ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013Στη 1.45 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο, μια όψη που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων, γι’ αυτό συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή. Στις 2.40 το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή, φέρνει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις. Η Σελήνη αμέσως μετά βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι και τις 3.36 που θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου. Τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται εκεί θα είμαστε πιο ισορροπημένοι, θα αναζητούμε την αρμονία στις σχέσεις μας, ενώ θα επιδιώξουμε και την οικονομική μας εξασφάλιση. Στις 6.49 το εξάγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα ευνοεί τις καλλιτεχνικές ασχολίες αλλά και τις προσπάθειες που γίνονται με αγνές προθέσεις. Στις 23.30 το τρίγωνο Σελήνης – Πλούτωνα είναι κατάλληλο για εργασίες που απαιτούν προσπάθεια, ενώ ευνοεί και τις ερωτικές σχέσεις.
*Σήμερα ο Ερμής και ο Ήλιος περνούν στο ζώδιο του Υδροχόου. Δείτε πως θα επηρεάσουν αυτές οι διελεύσεις το ζώδιό σας, εδώ.

 Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 19/1/2014).
Ευχάριστη αναμένεται για σας η ερχόμενη χρονιά, αφού οι περισσότεροι πλανήτες υποστηρίζουν τα σχέδιά σας και σας επιτρέπουν να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Ο αισθηματικός τομέας, φαίνεται ο πιο ευνοημένος, ενώ σημαντική βελτίωση θα υπάρξει και στα οικονομικά σας. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι η συμπεριφορά σας που μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε σαφείς στις διατυπώσεις σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα και μέχρι τις 3.35 θα έχουν την Σελήνη στον Κριό, και κοινά χαρακτηριστικά με τα παιδιά που γεννήθηκαν χτες. Αυτά που θα γεννηθούν μετά τις 3.36 με την Σελήνη στον Ταύρο, θα είναι πιο δυναμικά και θα εξασφαλιστούν επαγγελματικά και οικονομικά χάρη στις προσπάθειές τους αλλά και στη τύχη τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Έλενα Ναθαναήλ,  Γιώργος Χατζηνάσιος, Βίκυ Κουλιανού, Δήμητρα Ματσούκα, Μάριος Πλωρίτης, Jenson Button, Dolly Parton, Janis Joplin.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK