης, Al Capone, Eartha Kitt, Dalida, Michelle Obama.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK