ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ


Κριός
Η σημερινή μέρα προσφέρεται για χαλαρές και ήρεμες δραστηριότητες που δεν εγκυμονούν κινδύνους, αφού φαίνεται ότι η διάθεσή σας δεν είναι και η καλύτερη. Έτσι είναι εύκολο να ξεσπάσετε σε άτομα που δεν σας φταίνε και να κλονίσετε τις σχέσεις σας. Ανακτήστε την αισιοδοξία σας και προσέξτε τα οικονομικά σας.

Ταύρος
Σήμερα μπορείτε να σκεφτείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να οικοδομήσετε το μέλλον σας και να εξασφαλίσετε την οικονομική σας ευημερία. Η υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων είναι σημαντική γι’ αυτό φροντίστε να διατηρείτε τις σχέσεις αρμονικές.

Δίδυμοι
Η διάθεσή σας μπορεί να είναι κάπως υποτονική σήμερα και καλό θα είναι να μην επιβαρύνετε τον οργανισμό σας με αγγαρείες που στην πραγματικότητα θέλετε να αποφύγετε. Αφιερώστε χρόνο στα παιδιά σας –αν έχετε- ή σε άλλες ευχάριστες  και δημιουργικές δραστηριότητες.

Καρκίνος
Η βοήθεια και οι ευχάριστες στιγμές σήμερα προέρχονται από το γυναικείο φύλο, γι’ αυτό καλό θα είναι να προγραμματίσετε συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεχάσετε τα όποια προβλήματά σας. Αποφύγετε τυχερά παιγνίδια που μπορεί να επιφέρουν σημαντικές οικονομικές απώλειες.

Λέων
Παρόλο που είναι Κυριακή, ίσως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την εύνοια που σας προσφέρεται και να κάνετε κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις ή επαφές που μπορούν να αποδώσουν καρπούς. Σημαντική εύνοια μπορεί να προέλθει και από τη μεσολάβηση μιας γυναίκας.

Παρθένος
Εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα της αργίας για να ασχοληθείτε με δημιουργικά χόμπι που σας προσφέρουν χαρά και επιπλέον μπορούν να αποτελέσουν μια νέα πηγή εσόδων. Η ενασχόληση με κάθε μορφή τέχνης θα λειτουργήσει «λυτρωτικά» γι’ αυτό απολαύστε μια καλή ταινία, ή και μια θεατρική παράσταση. Εύνοια και στον αισθηματικό τομέα.

Ζυγός
Διατηρήστε τον ενθουσιασμό σας που είναι αυξημένος σήμερα, και χρησιμοποιήστε τον για να πετύχετε τις επιδιώξεις σας, ή απλά για να γοητεύσετε τον σύντροφό σας. Τώρα έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε θετικές εξελίξεις τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στην προσωπική σας ζωή χρησιμοποιώντας την διπλωματία σας αλλά και τα ταλέντα σας.

Σκορπιός
Η αντίθεση Σελήνης – Κρόνου που σχηματίζεται τα ξημερώματα μπορεί να απειλήσει την αισθηματική σας ζωή, αν προβάλετε ιδιαίτερες αξιώσεις από τον σύντροφό σας, ή εκφράσετε μια παράλογη ζήλια. Αντίθετα, ένας εποικοδομητικός διάλογος είναι ο καλύτερος τρόπος να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε με επιτυχία.

Τοξότης
Κυριακή σήμερα και η μέρα φαίνεται ιδανική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, ή να κάνετε μια κούρα ομορφιάς που θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα. Η ενασχόληση με ένα σπορ ή μια αθλητική δραστηριότητα που σας ευχαριστεί, ενδείκνυται επίσης, αφού θα βελτιώσει τη φυσική σας κατάσταση.

Αιγόκερως
Παρά το γεγονός ότι η μέρα ξεκινά με τον κυβερνήτη σας Κρόνο να σχηματίζει αντίθεση με την Σελήνη, φαίνεται ότι εσείς δεν επηρεάζεστε αρνητικά από αυτή την όψη και μπορείτε να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας ή ακόμα και να του εκφράσετε ανοιχτά τις μελλοντικές σας προθέσεις. Προσέξτε ωστόσο τα οικονομικά σας.

Υδροχόος
Η σημερινή μέρα σας επιφυλάσσει πολλές προκλήσεις και ίσως είναι καλύτερα να αποφύγετε συναντήσεις και επαφές με άτομα με τα οποία «υποβόσκει» μια κόντρα που μπορεί να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Είναι καλύτερα να μείνετε στη θαλπωρή του σπιτιού και να χαράξετε τα μελλοντικά σας σχέδια.

Ιχθείς
Η σημερινή μέρα συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας αλλά και στην επικοινωνία σας. Η αντίθεση Σελήνης – Κρόνου μπορεί να σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα ειδικά αν οδηγείτε μετά από ξενύχτι. Αντίθετα, οι φιλικές συγκεντρώσεις με άτομα που γνωρίζετε καλά και νιώθετε οικεία θα σας προσφέρουν ευχάριστες στιγμές.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK