ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ


Κριός
Οι πλανήτες σας παρέχουν την απαραίτητη ενέργεια και αποφασιστικότητα που χρειάζεστε για να δραστηριοποιηθείτε και να κερδίσετε την εκτίμηση –και όχι μόνο- των ανωτέρων σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Φιλικές συναντήσεις έχουν να σας προσφέρουν ευχάριστες στιγμές αλλά και μια ενδιαφέρουσα πρόταση.

Ταύρος
Ο Άρης στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου, ίσως απαιτεί ιδιαίτερες προσπάθειες στον επαγγελματικό τομέα, ωστόσο μπορεί να σας βοηθήσει και να ανεβείτε στην ιεραρχική κλίμακα, αν αφήσετε τα ταλέντα σας να βγουν στην επιφάνεια. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σας ζωή.

Δίδυμοι
Το εξάγωνο Σελήνης – Άρη που σχηματίζεται σήμερα, είναι ιδανικό για να νιώσετε επιτέλους ότι έχετε καταφέρει να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας, και να αρχίσετε να σχεδιάζετε τρόπους να ξεφύγετε από το φορτωμένο πρόγραμμα των τελευταίων ημερών. Ίσως ένα σύντομο ταξίδι είναι ότι σας χρειάζεται.
*Βρείτε εδώ το ταξίδι που σας ταιριάζει. 

Καρκίνος
Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στα οικονομικά σας, αρχίζουν σιγά – σιγά να υποχωρούν, αφού φαίνεται ότι έχετε μάθει από τα λάθη σας και κάνετε μια καλύτερη διαχείριση. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνετε κάποιες επικερδείς συμφωνίες που θα βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τα έσοδά σας.

Λέων
Ο σύντροφός σας φαίνεται ότι επιτέλους παίρνει τη θέση που του αξίζει, αφού είστε αποφασισμένοι, να μην αφήσετε τίποτα να χαλάσει σήμερα τα σχέδιά σας. Αν μάλιστα αποφασίσετε μια σύντομη απόδραση ενόψει του Σαββατοκύριακου, είναι σίγουρο ότι θα σας μείνει αξέχαστη.
*Προσφορές για σύντομες αποδράσεις μπορείτε να βρείτε εδώ. 

Παρθένος
Η σύνοδος Ήλιου – Ερμή που σχηματίζεται σήμερα, σας βοηθάει να πάρετε υπεύθυνες και ώριμες αποφάσεις για την εξέλιξη μιας σημαντικής σχέσης σας. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, ίσως κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα εξελιχθεί σοβαρά στο μέλλον.

Ζυγός
Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να αφιερώσετε χρόνο στο σπίτι και την οικογένεια και να λύσετε θέματα που σας απασχολούν. Μπορείτε ακόμα να ξεκινήσετε την ανακαίνιση κάποιου χώρου σας, αφού η σύνοδος Ήλιου – Ερμή σας εγγυάται ένα καλό αποτέλεσμα χωρίς μεγάλες δαπάνες.
*Ανανεώστε έξυπνα και οικονομικά τον χώρο σας εδώ. 

Σκορπιός
Ο Άρης σας παροτρύνει να ξοδέψετε μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας στο σπίτι σας και στο οικιακό σας περιβάλλον. Αν μάλιστα σκέφτεστε το ενδεχόμενο να συμβιώσετε με τον σύντροφό σας, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να το συζητήσετε σοβαρά.

Τοξότης
Σήμερα είναι μια μέρα που οι συνθήκες σας επιτρέπουν να σκεφτείτε ώριμα και σοβαρά όσα ζητήματα σας απασχολούν και να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις για το μέλλον σας. Αν είστε ελεύθεροι, ίσως δεν θα πρέπει να αγνοήσετε ένα άτομο που πραγματικά έχει σοβαρές προθέσεις.

Αιγόκερως
Η σύνοδος Ήλιου – Ερμή που γίνεται σήμερα στο δικό σας ζώδιο, σας βοηθάει να ολοκληρώσετε με επιτυχία δουλειές που απαιτούν υπευθυνότητα και συγκέντρωση και αυτοπειθαρχία. Από την άλλη, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε κάποιες αγορές που θα ομορφύνουν κάποιο χώρο του σπιτιού σας. 
*Ανανεώστε έξυπνα και οικονομικά τον χώρο σας εδώ.

Υδροχόος
Ο Άρης από το ζώδιό σας, σχηματίζει εξάγωνο με την Σελήνη και σας επιτρέπει να χειριστείτε θέματα που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς με τον πιο κατάλληλο τρόπο, ή ακόμα και να κλείσετε κάποιες επικερδείς συμφωνίες. Η μέρα επίσης είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε μια νέα διατροφή ή ένα πρόγραμμα γυμναστικής που θα βελτιώσει τη φυσική σας κατάσταση.
*Ιδανική πρόταση για να ξαναβρείς τη φόρμα σου!  

Ιχθείς
Σήμερα έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε την διαίσθησή σας και να προωθήσετε με επιτυχία τα σχέδιά σας. Με τη βοήθεια της τύχης που είναι στο πλευρό σας θα υλοποιήσετε κάποιες φιλοδοξίες σας, ενώ υπάρχουν και κάποια άτομα μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον που μπορούν να συνεισφέρουν.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK