Προβλέψεις για την εβδομάδα από 19 - 25 Ιανουαρίου 2013
(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:  Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ
Ερωτεύεται τους πάντες και τα πάντα με τον δικό του τρόπο. Ο Υδροχόος δεν γνωρίζει νόμους και περιορισμούς. Επιθυμεί το παράξενο, το ασυνήθιστο! Είναι πολύ φιλικός αλλά δεν εκδηλώνει τα συναισθήματά του. Έχει πολλές αισθηματικές περιπέτειες και ερωτεύεται συχνά. Οι σχέσεις του αρχίζουν ξαφνικά και τελειώνουν με ασυνήθιστο τρόπο. Ανήκει στους ανθρώπους που περιφρουρούν με κάθε κόστος την ανεξαρτησία τους. Δεν θα απολογηθεί για το που πάει και τι κάνει. Αποφεύγει τις σοβαρές δεσμεύσεις. Ο σύντροφός του θα πρέπει να τον αγαπά γι’ αυτό που είναι και να σέβεται τα οράματά του. Είναι πολύ πιθανό να έχει πλατωνικές ερωτικές σχέσεις, καθώς θεωρεί ότι το σεξ είναι περισσότερο «δεσμευτικό». Αρκετά συχνά η αισθηματική φλόγα του Υδροχόου θέλει «προσάναμμα» -μπορεί να είναι πολύ απασχολημένος προσπαθώντας να εκπληρώσει το οικολογικό του καθήκον! Επιθυμεί ωστόσο διακαώς να έχει ειλικρίνεια, πρωτοτυπία και ανεξαρτησία μέσα σε μια σχέση.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Είναι το κατάλληλο διάστημα για να «ρίξετε στη μάχη» τα ταλέντα σας και με οδηγό σας την αισιοδοξία, να μπείτε στη λεωφόρο των μεγάλων επαγγελματικών επιτυχιών. Ο Ερμής και ο Ήλιος με την είσοδό τους στο αρμονικό ζώδιο του Υδροχόου, φροντίζουν για την καλή πορεία των φιλικών και την κοινωνικών σχέσεών σας. Πρόκειται για μια θαυμάσια συγκυρία, αφού με τον δυναμισμό σας θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Κάποιες διαφοροποιήσεις που αναμένονται στα ερωτικά ζητήματα, θα αποτελέσουν την ευκαιρία για μια γενικότερη ανανέωση της ζωής σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Ίσως να μην έχτε τακτοποιήσει τα πάντα σε ότι αφορά τα προσωπικά σας θέματα, όμως, με τον Ήλιο και το Ερμή στον τομέα της καριέρας η έμφαση τώρα θα είναι στην ασφάλεια που σας χαρίζει η άνοδος στον επαγγελματικό χώρο σας και οι καλύτερες συνθήκες που επικρατούν σε αυτόν. Μέσα από εσωτερικές, βαθύτερες ψυχικές διαδικασίες θα καταφέρετε να βρείτε την ισορροπία και στα προσωπικά σας ζητήματα. Δώστε προτεραιότητα στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για επαγγελματική καταξίωση και μη μεμψιμοιρείτε στα αισθηματικά σας. Οικονομικές υποθέσεις που καθυστερούσαν, μπαίνουν στην ευθεία της επίλυσής τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, ξεκινά τη διέλευσή του από το αρμονικό ζώδιο του Υδροχόου, την ίδια ώρα που ο Ήλιος αλλά και ο Άρης κινούνται στον ίδιο τομέα και βοηθούν στις καθημερινές συναλλαγές σας. Μετά από μια περίοδο δυσκολιών σε όλους λίγο-πολύ τους τομείς της ζωής σας, αρχίζουν επιτέλους να χαράζουν καλύτερες μέρες για τις υποθέσεις εκείνες που σας ταλάνισαν ποικιλοτρόπως το τελευταίο διάστημα. Τα επαγγελματικά σας μπαίνουν σε τάξη και ο εργασιακός χώρος υπόσχεται πολλές ευχάριστες εκπλήξεις που για πολλούς από εσάς συνδέονται με απρόσμενα οικονομικά οφέλη.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας, προκαλεί «υπερδιέγερση» στις αισθήσεις και τα συναισθήματά σας. Ο έρωτας και το πάθος σας κερδίζουν, αλλά πανικοβάλλεστε όταν ανακαλύπτετε ότι οι άλλοι δεν έχουν το δικό σας συναισθηματικό υπόβαθρο, αυτό που εσείς ονομάζετε «πραγματικά συναισθήματα». Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον τομέα της αισθηματικής ασφάλειας και της σεξουαλικότητας είναι σκόπιμο να δώσετε στους άλλους τουλάχιστον την ευκαιρία να ανανεώσουν τη ζωή σας και να εξυψώσουν τον ψυχισμό σας. Ένας νέος έρωτας θα είναι το δώρο του Ιανουαρίου για πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου σας.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Ο Άρης στον Υδροχόο φέρνει κλίμα αναστάτωσης, που θα σας ωθήσει όμως να φερθείτε με λογική και διπλωματία. Πρόκειται ουσιαστικά για προετοιμασία για ένα καλύτερο μέλλον, που σας βοηθά να ξεχάσετε ένα δύσκολο παρελθόν. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο είναι καιρός να θέσετε προτεραιότητες στον τομέα των σχέσεών σας, ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά. Αν δεν απελευθερωθείτε από ανθρώπους και από καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν, δεν θα μπορέσετε να αφήσετε το «καινούργιο» να μπει στη ζωή σας και να ομορφύνει την καθημερινότητά σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Σύμφωνα πάντα με την προσφιλή τακτική του ζωδίου σας, δίνετε μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες με αποτέλεσμα να σας «ξεφεύγουν» πολύ πιο ουσιαστικά ζητήματα. Ο Άρης στον Υδροχόο λειτουργεί αυξητικά στην ανάληψη ευθυνών, υποχρεώσεων και κατ’ επέκταση άγχους. Αυτή η περίοδος αντανακλά καθαρά την αλήθεια των αντιθέσεων που προβάλλονται στο παρόν και έχουν τις ρίζες τους στο πρόσφατο παρελθόν. Μην αγχώνεστε: με τον Ήλιο και τον Ερμή στην ίδια «γωνία» του ηλιακού ωροσκοπίου σας, οι αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν θα βοηθήσουν να αναπτερωθεί το ηθικό σας καθώς θα φανούν οι πραγματικοί σύμμαχοί σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Ο Ερμής και ο Ήλιος περνούν στο ζώδιο του Υδροχόου στις 19 του μήνα και εγκαινιάζουν μια πολύ θετική περίοδο για το ζώδιό σας. Έτσι για έναν ολόκληρο μήνα θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και οι ιδέες σας θα βρουν θετική διέξοδο. Με τις θετικές όψεις που θα σχηματίσουν με τον Ουρανό και τον Δία στις 22, 23 και 25 θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας που αφορά στην δημιουργία μιας προσωπικής επιχείρησης, την επισημοποίηση του δεσμού σας ή την απόκτηση του πρώτου παιδιού σας.  Προσοχή μόνο στα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η είσοδος του Ερμή και του Ήλιου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 19 του μήνα στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένεια, όπου φαίνεστε διατεθειμένοι να κάνετε τα πάντα προκειμένου να βελτιώσετε το κλίμα. Εξάλλου, οι θετικές όψεις των πλανητών εγγυώνται την οριστική επίλυση των προβλημάτων που αφορούν στα οικονομικά σας, γεγονός που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας. Όσοι ψάχνετε για δουλειά ή επιδιώκετε να «ξεφορτωθείτε» κάποιο περιουσιακό στοιχείο, θα πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας τώρα που η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στον Υδροχόο από τις 19 του μήνα, εγκαινιάζει μια πολυάσχολη περίοδο που θα διαρκέσει σχεδόν τέσσερις εβδομάδες. Το διάστημα αυτό η ευφυΐα και η ετυμολογία σας θα είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένες, γεγονός που θα σας επιτρέψει να «εκμεταλλευτείτε» τις συναναστροφές σας προς όφελός σας. Έτσι, αν επιδιώκετε μια επαγγελματική προαγωγή, θα πρέπει τώρα να κάνετε μια «νύξη» στους ανωτέρους σας, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργήσετε και κάτι δικό σας που θα σας αποφέρει κέρδη. Μία απρόβλεπτη εγκυμοσύνη είναι πολύ πιθανό να σας οδηγήσει στο γάμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Στις 19 του μήνα ο Ερμής και ο Ήλιος περνούν στον τομέα των οικονομικών σας από όπου θα σχηματίσουν εξαιρετικά  θετικές όψεις κατά την διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας. Αυτό σημαίνει ότι είναι η κατάλληλη περίοδος για να καταστρώσετε έναν προϋπολογισμό και να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα προκύψουν από απρόβλεπτες πηγές και που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να φροντίσετε να τακτοποιήσετε χρέη και οφειλές και μην παρασυρθείτε σε σπατάλες, κυρίως στις 25, όταν ο κυβερνήτης σας Κρόνος θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η ερχόμενη εβδομάδα ανήκει δικαιωματικά σε σας, αφού το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιό σας αλλά και το εξάγωνο που θα σχηματίσουν με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την θετική έκβαση των υποθέσεών σας. Έτσι αυτό το διάστημα θα είστε περισσότερο εξωστρεφείς και δημοφιλείς και η ατζέντα σας θα είναι γεμάτη από δραστηριότητες που θα σας «εξιτάρουν». Μέσα σ’ όλα ένα ξαφνικό ταξίδι θα διευρύνει τους πνευματικούς σας ορίζοντες και θα σας δώσει τη δυνατότητα να προσεγγίσετε κάποιες καταστάσεις από διαφορετική οπτική.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Η είσοδος του Ερμή και του Ήλιου στον «παρασκηνιακό» δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, πρόκειται να αφυπνίσει τη συνείδησή σας και να σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους αυτό το διάστημα. Η νοσταλγία, ο προσωπικός απολογισμός σας ή και τα απωθημένα σας, θα σας δημιουργήσουν ερωτηματικά και ανασφάλειες που μπορεί ακόμα και να φρενάρουν τις φιλοδοξίες σας. Μην πτοείστε, πρόκειται για μια προσωρινή επιρροή που απλά θα σας προβληματίσει χωρίς να σας κάνει κακό. Αντίθετα, αναλύοντας τις εμπειρίες σας θα συνειδητοποιήσετε τι θέλετε, ώστε να το τολμήσετε τον επόμενο μήνα.


2 comments

2 σχόλια:

 1. Καλή εβδομάδα Ρένα!!! Είναι εβδομάδα προετοιμασίας βαθμών στη σχολή! Νομίζω καλά θα τα πάω!! χαχα!
  Φιλιά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μια χαρά θα τα πας, γιατί ο Ερμής που είναι στον τρίτο οίκο σου (εξετάσεις) θα κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Δία. Τέλεια όψη!!
   Σου εύχομαι καλή επιτυχία!

   Διαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK