ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013Το εξάγωνο Σελήνης – Άρης που σχηματίζεται στις 4.27 βοηθάει στην επίτευξη στόχων και χορηγεί αυξημένη ενέργεια, σε όσους βρίσκονται σε εγρήγορση αυτή την ώρα.
*Η σύνοδος Ήλιου – Ερμή που σχηματίζεται σήμερα στις 10.56 είναι μια όψη που βελτιώνει την ικανότητα επικοινωνία και βοηθάει στην σκέψη. Η μάθηση αλλά και η συλλογή πληροφοριών μπορεί να επιτευχθεί με ευκολία σήμερα.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 18/1/2014).
Η σύνοδος Ήλιου – Ερμή που σχηματίζεται την ημέρα των γενεθλίων σας, σας βοηθάει να πετύχετε στις επιδιώξεις σας χρησιμοποιώντας την λογική σας που είναι ιδιαίτερα αυξημένη φέτος. Το πρόγραμμα τους επόμενους δώδεκα μήνες, περιλαμβάνει πολλά ταξίδια, σύντομες μετακινήσεις και αποδράσεις που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σας. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε κατά την διάρκεια της χρονιάς θα σας επηρεάσουν θετικά, ενώ αναμένεται βελτίωση και στα οικονομικά σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι προικισμένα με εξαιρετική λογική και ωριμότητα που θα τα βοηθήσει να φτάσουν ψηλά. Η έμφυτη περιέργειά τους θα τα ωθήσει να αποκτήσουν περισσότερες γνώσεις με αποτέλεσμα να είναι πάντα πιο προχωρημένα από άλλα παιδιά της ηλικίας τους. Προβλέπεται να αποκτήσουν μια πολύ καλή οικονομική κατάσταση.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Βασίλης Τσιτσάνης, Γιάννης Παπαιωάννου, Θανάσης Σαραβάκος, Kevin Costner, Oliver Hardy.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK