ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013


Στις 9.59 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και η όψη αυτή απαιτεί να είμαστε συγκρατημένοι στην συμπεριφορά μας και στις κινήσεις μας και να αποφεύγουμε υπερβολικές και ακραίες ενέργειες. Στις 13.13 το τρίγωνο Σελήνης Πλούτωνα είναι κατάλληλο για οικονομικές υποθέσεις καθώς επίσης και επαγγελματικά θέματα που απαιτούν προσοχή στην λεπτομέρεια. Στις 13.45 το εξάγωνο Σελήνης – Κρόνου ευνοεί τις προσπάθειες – κυρίως στον επαγγελματικό τομέα – και ανταμείβει όσους το αξίζουν. Τέλος στις 18.59 το τρίγωνο Σελήνης – Ήλιου, ευνοεί τις σχέσεις μεταξύ των δυο φύλων αλλά και γενικότερα τις σχέσεις που βασίζονται στην ειλικρίνεια.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 2/1/2014).
Η φετινή χρονιά αναμένεται εξαιρετικά θετική τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα οικονομικά σας αλλά και για την προσωπική σας ζωή. Το εξωτερικό, οι νομικές υποθέσεις και κάθε είδους μελέτη ευνοούνται ιδιαίτερα ενώ πολλοί από σας θα θελήσετε να επισημοποιήσετε μακροχρόνιες σχέσεις. Επιπλέον θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας με την βοήθεια σημαντικών ανθρώπων. Εκείνο που θα πρέπει να προσέχετε είναι η υγεία σας και καλό θα είναι να ακολουθήσετε μια ισορροπημένη διατροφή ώστε να μην δημιουργήσετε προβλήματα στον οργανισμό σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα αγαπούν την περιπέτεια, αλλά παράλληλα, θα είναι πολύ οργανωμένα και συγκεντρωμένα ώστε να εκπληρώνουν με επιτυχία όποια υποχρέωση αναλαμβάνουν. Το εξωτερικό θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή τους και ίσως ζήσουν ένα μεγάλο διάστημα σε μια ξένη χώρα.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Πηγή Δεβετζή, Ευγένιος Σπαθάρης, Ηλίας Κλωναρίδης.

2 comments

2 σχόλια:

  1. Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και ευτυχία εύχομαι!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη και χαρά! Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK